首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Why has crime in the U.S.declined so dramatically since the 1990s? Economists and sociologists have offered a bounty of reas
Why has crime in the U.S.declined so dramatically since the 1990s? Economists and sociologists have offered a bounty of reas
admin
2020-03-28
46
问题
Why has crime in the U.S.declined so dramatically since the 1990s?
Economists and sociologists have offered a bounty of reasons,including more police,more security technology,more economic growth,more immigration,more imprisonment,and so on.
The“real”answer is almost certainly a combination of these factors,rather than one of them to the exclusion of the rest.But a new paper adds a surprising variable to the mix.What if the decline of crime in America started with the decline of cash?
Cash is critical to the health of an underground economy,because it’s anonymous,nearly untraceable,and easily stolen.This makes it the lifeblood of the black market.
But Americans are rapidly abandoning cash thanks to credit cards,debit cards,and mobile payments.Half a century ago,cash was used in 80 percent of U.S.payments.Now that figure is about 50 percent,according to researchers.
In the 1980s,the federal government switched from paper money to electronic benefit transfers.They didn’t switch all at once.They switched one county at a time within states.This created a kind of randomly controlled environment for the researchers,who studied Missouri’s counties to establish whether the are as that switched from welfare cash to electronic transfers saw a concurrent decline in crime.
The results were striking:The shift away from cash was associated with“a significant decrease in the overall crime rate and the specific offenses of burglary and assault in Missouri and a decline in arrests.”In other words,the counties saw a decline in specific crimes when they switched away from cash welfare.
Perhaps most interestingly,they found that the switch to electronic transfers reduced robbery but not rape,suggesting that the move away from cash only had an impact on crime related to getting and spending cash.
The move toward cashlessness in the U.S.continues quickly.Google now lets you attach money to emails to send to friends,which means that for some shoppers,pulling out your credit card could become as rare as finding exact change in your coin purse.It might seem absurd to imagine Visa,Square,and Google Wallet as crime-fighting technologies.But with a better understanding of how cash’s availability affects crime,perhaps the government should consider killing more than just the penny.
The government switched one county at a time within states favors researchers because____________.
选项
A、it reduced cash payment in Missouri
B、it offered a randomly controlled environment
C、it helped to extend electronic transfers to the state
D、it saw a concurrent decline in crimes
答案
B
解析
细节题。解析:根据题干关键词定位到第六段。本段提到This created a kind of…for the researchers…,即政府在州内一次更新一个县的系统,这项举措非常巧合地为研究人员提供了一个受控环境,以方便进行减少现金使用是否会使犯罪率下降的研究,因此B项为正确答案。A项“减少了密苏里州的现金支付”、C项“帮助将电子转账扩展到整个州”原文并未提及。D项“见证了犯罪率的同步下降”不符合题意,“犯罪率下降”是研究人员的研究结果,并不是进行研究之前政府发现的结果。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zWjY777K
本试题收录于:
银保监财经类题库国家公务员分类
0
银保监财经类
国家公务员
相关试题推荐
NewYorkandLondonmayruletheroost,butotherfinancialhubsinAmericaandEuropehavemanagedtocarveoutusefulspecialis
NewYorkandLondonmayruletheroost,butotherfinancialhubsinAmericaandEuropehavemanagedtocarveoutusefulspecialis
AsmidnightonSeptember30thapproached,everybodyonCapitolHillblamedeverybodyelsefortheimminentshutdownofAmerica’s
WhenLiamMcGeedepartedaspresidentofBankofAmericainAugust,hisexplanationwassurprisinglystraightup.Ratherthancloa
WhyhascrimeintheU.S.declinedSOdramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
WhyhascrimeintheU.S.declinedSOdramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
WhyhascrimeintheU.S.declinedsodramaticallysincethe1990s?Economistsandsociologistshaveofferedabountyofreas
随机试题
A.酌情补充优质蛋白或必需氨基酸B.适当增加脂肪供能,减少碳水化合物比例C.酌情降低氮(g)/卡(kcal)比(1:100~1:130),增加支链氨基酸比例D.增加中链三酰甘油比例E.输注高支链氨基酸严重创伤应急早期应该
育成鸡白痢多发生的日龄是()。
A、激活弹力纤维酶B、激活磷脂酶AC、激活胰舒血管素D、激活胰蛋白酶E、激活血浆激肽可损害其他脏器和引起休克是因
下列关于银行从业人员业务规范的说法,不正确的是()。
乐观系数决策标准是决策者对未来情况持较乐观的态度,且又考虑到不利形势产生的影响,又称()准则。
下列不属于短距离跑的练习方法的是()。
某公司为客户出售货物,收取3%的服务费;代客户购置设备,收取2%的服务费,某客户委托该公司出售自产的某种物品并为购置新设备。已知公司共收取该客户服务费200元,客户收支恰好平衡,则自产的物品销售价是多少元?
关于我国国家主席,下列说法不正确的是:
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
计算并填写下表。
最新回复
(
0
)