首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails w
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails w
admin
2017-03-21
52
问题
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails were not strong enough to support heavy trains running at high speeds. Railroad executives wanted to replace them with steel rails because steel was ten or fifteen times stronger and lasted twenty times longer. Before the 1870’s, however, steel was too expensive to be widely used. It was made by a slow and expensive process of heating, stirring(搅拌) and reheating iron ore.
Then the inventor Henry Bessemer discovered that directing a blast of air at melted iron in a furnace (火炉) would burn out the impurities (杂志) that made the iron brittle (脆弱的) . As the air shot through the furnace, the bubbling metal would erupt in showers of sparks. When the fire cooled, the metal had been changed. The Bessemer converter made possible the mass production of steel. Now three to five tons of iron could be changed into steel in a matter of minutes.
Just when the demand for more and more steel developed, prospectors discovered huge new deposits of iron ore in the Mesabi Range, a 120-long region in Minnesota near Lake Superior.
The Mesabi deposits were so near the surface that they could be mined with steam shovels.
Barges and steamers
carried the iron ore through Lake Superior to depots on the southern shores of Lake Michigan and Lake Erie. With dizzying speed Gary, Indiana, and Toledo, Youngstown, and Cleveland, Ohio, became major steel-manufacturing centers. Pittsburgh was the greatest steel city of all.
Steel was the basic building material of the industrial age. Production skyrocketed from seventy-seven thousand tons in 1870 to over eleven million tons in 1900.
It can be inferred from the passage that the mass production of steel caused______.
选项
A、a decline in the railroad industry
B、a revolution in the industrial world
C、an increase in the price of steel
D、a feeling of discontent among steel workers
答案
B
解析
推理判断题。文章最后指出,钢是工业时代的基本建筑材料,据此可以推断,钢的大量生产将会带来一场工业革命,故选B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zDXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Anyonewhohasriddenonarailroadtrainknowshowrapidlyanothertrain【C1】______bywhenitistravellinginthe【C2】______dire
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
Whyaresomanypeoplesoafraidoffailure?Quitesimplybecausenoonetellsushowtofailsothatfailurebecomesanexperie
Whyaresomanypeoplesoafraidoffailure?Quitesimplybecausenoonetellsushowtofailsothatfailurebecomesanexperie
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthe20thcentury.【C1】______inthe1900smostAm
WemovedtoLondon______wecouldvisitourfriendsmoreoften.
PublicbusesrunningonBeijing’sstreetsaremoreeye-catchingcomparedwiththeirformerdullcolor.【C1】______,fiveorsixy
Whentwohandsmeet,wepassonsomethingofourselves.After【C1】______toMarkTwain,Helen—whowasbothdeafandblind—commente
Thelasthalfofthenineteenthcentury______thesteadyimprovementinthemeansoftravel.
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimacr
随机试题
最难将息。
RNA中所含的碱基通常有
直接转换技术的DR中应用的转换介质是
一个人或一个群体从一个社会位置到另一个高低不同的位置上是()。
根据《干粉灭火系统设计规范》(GB50347),下列说法正确的有()。
我国会计法律制度主要包括()。
基金托管人没有单独处分基金财产的权利。()
短期借款用途证明文件不包括()。
Shedidn’tknow______backsoon.
We’dBetterReadforPleasure/WatchTVIthasbeenbelievedthatpeoplewhoreadforpleasurehavedevelopedimaginationand
最新回复
(
0
)