首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Apple developers aren’t the only ones who greeted the iPad’s release with gratitude and optimism. The textbook industry, too, se
Apple developers aren’t the only ones who greeted the iPad’s release with gratitude and optimism. The textbook industry, too, se
admin
2022-11-23
21
问题
Apple developers aren’t the only ones who greeted the iPad’s release with gratitude and optimism. The textbook industry, too, sees it as a way to persuade customers away from the used-book market, boost profits, and help students learn better.
Of course, it will not happen overnight. "It’s a slow-moving pharmaceutical (制药的) market, " says Matt Maclnnis, the CEO of Inkling, a startup working on digital textbooks. "The professor writes a prescription (药方), and the student goes to fill it." However, there are already digital textbooks available, and their numbers are expected to grow: CourseSmart, a San Mateo, Calif., company collectively owned by five of the biggest textbook publishers, has 6000 educational titles for sale in digital format. But its electronic books are little more than scanned versions of printed works. A CourseSmart e-book includes some neat functions, like search capability and digital note-taking, but for the most part, it has few advantages over a traditional textbook other than weight and price. That’s where a company like Inkling comes in. Inkling and its competitors are working with the textbook publishers to bring their books onto the iPad and other future devices. The aim, says Inkling’s Maclnnis, is to harness all the advantages of a multi-touch, Web-enabled slate. That means chemistry students won’t just see an illustration of a benzene (苯) molecule; they’ll spin and rotate a three-dimensional model of one.
Last but not least, bringing texts onto a digital platform provides an opportunity to make the book as social as the classroom. For instance, a student can choose to follow another’s "note stream", or view a heat map of the class’s most-highlighted passages. Professors get real-time information on how much of the reading assignment the class actually did, or whether a particular review problem is tripping up large numbers of students. All that comes on top of the cost savings; even these advanced digital textbooks will cost less than their print equivalents and some will even come " unbundled, " allowing students to buy the individual chapters they need most for a small fraction of the cost of a full textbook.
But what about the students? "Technology is never the silver bullet, but it
can sometimes be the bullet
, " says Diana Rhoten, an education researcher and cofounder of Startl, which invests in innovative education companies. She notes that different students have different learning styles. "In a digital book, I have all of those patterns available to me, " she says. " That is huge. Customization is going to have a great impact on learning. " And if it means getting an A in organic chemistry, paying $500 for an iPad seems like a smart choice.
According to Maclnnis, the goal of Inkling and its competitors is to________.
选项
A、develop hi-tech tools similar to the iPad
B、cooperate with network operators
C、take full advantage of all hi-techs
D、get rid of the control of publishers
答案
C
解析
由题干中的Maclnnis和Inkling and its competitors定位到原文第二段倒数第二、三句。细节辨认题。定位句指出,Inkling公司及其竞争者们正在同教科书出版商合作,希望他们把书籍导入iPad或其他即将出现的设备。Inkling公司的麦金尼斯表示,这样做是为了充分利用多触点联网平台的优势。题干中的goal是对原文中aim的同义转述。因此,C “充分利用高科技产品的优势”符合题意,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zCR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itwillmakeconflictsbetweenpeople.B、Itwillhaveabadimpactonbrains.C、Itisawasteoftimeandenergy.D、Itisaki
A、Peopletendtochoosethelatestbrandofcars.B、Theautoindustryisundergoingintensecompetition.C、Moreandmorebuyers
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledGratitudebycommentingonthesaying"Gratitudeisnoton
A、Theytellpeoplehowtoreleasestress.B、Theyteachpeopletobementallyhealthy.C、Theyshowpeoplehowtodobetterwork.
A、Practicinginafriendlyenvironment.B、Writingarticlesonrelevantsubjects.C、Givingmembersthechancetopractice.D、Goin
TextbooksintheU.S.aresoexpensivethatevenusedversionscangivestudentsasharppaininthewalletThe7theditionofF
A、Toopenastudio.B、Tokeephealthy.C、Toreleasepressure.D、Tobecomeaninstructor.C
随机试题
滑块捞矛在下井前,无须测量捞矛杆及接箍外径。()
《杜陵叟》是一首
A.HLA同型献血B.稀有血型献血C.缺乏抗原献血D.试剂献血E.ABO献血不是特殊献血的是
患者,女性,60岁。近日感冒后尿色变深,伴左侧腰痛、尿频。曾服“去痛片”2片。BP150/90mmHg,双肾区无叩击痛、无水肿。下列哪项检查应首选()
建设单位在工程竣工验收()前,将验收时间、地点及验收组名单书面通知建设工程质量监督机构。
一般资料:求助者,女性,40岁,外企公司职员。案例介绍:求助者半年前做了乳腺手术,为良性肿瘤。因害怕癌变,感到紧张、害怕,经常出现心慌、气促等症状。术后出现烦躁、易激怒,兴趣降低,但尚能坚持工作和操持家务。最近3个月症状加重,常常坐卧不宁,时常出
【2015.河南新乡】学校教育与行政管理由()负责。
“五条禁令”中规定,严禁违反枪支管理使用规定,违者予以辞退;造成严重后果的,予以开除。( )
某企业本期息税前利润为3000万元,本期实际利息为:1000万元,则该企业的财务杠杆系数为()。
我国人口老龄化的速度正在加快,“人口红利”正在消失,因而从总体上说劳动力供给将逐步趋紧。不少西方国家,在老龄化社会的现实面前,不得不采取一方面放松人口“进口”限制,另一方面逐步推迟退休年龄的政策。研究表明,2030年之后我国60岁以上人口或将达到25%以上
最新回复
(
0
)