首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Interracial marriages and relationships have become increasingly accepted and encouraged by society. Since the 1967 legalization
Interracial marriages and relationships have become increasingly accepted and encouraged by society. Since the 1967 legalization
admin
2010-12-25
59
问题
Interracial marriages and relationships have become increasingly accepted and encouraged by society. Since the 1967 legalization of interracial marriage, the number of mixed race marriages has more or less doubled with each passing decade. There are currently over 1. 6 million interracial marriages in the United States and that figure is forecasted to continue rising. For the most part, relationships between races are no different than the interactions between people of the same race. 【B6】______
Over 70% of American society has no problem with mixed race relationships, thus proving that people are starting to overcome racial stereotypes. Over 40 % of Americans have already dated someone of another ethnicity and are pioneering a revolution in the dating scene. Many high school and college students are dating interracially; which is helping to increase awareness of mixed race relationships. 【B7】______Secret mixed race romances often occur because the parents are strict and forbid or discourage dating outside of one’s culture. Parents are often the perpetrators of stereotypes and racism. Many parents force their children to date within their culture, in order to avoid betraying their own cultural roots.
【B8】______Some couples choose to avoid cultural tradition altogether, some choose to have two separate weddings in order to celebrate both traditions properly, and some try to compromise by combining cultural customs and creating their own. 【B9】______Including the families in the decision making process is a great way to keep everyone communicating and feeling happy.
【B10】______It is important to talk about where holidays will take place and which traditions they will choose to celebrate. Many couples choose to worship either separately or they will find a different faith that suits them both. Issues concerning children, and how they will be raised both in faith and cultural are also major concerns for mixed race parents. The mixed race children should also be taught how to deal with racism.
A. Successful relationships often result in marriage, and the wedding plans themselves can be a major struggle.
B. Once married, mixed race couples face more decisions concerning holiday traditions, religious worship and children.
C. While there are many issues faced by those in interracial relationships, the friendships and romances are often worthwhile and fulfilling.
D. There are, however, certain issues such as faith, cultural traditions and racism that can cause tension and discomfort in the relationship.
E. Unfortunately, many of these relationships go unnoticed because the couples feel that either friends or family will not approve.
F. When preparing for interracial weddings, many of the parents feel that their cultural traditions are being denied and can cause problems.
【B8】
选项
答案
A
解析
此空格处句子是第三段的总起句。第三段是在讨论举行婚礼的时候,夫妇俩因种族不同,文化也不同,就如何举行婚礼的意见也不同,因此可能会产生矛盾。六个选项中只有A、F选项提到婚礼,而A选项更具有概括性,所以正确答案是A选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zKIO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Howmanypeoplearecomingfordinner?Whereisthewomangoing?
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillheartwopeoplediscusshowtosavearacecourse.Foreachquesti
•YouarepersonalassistanttothepresidentofanAmericantradingcompany,DNLInternational.Thepresidentleavesyouamem
22ndSeptember2000MrsSampsonPacificTradingCompanyDearMrsSampsonThankyouforyourtelephonecalltoday.Icanr
•YouworkintheTrainingDepartment.Youareorganizingapart-timeoralEnglishcourseforthestaff.•Writeane-mailtoall
Thestaffinyourofficedecidedtospendholidaystogetherthisyear.Whilereadingthenewsyouareattractedbytheadvertise
ComputersoftwareAsmoreandmorecompaniesareusingtheInternettodobusiness,MarkWilliamsexplainshowanewsoftwa
•ReadthenewspaperarticlebelowaboutJapaneseinvestment.•Forquestions23-28,choosethecorrectanswer.•Markonelette
ThisWorkingLifeByMaureenDowdIntheworldofbusiness,itisnotalwayseasyforwomentodothe(29)thingsasmen.
随机试题
石菖蒲的功效有()
男,40岁,间歇性上腹部疼痛10年,加重1个月,有饥饿性疼痛,进食后缓解。体检:腹平软,无压痛,肝脾未触及。钡餐示十二指肠变形,下列哪种疾病最有可能
自我感觉不适时,个人无法解除产生出于保健需要性求医属
对该上级医生的做法做出的正确伦理评价应该是该上级医生做出自己的选择之伦理依据是
乳腺癌患者乳腺皮肤出现“酒窝征”的原因是()
建筑工程中的消防工程,涉及人的生命安全和财产安全,国家对其严格实行开工前的()制度。
()isamajorportofCuba.
若直线l过点(3,4),且(1,2)是它的一个法向量,则直线Z的方程为()
Anthropologistsagreethatourprimitiveancestorswhoinhabitedthetropicsprobablyhavenaturalprotectionagainstthesun.
A、TheNobelPrizeforChemistry.B、TheNobelPrizeforLiterature.C、TheNobelPrizeforMedicine.D、TheNobelPrizeforPeace.
最新回复
(
0
)