首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dear Sir or Madam, The MDC Company was established in 2001 and in four short years has become one of the most successful com
Dear Sir or Madam, The MDC Company was established in 2001 and in four short years has become one of the most successful com
admin
2012-03-17
63
问题
Dear Sir or Madam,
The MDC Company was established in 2001 and in four short years has become one of the most successful companies in the market place. For this, we are pleased, proud and grateful.
We are pleased because our customers have confirmed our belief that if the products we offer are new, exciting, innovative (有创意的) and of excellent quality, they will be purchased.
We are proud because we know we are a company that keeps its word to its customers; that guarantees that any product can be returned within 30 days if it proves to be unsatisfactory in any way; and that always lets our customers know if there is to be a delay in delivery.
We are grateful to customers like you, because you confirm our beliefs that good service and quality result in satisfied customers. Without you, there would be no reason for us to be pleased or proud. We thank you for your orders and for giving us the opportunity to be of service to you.
Our special summer catalogue (商品目录) is at the printers and should be in your home soon. We hope that you will be pleased with the new selections.
Yours faithfully
John Brown
选项
A、keeps its promise
B、provides the same products
C、sells its products at a low price
D、delivers its products without delay
答案
A
解析
短信的第三段第一句话说"We are proud because we know are a company that keeps its word to its customers;”,keep one’s word意为“遵守约言”,故答案选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zFrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Whenpricesarelowpeoplewillbuymore,andwhenpricesarehightheywillbuyless.Everyshopkeeperknowsthis.Butatthes
A—InformationcentreB—FirstaidC—MayremaininwheelchairD—ParkinglotassistanceE—ATM(AutomaticTellerMachine)locations
A—InformationcentreB—FirstaidC—MayremaininwheelchairD—ParkinglotassistanceE—ATM(AutomaticTellerMachine)locations
Thegirlsceased(chat)______foramomentwhentheirteacherpassedby.
Thewordhorsepowerwasfirstusedtwohundredyearsago.JamesWatthadmadetheworld’sfirst(11)usedsteamengine.Hehadn
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册),butIthinktheyareverygoodfortheyouth.Myr
Therearesomemoretopicstodiscuss,______theproblemofpollution.
His(reluctant)______togiveaspeechinpubicisunderstandable.
MakeADifferenceInYourLifeEnterATrainingThatGivesYou
Friendshipisoneofthegreatestpleasurethatpeoplecan(11).Atruefrienddoesindeedfindpleasureinourjoyandshare
随机试题
低碳钢和低合金结构钢埋弧焊时,应该按照()的焊接线能量的要求来选定焊接工艺参数。
与mRNA中的ACG密码相对应的tRNA反密码子是
男,34岁,塌方事故导致骨盆、左股骨及胫腓骨多处骨折。接诊时首先应注意的并发症是
下列关于法律体系的表述,哪些说法是不正确的?
建设工程组织流水施工时,其特点之一是()。
股东从保护自身利益的角度出发,在确定股利分配政策时应考虑的因素有()。
在一般性货币政策工具中,主动权存商业银行而不在中央银行的工具是()。
汉代的三河地区是指()。
裴斯泰洛齐认为:“为人在世,可贵者在于发展,在于发展个人天赋的内在力量,使其经过锻炼,使人能尽其才,能在社会上达到他应有的地位。这就是教育的最终目的。”这句话反映了:
法律评价作用的对象是()
最新回复
(
0
)