首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A great change in agriculture in the 19th century included two things: the invention of labor-saying machines and the developmen
A great change in agriculture in the 19th century included two things: the invention of labor-saying machines and the developmen
admin
2009-07-28
59
问题
A great change in agriculture in the 19th century included two things: the invention of labor-saying machines and the development of scientific agriculture. Labor-saving machines naturally appeared first where more labor was needed. "In Europe," said Thomas Jefferson, "the object is to make good use of their land, labor being abundant (充裕的); here it is to make good use of our labor, land being abundant." It was in America, therefore, that the great advances in the 19th century agricultural machines first came.
At the opening of the century, with the exception of a crude plow, farmers could have carried practically all of the existing agricultural tools on their backs; by 1860, most of the machines in use today had been designed in an early form. One of the most important early inventions was the iron plow. As early as 1790 Charles Newbold of New Jersey had been working on the idea of a cast-iron plow and spent his entire fortune in introducing his invention. The farmers, however, would have none of it, declaring that the iron poisoned the soil and made the weeds grow, however, many people devoted their attention to the plow; until in 1869 James Oliver of South Bend, Indiana, turned out the first chilled-steel plow.
选项
A、Agriculture advances were needed to help feed a growing population.
B、Safer machines were demanded by the labor movement.
C、Machines contributed to the agricultural revolution.
D、Indiana took the lead in the agricultural revolution.
答案
C
解析
主旨大意题。题目询问哪个选项是文章的主要话题。通过阅读全文,可以发现文章主要介绍的是农业机械方面的进步和发展。因此,选项C(机械为农业革命做出了重要贡献)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/z3uK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
IfIwereyou,Iwouldn’tbelieveallthosestories–BigSamloves_____thingsup.
Mostoftheissuesconcerningpersonnelmanagementhavebeensolvedsatisfactorily;onlyafewofsecondaryimportanceremainto
Accordingtopsychologists(心理学家),anemotionisarousedwhenamanoranimalviewssomethingaseitherbadorgood.Whenaperso
Itiscustomaryforadultstoforgethowhardanddullandlongschoolis.Thelearningbymemoryofallthebasicthingsonemu
Smokingisconsidereddangeroustothehealth.Ourtobacco-seller,Mr.Johnson,therefore,alwaysaskshis【C1】______,iftheyar
Duringthetwentiethcentury,theUnitedStatesparticipatedintwomajorwarsthatrequiredthenationto【C1】________itsresour
A、Readingthemagazine.B、Runningwiththewoman.C、Buyingapairofrunningshoes.D、Preparingforhisgraduationpaper.D女士说杂志
Peopletendtocollectpossessions,sometimeswithoutbeingawareofdoingso.Indeed,theycanhavea【T1】______surprisewhenth
Awordofencouragementmighthavemademerespectratherthan(hate)______him.
中秋节()护士节情人节()南瓜节
随机试题
一发热病人,近5天来体温维持在39~41℃,24小时内体温波动相差不超过1℃。该病人的热型是
蒸气采暖系统一般由锅炉、输热管道、散热器、循环水泵及水箱等组成。()
下列关于消防电梯设置要求的说法错误的是()。
丙种球蛋白
以下对健康检查的目的论述错误的一项是()。
从静态的观点看,操作系统中的进程是由______、数据和进程控制块组成的。
以下代码的输出结果是()。t=10.5defabove_zero(t):returnt>0
Thereare______peopleinJohn’sfamily.Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?
Thebiggestoilspillhappenedin1989.Thepollutioncausedbyoilspillscanhavelong-lastingeffectsontheanimalsorbird
As【B1】______learnmoreabouthowchildren’sintelligencedevelops,theyareincreasingly【B2】______bythepowerofparents.The
最新回复
(
0
)