首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Many welcome the idea of having more bars on board. B、Many prefer the ferry to maintain its present speed. C、Some suggest impr
A、Many welcome the idea of having more bars on board. B、Many prefer the ferry to maintain its present speed. C、Some suggest impr
admin
2013-04-09
56
问题
The Golden Gate Bridge joins the beautiful city of San Francisco with the suburbs to the north. Each day about 100,000 automobiles cross the bridge taking people to and from the city. More than half of them cross the bridge during the morning and evening rush hours. [26]With traffic so heavy, the trip is not pleasant. Now, however, there is at least one group of happy commuters. These are the people who travel under the bridge instead of on it. They go to work by boat and enjoy it so much that most of them say they will never go by car again. The ferry they take is spacious, quiet and comfortable. Commuters can enjoy the sun on deck. In the morning they can have breakfast in the coffee shop. And in the evening they can order a drink in the bar while looking at the beautiful scenery. The trip takes only 30 minutes and is not very costly. But best of all, [27]being on a boat seems to make people feel more friendly toward each other. There has already been a marriage of two commuters who met on the ferry. Because the ferry has been so successful, there are plans to use other still larger boats. There is also a proposal for a high speed boat that will make the trip in only 15 minutes. [28]But not everyone is happy about that. A lot of people feel that half an hour is just enough time to relax.
26. According to the speaker, how do commuters feel about crossing the Golden Gate Bridge by car?
27. What does the speaker say about ferry commuters?
28. How do commuters respond to plans for the future of the ferry?
选项
A、Many welcome the idea of having more bars on board.
B、Many prefer the ferry to maintain its present speed.
C、Some suggest improving the design of the deck.
D、Some object to using larger luxury boats.
答案
B
解析
“But not everyone is happy about that. A lot of people feel that half an hour is just enough time to relax.”中的第 1个 that指的是把船所用时间缩短,而不是所有人都对此感到高兴,他们更希望船保持现有的速度。所以答案为 B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zdI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Readersareinvitedto_________theiropinionsonanyoftheissuesdiscussedhere.
I’mafraidwecan’tacceptthiscreditcard--it______lastweek:
Althoughwefeeldissatisfiedwiththeelectionresults,wehavetobecome______tothedecisionmadebyourfellowcountrymen.
Obama’sWaronSchoolsTheNoChildLeftBehindActhasbeendeadlytopubliceducation.Sowhyhasthepresidentembracedi
Nooneintheconferenceisagainstthesuggestion______(我们应该重视信息科技)
A、Hercomputerdoesn’tworkwell.B、Sheisn’tgettingalongwithherstaff.C、Shedidn’tregisterforapropercourse.D、Shecan
Whenitcomestomentalhealth,theInternetgetsabadrap.TherearecountlessstudiesthatsuggestregularaccesstotheInte
A、DirectingaFilmB、TheKeytoSuccessC、AWonderfulExperienceD、WorkingwithFilmStarsB由选项概括性较强且实词首字母均大写可知,本题考查短文题目。根据短文开头的
A、Hisparentsencouragedhimtodoit.B、Hewasdeterminedtodoitsincehewasachild.C、Hewantstobecomeacomedianbecaus
A、It’seasytoprepare.B、It’stastyandhealthful.C、It’sexoticinappearance.D、It’ssafetoeat.B
随机试题
及长,不省所怙。省:
计算机病毒按照破坏能力进行分类包括以下________。
Doingyourhomeworkisasurewaytoimproveyourtestscores,andthisisespeciallytrue______itcomestoclassroomtests.
解剖式印模方法适用于
肝其华在( )。肺其华在( )。
截面尺寸为370mm×740mm的砖柱,计算高度为5m,采用MU10黏土实心砖、M7.5水泥砂浆砌筑。若已知砖柱承受轴心压力,体积配筋率ρ=0.250%,配置网状钢筋为φb4冷拔低碳钢丝,fy=430N/mm2,钢筋网竖向间距s=180mm,网格尺寸a
下列大气污染源中,属于面源的是( )。
砌体水平灰缝的砂浆饱满度,按净面积计算不得低于( )%。
唐丽因为期中考试成绩不理想,最近一段时间常常闷闷不乐。这种情绪状态属于()
NoteventhecombinedpowersofSpiderman,IronMan,theIncredibleHulk,CaptainAmericaandtheX-MencouldkeepTheMouseat
最新回复
(
0
)