首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Free School Meals A)Millions of American schoolchildren are receiving free or low-cost meals for the first time as their parents
Free School Meals A)Millions of American schoolchildren are receiving free or low-cost meals for the first time as their parents
admin
2013-11-18
72
问题
Free School Meals
A)Millions of American schoolchildren are receiving free or low-cost meals for the first time as their parents, many once solidly middle class, have lost jobs or homes during the economic crisis, qualifying their families for the decades—old safety-net program.
B)The number of students receiving subsidized(补贴的)lunches rose to 21 million last school year from 18 million in 2006-2007, a 17 percent
increase, according to an analysis by the New York Times of data from the Department of Agriculture. "These are very large increases and a direct reflection of the hardships American families are facing," sad Benjamin Senauer, a University of Minnesota economist who studies the meals program, adding that the surge had happened so quickly "that people like myself who do research are struggling to keep up with it."
C)In Sylva, N. C., layoffs at lumber and paper mills have driven hundreds of new students into the free lunch program. In Las Vegas, where the collapse of the construction industry has caused hardship, 15 000 additional students joined the subsidized lunch program this fall. Around Rochester, unemployed engineers and technicians have signed up their children after the downsizing of Kodak and other companies forced them from their jobs. Many of these formerly middle-income parents have pleaded with school officials to keep their enrollment a secret.
D)Students in families with incomes up to 130 percent of the poverty level—or $29 055 for a family of four—are eligible(有资格的)for free school meals. Children in a four—member household with income up to $41 348 qualify for a subsidized lunch priced at 40 cents.
E)Among the first to call attention to the increases were Department of Education officials, who use subsidized lunch rates as a poverty indicator in federal testing. This month, in releasing results of the National Assessment of Educational Progress, they noted that the proportion of the nation’s fourth graders enrolled in the lunch program had climbed to 52 percent from 49 percent in 2009, crossing a symbolic watershed. In the Rockdale County Schools in Conyers, Ga., east of Atlanta, the percentage of students receiving subsidized lunches increased to 63 percent this year from 46 percent in 2006.
F)One of those is Sheila Dawson, a Wal-Mart saleswoman whose husband lost his job as the manager of a Waffle House last year, reducing their income by $ 45 000. "We’re doing whatever we can to save money," said Ms. Dawson, who has a 15-year-old daughter. "We buy clothes at the thrift store, we see fewer movies and this year my daughter qualifies for reduced-price lunch."
G)Although the troubled economy is the main factor in the increases, experts said, some growth at the margins has resulted from a new way of qualifying students for the subsidized meals, known as direct certification. In 2004, Congress required the nation’s 17 000 school districts to match student enrollment lists against records of local food-stamp agencies, directly enrolling those who receive food stamps for the meals program. The number of districts doing so has been rising—as have the number of school-age children in families eligible for food stamps, to 14 million in 2010-2011 from 12 million in 2009-2010.
H)"The concern of those of us involved in the direct certification effort is how to help all these districts deal with the exploding caseload of kids eligible for the meals," said Kevin Conway, a project director at Mathematica Policy Research, a co-author of an October report to Congress on direct certification.
I)Congress passed the National School Lunch Act in 1946 to support commodity prices after World War II by reducing farm surpluses while providing food to schoolchildren. By 1970, the program was providing 22 million lunches on an average day, about a fifth of them subsidized. Since then, the subsidized portion has grown while paid lunches have declined, but not since 1972 have so many additional children become eligible for free lunches as in fiscal year 2010, 1.3 million. Today it is a $ 10.8 billion program providing 32 million lunches, 21 million of which are free or at reduced price.
J)All 50 states have shown increases, according to Agriculture Department data. In Florida, which has 2. 6 million public school students, an additional 265 000 students have become eligible for subsidies since 2007, with increases in virtually every district. "Growth has been across the board," said Mark Eggers, the Florida Department of Education official who oversees the lunch program.
K)In Las Vegas, with 13.6 percent unemployment, the enrollment of thousands of new students in the subsidized lunch program forced the Clark County district to add an extra shift at the football field-size central kitchen, said Virginia Beck, an assistant director at the school food service.
L)In New York, the Gates Chili school district west of Rochester has lost 700 students since 2007-2008, as many families have fled the area after mass layoffs. But over those same four years, the subsidized lunch program has added 125 mouths, many of them belonging to the children of Kodak and Xerox managers and technicians who once assumed they had a lifetime job, said Debbi Beauvais, district supervisor of the meals program. "Parents signing up children say, ’I never thought a program like this would apply to me and my kids,’" Ms. Beauvais said.
M)Many large urban school districts have for years been dominated by students poor enough to qualify for subsidized lunches. In Dallas, Newark and Chicago, for instance, about 85 percent of students are eligible, and most schools also offer free breakfasts. Now, some places have added free supper programs, fearing that needy students otherwise will go to bed hungry. One is the Hickman Mills C-l district in a threadbare Kansas City, Mo., neighborhood where a Home Depot, a shopping mall and a string of grocery stores have closed. Ten years ago, 48 percent of its students qualified for subsidized lunches. By 2007, that proportion had increased to 73 percent, said Leah Schmidt, the district’s nutrition director. Last year, when it hit 80 percent, the district started feeding 700 students a third meal, paid for by the state, each afternoon when classes end. "This is the neediest period I’ve seen in my 20-year career," Ms. Schmidt said.
As the former managers and technicians in some large companies, they never thought the meals program would apply to them and their kids.
选项
答案
L
解析
细节辨认题。定位句提到,给学生报名的家长说,他们从没有想过此类计划会用到自己身上。题千中的some large companies指的是原文中的Kodak and Xerox。题干中的the mealsprogram和原文中的a program like this相一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zWS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Peoplewholivedintownsandcitiescouldeasilyrefreshthemselvesinthehotsummersjustbeforetheturnofthe【B1】______.C
A、Peopleenjoyshoppinginthem.B、Peoplespendlittletimeinthem.C、Peoplearemorelikelytobuysomethinginthemiftimei
Theideaoftelevision,transmittingpicturesthroughtheairoroverwires,hasbeenaroundsincethelate19th【B1】______.
Theideaoftelevision,transmittingpicturesthroughtheairoroverwires,hasbeenaroundsincethelate19th【B1】______.
WhatisCulture?Culture,inanthropology(人类学),thepatternsofbehaviorandthinkingthatpeoplelivinginsocialgroupsle
A、Gotowatchthebaseballmatch.B、Drivetowork.C、Trytofixthecar.D、Stopworkingandhavesomerest.C女士的建议提得很含蓄,她用“我还以为你
PollutedwaterisnothingnewintheUnitedStates.Wehavelivedthroughflamingriversandcausticcreaksthatcouldtakethe
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
Languageislearnedprimarilythroughcommunicationwithotherpeople.Researchshowsthatthemorecommunicationchildren【S1】__
ItisadisgracethatMs.Chavezcontinuouslyspreadsmisinformationaboutbilingualeducation.Toomanypeopleaccepttheidea
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)