首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
During the next few weeks publishers will release a crush of books, pile them onto delivery lorries and fight to get them on the
During the next few weeks publishers will release a crush of books, pile them onto delivery lorries and fight to get them on the
admin
2014-12-11
36
问题
During the next few weeks publishers will release a crush of books, pile them onto delivery lorries and fight to get them on the display tables at the front of bookshops in the run-up to Christmas. It is an impressive display of competitive commercial activity. It is also increasingly pointless.
More quickly than almost anyone predicted, e-books are emerging as a serious alternative to the paper kind. Amazon, comfortably the biggest e-book retailer, has lowered the price of its Kindle e-readers to the point where people do not fear to take them to the beach. In America, the most advanced market, about one-fifth of the largest publishers’ sales are of e-books. Newly released blockbusters may sell as many digital copies as paper ones. The proportion is growing quickly, especially when many bookshops are closing.
For readers, this is splendid. Just as Amazon collapsed distance by bringing a huge range of books to out-of-the-way places, it is now collapsing time, by enabling readers to download books instantly. Moreover, anybody can now publish a book, through Amazon and a number of other services. Huge choice and low prices are helping books hold their own on digital devices, even against "Angry Birds".
For publishers, though, it is a dangerous time. Book publishing resembles the newspaper business in the late 1990s, or music in the early 2000s. Although revenues are fairly stable, and the traditional route is still the only way to launch a blockbuster, the climate is changing. Some of the publishers’ functions — packaging books and promoting them to shops — are becoming obsolete. Algorithms and online recommendations threaten to replace them as arbiters of quality. The tide of self-published books threatens to swamp their products. As bookshops close, they lose a crucial showcase. And they face, as the record companies did, a near-monopoly controlling digital distribution: Amazon’s grip over the e-book market is much like Apple’s control of music downloads.
Yet there are still two important jobs for publishers. They act as the venture capitalists of the words business, advancing money to authors of worthwhile books that might not be written otherwise.
And they are editors, picking good books and improving them. So it would be good, not just for their shareholders but also for intellectual life, if they survived.
They are doing some things right. Having watched the record companies’ impotence after Apple wrested control of music-pricing from them, the publishers have managed to retain their ability to set prices. But they are missing some tricks. The music and film industries have started to bundle electronic with physical versions of their products — by, for instance, providing those who buy a DVD of a movie with a code to download it from the Internet. Publishers, similarly, should bundle e-books with paper books. They also need to become more efficient. Digital books can be distributed globally, but publishers persist in dividing the world into territories with separate editorial staffs. In the digital age it is daft to take months or even years to get a book to market. And if they are to distinguish their wares from self-published dross, they must get better at choosing books, honing ideas and polishing copy. If publishers are to hold readers’ attention they must tell a better story — and edit out all the spelling mistakes as well.
From the last paragraph, we know that
选项
A、e-books are now sold together with the paper versions.
B、a digital publication usually takes months or years to get to market.
C、the official publications are actually superior to the self-published ones in quality.
D、publishers have hired different editors in different areas.
答案
D
解析
事实细节题。最后一段第四、五句提到。传统出版商要学习音乐和电影公司,把纸质书和电子书捆绑销售,但这是作者认为传统出版商需要学习的,还没有付诸实践,排除[A];第八句大意是,在数码时代,出版一本书还需要几个月甚至几年就太荒唐了,所以[B]错误;本段倒数第二句说,如果他们想让自己的产品从那些私人出版的书籍中脱颖而出的话,就必须在筛选作品、构建主题和文字润色上下足功夫,[C]的内容只是一个假设,排除;本段第七句说,出版商却仍坚持把世界分割成不同的区域,每个区域配备各自的编辑人员,故[D]正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zVdO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
WhencatastrophicfloodshitBangladesh,TNT’semergency-responseteamwasready.Thelogisticsgiant,withheadquartersinAmst
Itishardformodernpeopletoimaginethelifeonehundredyearsago.Notelevision,noplastic,noATMs,noDVDs.Illnessesl
AccordingtoastudyconductedbyChinaPopulationCommunicationCenter,75%ofhighschoolstudentsinChinaadmittedthatthey
Acoupleofyearsago,ChinesemediacoveredafeaturestoryaboutWilliamLindesay,aBriton,whohasneverfailedtopickupg
ModernExaminationsIntheschoolsofancienttimes,themostimportantexaminationswerespoken.Usuallythestudentsweres
CollegesandUniversities,institutionsofhighereducationthatofferprogramsbeyondthehighschoollevel.Collegesanduniv
Fundingpublictransitisoneofthebiggestproblemsfacingcitiestoday.Oftenthetroubleisthatafewhigh-cost,low-rider
InaBertelsmannFoundationstudyonsocialjusticereleasedthisfall,theUnitedStatescameindeadlylastamongtherich【M1】
Universalizationofeducationhasbeenapolicypriority,butitstillremainsanunfulfilleddream.Asaconsequence,thespre
SomepeoplehavedrawntheconclusionfromBowlby’sworkthatchildrenshouldbesubjectedtodaycarebeforetheageofthree
随机试题
A.牡蛎散B.小青龙汤C.黄土汤D.半夏泻心汤体现散收同用、祛邪护正配伍的方剂是
关于高血压病患者的降压治疗,下列提法正确的是()(2012年)
男性,42岁,午饭后上腹剧痛4小时伴呕吐3次就诊。体温38.6℃,白细胞15×109/L。上腹部肌紧张及压痛,移动性浊音(+),血淀粉酶300U/L。初步诊断:急性胰腺炎。病人因剧烈腹痛住院,应立即采取下列哪项措施
急性化脓性骨髓炎的好发部位是()
在摄下颌第三磨牙口外投照片时,头矢状面与暗盒成
设L是连接点A(1,0)及点B(一1,2)的直线段,则对弧长的曲线积分∫L(y—x)ds等于()。
证券公司不可以在全国银行间债券市场上参加记账式同债的招标发行及竞争性定价过程,只能在证券交易所债券市场上参加。()
资料一扩张是企业快速发展壮大的必由之路,但是扩张也有风险,盲目扩张很可能给企业埋下致命的隐患。然而,A集团却走出了一条成功扩张的快速发展之路,十几年来,A集团先后合并、兼并了多家企业,产品从冰箱扩展到冰柜、空调、洗衣机,又从“白色家电”扩展到“黑
(1)打开表单one,如图3.21所示,通过设置控件的相关属性,使得表单运行时的开始焦点在“打开”命令按钮,并且接下来的焦点的移动顺序是“关闭”和“退出”。(2)打开表单two,使用“布局”工具栏的“顶边对齐”按钮将表单中的3个命令按钮控件的顶边对齐。
A、Shehasn’tseenhersisterforyears.B、Shehasnotimetoenjoythesceneofthemountain.C、SheiseagertogobacktoColor
最新回复
(
0
)