首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Where is the air crash? News of an air crash in the north of______has just been received.
Where is the air crash? News of an air crash in the north of______has just been received.
admin
2020-11-14
14
问题
Where is the air crash? News of an air crash in the north of______has just been received.
News of an air crash in the north of England has just been received. A plane, which was on a charter flight from London to Carlisle, was carrying a party of businessmen on their way to a trade fair. It seems likely that the plane ran into a heavy fog as it neared Carlisle and had to circle for some twenty minutes. Everything seemed to be going well. The pilot was in constant radio communication with Ground Control, when the engines suddenly went wrong and all contact was lost. The plane crashed on the site of the Roman camp at Hadrian’s Hill, a place well known to archaeologists and tourists.
So far few details have been reported, but it is feared that at least twenty people lost their lives, among them the pilot, who was killed at once. The local ambulance and firemen were on the scene within minutes of the crash, but additional help had to be rushed from other areas.
Mr. Leslie Collins, one of the survivors, told our reporter, "We passengers noticed the engines were making a funny noise. Of course we couldn’t see anything because of the fog, but the pilot said there was nothing to worry about. The next thing we knew, the engines went dead. There was a rushing noise and a kind of flash—and after that I don’t remember any more. "
Collins is now in hospital, being treated for his injuries. We will bring you further news of the crash as we receive it. In the meantime relatives are asked to ring 023457211 for information.
选项
答案
Roman camp
解析
本题的问题关键词是where。短文中提到飞机坠毁的地方是古罗马时的营地,需要注意Roman的首字母要大写,应填Roman camp。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zV4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Fiveyearsago.B、Fouryearsago.C、Sixyearsago.D、Notlongago.B四个选项都是时间,因此在听音时要格外留意相关的内容。题目询问女士是什么时候得到这条项链的。根据女士的回答“四年前我男
WelcometoLondon!Withover80stops,3mainsightseeingroutesandcountlessphotoopportunities,TheOriginalTourreallyis
WhenyoumakeyourtravelarrangementtoOxford,Ohio,youshouldmakeplanstoarrivehereatleastaweekbeforeclassesbegin
Heartattackscanbetreatedwithhumancloningtechnologyby______.Accordingtothewriter,themainproblemwiththedevelo
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbecauseplagiarismistheftandpeoplecannotstealfrom
Shestayedathomeduringthewholesummervacation______shecouldlookafterheroldgrandmother.
A、Two.B、Five.C、Three.D、Four.A题目询问女士周三有几节课。我们可以由“Ionlyhavetwo…”(我只有两节课)一句可以知道女士有一天有两节课,而且女士虽然没有说这两节课什么时间上的,但是根据前面说的都是周三的安排
A、Askforathree-dayleave.B、Gooutwithhisfriend.C、Watchfilmsathome.D、GotovisitBob.C题目询问男士可能会怎么做。男士说“…rentsomemo
A—EngineFuelSystemG—contactpointB—LightsandWiresH—theelectricsystemC—StartingSystemI—powertrainD—underpressureJ
Collegeisaplacetoexploremanypossibilities;soyoureallycan’tdoitall—unlessyoumanageyourtimewisely.Herearesom
随机试题
下列短语中,“把”字用作虚词的有()。
导致解释学的“本体论转折”的哲学家是()
消费的负的外部性
简述成人斯蒂尔病病人发热的护理。
可能接触氰化物的作业可接触硫化氢的作业
()的缺点是登记总分类账的工作量较大。
以下对“或有资产”正确的处理是()。
马克思指出:用于扩大再生产的追加资本,“它一开始就没有一个价值原子不是由别人的无酬劳动产生的。”这说明
Youshouldspendnomorethan20minutesonthistask.AssumethatyouwishtostudyinEngland.Writealetterofinqui
AtayouthcentreinsouthLondon,wherestaffandvolunteersrunadailyafter-schoolhomeworkclub,youngpeopleturnoffthei
最新回复
(
0
)