首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She was fond of living an isolated life. B、She was fascinated by American culture. C、She was very generous in offering help. D
A、She was fond of living an isolated life. B、She was fascinated by American culture. C、She was very generous in offering help. D
admin
2019-04-23
39
问题
My mother was born in a small town in northern Italy. (1)She was three when her parents immigrated to America in 1926. They lived in Chicago when my grandfather worked making ice- cream. Mama thrived in the urban environment. At 16, she graduated first in her high school class, went on to secretarial school, and finally worked as an executive secretary for a railroad company. She was beautiful too. When a local photographer used her pictures in his monthly window display, she felt pleased. Her favorite portrait showed her sitting by Lake Michigan, her hair went blown, her gaze reaching toward the horizon. My parents were married in 1944. Dad was a quiet and intelligent man. (2)He was 17 when he left Italy. Soon after, a hit-and-run accident left him with a permanent limp. Dad worked hard selling candy to Chicago office workers on their break. He had little formal schooling. His English was self-taught. Yet he eventually built a small successful wholesale candy business. (3)Dad was generous and handsome. Mama was devoted to him. After she married, my mother quit her job and gave herself to her family. In 1950, with three small children, dad moved the family to a farm 40 miles from Chicago. He worked land and commuted to the city to run his business. Mama said goodbye to her parents and friends, and traded her busy city neighborhood for a more isolated life. But she never complained.
1. What does the speaker tell us about his mother’s early childhood?
2. What do we learn about the speaker’s father?
3. What does the speaker say about his mother?
选项
A、She was fond of living an isolated life.
B、She was fascinated by American culture.
C、She was very generous in offering help.
D、She was highly devoted to her family.
答案
D
解析
事实细节题。 由“Dad was generous and handsome. Mama was devoted to him. After she married, my mother quit her job and gave herself to her family.”可知母亲深爱着自己的丈夫和子女,婚后就辞职做了一位家庭主妇,把自己的一切奉献给了自己的家庭。选项 D中的 highly devoted to her family 与文中的 gave herself to her family 意思相一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zHZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whenyourunyourhandsthroughyourlover’shair,you’reprobablynotthinkingaboutyourplaceinthesocialhierarchy.Givey
A、1,970.B、1,980.C、4,700.D、2,600.D题目问进入奥运会体育馆的运动员人数。新闻中提到,有来自超过80个国家和地区的大约2600名运动员,在20世纪七八十年代的美国流行音乐的伴奏下,齐步走进体育馆。故D项正确。
AsagroupofyoungAfricanimmigrantsstrugglestoadapttolifeintheUnitedStates,anafter-schooldramaprogramatWhiteO
Overthelasttwoyears,inthePCbusinessMichaelDellhasbeenbeatenlikearentedmule.Hiscompanycontinuestolosemarke
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericanssaidthatspendingextramoneyontravelduringthe
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericanssaidthatspendingextramoneyontravelduringthe
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBo
A、Makingphonecalls.B、Arranginginterviews.C、Sortingapplicationforms.D、Helpingoutwithdatainput.D题目问的是Susan未来的工作内容。对话中
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyaroundlargecitieswithfactoriesandheavyautomobil
随机试题
下列不构成专利权终止的法律事实是()
口底及颌下的急性蜂窝织炎危及生命的并发症是【】
十二指肠切除,可影响下述哪些营养素的吸收()。
设计利用穿堂风进行自然通风的板式建筑。其迎风面与夏季最多风向的夹角宜为()。
分析评价开发区规划实施对生态环境的影响,主要包括()影响。
2019年12月11日晚8时15分许,某建筑高度达50m的大型商场,因发电机组电气线路短路形成高温电弧,引燃周围装饰材料并蔓延成火灾。在事故发生的第一时间,法人代表李某(该商场的消防安全责任人)立即启动应急预案,同时组织单位的义务消防队扑救火灾。与此同时,
企业发行的可转换公司债券,期末按规定计算确定的利息费用进行账务处理时,可能借记的会计科目有()。
党章规定:我国社会各方面的基层单位只要有党员三人以上的,都要成立党的基层组织。()
根据下面材料回答下列题。2007年7月份北京市下列各区县中城镇居民最低生活保障人数最少的是()。
尽管这名病人被诊断为植物状态,但她保留了理解口头______并通过大脑活动、而非语音或动作做出______的能力。“欧文表示:”她决定与我们合作,根据我们的______想象特定的任务,这是一个清楚的______行为,确凿无疑地证明,她有意识地认识自己
最新回复
(
0
)