首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A lot of good publicity. B、Talented artists to work for it. C、Long-term investments. D、A decrease in production costs. A事实细节题。
A、A lot of good publicity. B、Talented artists to work for it. C、Long-term investments. D、A decrease in production costs. A事实细节题。
admin
2013-12-21
58
问题
M: So what’s the next thing on the agenda, Mary?
W: Well, it’s the South Theatre Company. They want to know if we’d be interested in sponsoring a tour they want to make to East Asia.
M: East Asia? Uh... and how much are they hoping to get from us?
W: Well, the letter mentions £20 000, but I don’t know if they might settle for less.
M: Do they say what they would cover? Have they anything specific in mind?
W: No, I think they are just asking all the firms in town for as much money as they think they’ll give.
M: And we are worth £20 000, right?
W: It seems so.
M: Very flattering. But I am not awfully happy with the idea. What do we get out of it?
W: Oh, good publicity, I suppose. So what I suggest is not that we just give them a sum of money, but that we offer to pay for something specific, like travel or something, and that in return, we ask for our name to be printed prominently in the programme, and that they give us free advertising space in it.
M: But the travel bill would be enormous, and we could never manage that.
W: I know. But why don’t we offer to pay for the printing of the programmes ourselves on condition that on the front cover there’s something like "This programme is presented with the compliments of Norland Electronics," and free advertising, of course?
M: Good idea. Well, let’s get back to them and ask what the programme they want will cost. Then we can see if we are interested or not.
9. What do we learn about the South Theatre Company?
10. What benefit does the woman say their firm can get by sponsoring the Theatre Company?
11. What does the woman suggest they do instead of paying the South Theater Company’s travel expenses?
选项
A、A lot of good publicity.
B、Talented artists to work for it.
C、Long-term investments.
D、A decrease in production costs.
答案
A
解析
事实细节题。对话中,男士询问女士赞助南方戏剧公司去东亚的巡演对他们有何好处,女士回答说这是一次很好的宣传机会。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zG17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Recentstoriesinthenewspapersandmagazinessuggestthatteachingandresearchcontradicteachother,thatresearchplaystoo
ACyberLoveAffairLettheChatBeginNobodyreallyknowshowthephenomenonofInternetchatroomsbegan,butwiththeinc
SmartphonesAsmartphoneisonedevicethatcantakecareofallofyourhandheldcomputingandcommunicationneedsinasin
A、Socialstatus.B、Income.C、Workingconditions.D、Typesofwork.B细节推断题。对话开头女士提到如今我们把更多的人应该去上大学看成理所当然的事情,有大学文凭的人往往要比没有的人挣得多,而且这
A、Appearmorefeminine.B、Exhibitmoremaletraits.C、Trytobeunique.D、Sacrificetheirfamily.A事实细节题。短文提到,有研究表明女性在男性的世界里获得成功
Formostpeople,fatisaburden.Itdoesn’treallymatterwhereitappears,wejustdon’twantit.Butitturnsoutthatourbo
A、Attitude.B、Personalcharacter.C、Motivation.D、Personalneeds.B细节辨认题。对话末尾Adams博士指出,我们(对学习方式)的偏爱是由许多因素决定的,如个性、文化以及经历。
Alloverthecountrythesedays,electronicmailmessagesare【B1】______withthisoddlittlepunctuationsequence:-(oroneofits
A、Inareader’sclub.B、Inagrocerystore.C、Inasecond-handbookstore.D、Inapublisher’soffice.C细节题。对话一开始,女士就说男士喜欢逛二手书店(se
随机试题
青年患者,患胸椎结核,经1年抗结核治疗未见好转。近1个月有截瘫趋势。其治疗应选用
属于均相酶免疫测定的方法是
气雾剂中抛射剂应具备的条件是()
患儿,男,3岁。夏季发病,发热1d,无汗,口渴烦躁,2min前突然抽搐。查体:体温40.2℃,舌红,苔黄,脉洪数。辨证为
我国第一本《教育心理学》教科书是廖世承于()年编写的。
市场补缺者战略是指行业中相对弱小的企业,在竞争中为避免与实力强大的企业正面冲突,选择未被满足的细分市场,向细分市场提供专门的产品或服务,以谋求生存与发展的战略。根据上述定义,下列属于市场补缺者战略的是:
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
【B1】【B16】
Manycountrieshaveaholidaytocelebrateworkers’rightsonoraroundMay1,butLabourDayinCanadaiscelebratedonthefir
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeenasubjectofdiscussionamongeconomists.Ithasbeenargu
最新回复
(
0
)