首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A panel of government officials is worried. The air quality in some areas is not good. The air is polluted with soot. The offici
A panel of government officials is worried. The air quality in some areas is not good. The air is polluted with soot. The offici
admin
2012-02-24
43
问题
A panel of government officials is worried. The air quality in some areas is not good. The air is polluted with soot. The officials worry that the air is harmful to the people who breathe the air. The officials are experts. They study the environment. They discuss ways to stop the air pollution. The panel decided to make some changes to the law.
The new plan places strict limits on how much soot can be released into the air. Now, a measurement of 65 parts of soot is considered safe. The new plan would reduce that number to 30. The daily limit of pollution in the air would be cut in half.
These new standards would affect industry. The limits would also affect people who own wood stoves and fireplaces. The county will keep track of the air quality every day. People would be required to stop burning wood when the levels are high. They could also install a kind of special fireplace. These fireplaces burn very little wood. They do not pollute the air as much. Some counties will punish families who violate the ban. They will have to pay a fine for not complying with the law.
Some states do not have much industry. Their pollution problem is not too bad. They would still have to regulate how much pollution is released into the air. The experts hope that this ban will help keep the air cleaner.
Before the plan becomes a law the public will have a chance to comment on it. Citizens will have ninety days to ask questions and voice concerns about the plan. Then it will become a law.
How will the government know what the air quality is?
选项
A、The factories will test the air every day.
B、Scientists will test it every day.
C、A report will be published.
D、They will ask homeowners
答案
B
解析
第二段的第三行说,每日的污染释放量是受限的,暗示了每日是有测量的。第三段第二行说县里每日都要测量空气质量。选项B是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zalC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Becauseoftheirwealthandpower,theycouldseetoitthatgovernmentspassedlawsfavorabletothem.
Untiltwoyearsago,Clearing,IllinoiswasatranquilsuburbofChicago.Butresidentsgrewalarmedwhentheynoticedarmedtee
TheHighStreetissonarrowthatthelocalgovernmenthasdecidedto______it.
Ourcadres,whetherhighorlowintheirofficialrank,arethepeople’spublicservantand_____workers.
Governmentreports,examination,andmostbusinesslettersarethemainsituationformallanguageisused.
OnedayMrs.Greentookseveralpairsofshoestoashoemakertoberepaired.Afterafewdaysshepickedthemupandputthema
OnedayMrs.Greentookseveralpairsofshoestoashoemakertoberepaired.Afterafewdaysshepickedthemupandputthema
KeyJames,SecretaryofHealthandHumanResourcesintheVirginiaStategovernment,lovestoturnthetablesonthosewhodon’t
KeyJames,SecretaryofHealthandHumanResourcesintheVirginiaStategovernment,lovestoturnthetablesonthosewhodon’t
随机试题
根据道氏理论的分类,下列()是三种趋势的最大区别。Ⅰ.趋势持续时间的长短Ⅱ.趋势波动的幅度大小Ⅲ.趋势的变动方向Ⅳ.趋势的变动斜率
_______是创新者解放自己头脑的第一步。
五代南唐画家顾闳中的名作《韩熙载夜宴图》营造的绘画空间属于()。
下列有关中国之最的说法有误的是()。
甲与乙订立合同,规定甲应于2007年8月1日交货,乙应于同年8月7日付款,7月底,甲发现乙财产状况恶化,无支付贷款的能力,并有确切证据,遂提出终止合同,但乙未允。基于上述因素,甲于8月1日未按约定交货。依据合同法原理,下列表述正确的是()。
某证券投资者以每股30元的价格买入10000股股票,那么,该投资者最低需要以( )元卖出该股票才能不亏本(佣金按照千分之二算,其他费用按规定计收)。
根据民事法律制度的规定,下列行为中,不属于可撤销的民事法律行为的是()。
第三方物流服务商经营的物流中心特点是服务于多个货主企业。()
下列属于“判断”这一思维形式的语句是()。
南锣社区是一个新建小区,小区花园有一片公共空间,住在一层的王阿姨却用这片公共空间晾衣服,严重影响了小区其他居民对该空地的使用,几位居民找王阿姨交涉无果并产生了激烈的矛盾冲突,因此找来了社区工作者小李,小李了解情况后,用其专业知识和技巧耐心疏解王阿姨,王阿姨
最新回复
(
0
)