首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarcely distinguish the transparent window from the op
(1)When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarcely distinguish the transparent window from the op
admin
2016-12-06
33
问题
(1)When Scrooge awoke it was so dark, that, looking out of bed, he could scarcely distinguish the transparent window from the opaque walls of his chamber. He was endeavouring to pierce the darkness with his ferret eyes, when the chimes of a neighbouring church struck the four quarters. So he listened for the hour.
(2)To his great astonishment, the heavy bell went on from six to seven, and from seven to eight, and regularly up to twelve; then stopped. Twelve! It was past two when he went to bed. The clock was wrong. An icicle must have got into the works. Twelve!
(3)He touched the spring of his repeater, to correct this most preposterous clock. Its rapid little pulse beat twelve, and stopped. "Why, it isn’t possible," said Scrooge, "that I can have slept through a whole day and far into another night. It isn’t possible that anything has happened to the sun, and this is twelve at noon! "
(4)The idea being an alarming one, he scrambled out of bed, and groped his way to the window. He was obliged to rub the frost off with the sleeve of his dressing-gown before he could see anything; and could see very little then. All he could make out was, that it was still very foggy and extremely cold, and that there was no noise of people running to and fro, and making a great stir, as there unquestionably would have been if night had beaten off bright day, and taken possession of the world. This was a great relief, because "Three days after sight of this First of Exchange pay to Mr. Ebenezer Scrooge or his order," and so forth, would have become a mere United States security if there were no days to count by.
(5)Scrooge went to bed again, and thought, and thought, and thought it over and over, and could make nothing of it. The more he thought, the more perplexed he was; and, the more he endeavoured not to think, the more he thought.
(6)Marley’s Ghost bothered him exceedingly. Every time he resolved within himself, after mature enquiry, that it was all a dream, his mind flew back again, like a strong spring released, to its first position, and presented the same problem to be worked all through, "Was it a dream or not?"
(7)Scrooge lay in this state until the chime had gone three-quarters more, when he remembered, on a sudden, that the Ghost had warned him of a visitation when the bell tolled one. He resolved to lie awake until the hour was passed; and, considering that he could no more go to sleep than go to heaven, this was, perhaps, the wisest resolution in his power.
(8)The quarter was so long, that he was more than once convinced he must have sunk into a doze unconsciously, and missed the clock. At length it broke upon his listening ear.
(9)"Ding, dong! "
(10)"A quarter past," said Scrooge, counting.
(11)"Ding, dong! "
(12)"Half past," said Scrooge.
(13)"Ding, dong! "
(14)"A quarter to it," said Scrooge.
(15)"Ding, dong! "
(16)"The hour itself," said Scrooge triumphantly, "and nothing else! "
(17)He spoke before the hour bell sounded, which it now did with a deep, dull, hollow, melancholy ONE. Light flashed up in the room upon the instant, and the curtains of his bed were drawn.
(18)The curtains of his bed were drawn aside, I tell you, by a hand. Not the curtains at his feet, nor the curtains at his back, but those to which his face was addressed. The curtains of his bed were drawn aside; and Scrooge, starting up into a half-recumbent attitude, found himself face to face with the unearthly visitor who drew them: as close to it as I am now to you, and I am standing in the spirit at your elbow.
It was most alarming to Scrooge that ______.
选项
A、he had slept for a whole day
B、there was an icicle in the clock
C、he might never see the sun again
D、it was noon but it was dark outside
答案
D
解析
根据题干中的alarming一词可定位到第4段第1句。该句中的the idea应该是指上一段最后一句的那个想法,D与此句内容最为相近。如确定了Scrooge醒来时是中午12点,他只是从半夜睡到中午12点,A的说法就不正确了;关于icicle一词,可在第2段末尾找到,该句中的must have been表明这是一个假设,并不是钟里面真的有icicle,可见B不对;C中的never...again缺乏原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zCJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Heistooshytoaskastrangerthetime,______speaktoaroomfullofpeople.
VisitorstoBritainmayfindthebestplacetosamplelocalcultureisinatraditionalpub.Butthesefriendlyhostelriescanb
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwritingissomethingwe【C1】______withpleasure.Andgoodw
Youmustinsistthatstudentsgiveatruthfulanswer______withtherealityoftheirworld.
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans______.
Wecanuseoureyesandfacialexpressionstocommunicatevirtuallyevery______nuanceofemotion.
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendtheirmoneymuststudyconsumerbehavior.Hemust【C1】____
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthisti
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.
ThethreeAmericanswereawardedtheNobelPrizeineconomicsfortheir______.
随机试题
公证复查程序的适用范围是对公证机构
双向沟通
以下哪种不属于外生殖器结构
患者,女,40岁。2年前心情不畅,某晚睡眠过程中突然大叫一声,双眼上翻,四肢强直,伴咬舌,尿失禁,呼之不应,5~6分钟后清醒。醒后自觉头痛,全身疼痛。最可能的诊断是
热力管网的主要附件不包括()。
编写无领导小组讨论试题初稿时,应通过()等方式获取信息。
开展好课外活动的基本要求有哪些?
人类历史上,技术革命往往和社会发展的________相互作用,互为因果。今天,以微博为代表的互联网技术应用正________着它推进社会生活各个领域发生变化的巨大潜能。依次填入画横线部分最恰当的一项是()。
数据流图中带有箭头的线段表示的是
Thedriverofthebusisresponsibleforthesafetyofthepassengers.
最新回复
(
0
)