首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when devices from Wiko, a two-year-old French company, go on s
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when devices from Wiko, a two-year-old French company, go on s
admin
2019-10-03
40
问题
Next month Britons will have yet more smartphones to choose from, when devices from Wiko, a two-year-old French company, go on sale. Wiko hopes that its phones, which in France start at around 70 Euros, will be as popular across Britain as at home. In 2013 nearly 7% of French first-time smartphone-buyers chose a Wiko. In early 2014 the firm claims to have been the second-biggest vendor in France.
Wiko is not alone. In both rich countries and poor ones, cheaper smartphone brands are
making inroads
. Demand for costly phones, mainly in developed economies, is slowing, but that for less expensive devices is booming. People who will buy their first smartphones today perhaps care less about the brand and more about price than the richer, keener types of a few years ago. They are likely to pay less for a nice new smartphone than they did for their shabby old phone, because the cost of making smartphones has decreased.
The declining cost of making phones means that buyers are getting more for their money. Two years ago the median price of a smartphone was $325. Last year it was $250. This year it may be $200. The cheapest phones will become cheaper still.
All this is great for smartphone-buyers everywhere. It is less good news for the market leaders, Apple and Samsung—the only vendors making much money. Apple may evade being influenced by its operating system and apparently exceptional brand, although it has lately been selling cheaper iPhones. Samsung, which dominates the market for phones running on Google’ s Android operating system, may be more vulnerable.
Granted, Samsung makes cheaper devices as well as dearer ones, and it can afford some slimming of its margins. But its problem, Mr. Jeronimo, a researcher from Internet Data Center, says, is that it carries lots of costs, in research and development and in marketing, that cheaper rivals do not.
Samsung is doubtless wise to this. Hence its attempt to push beyond the smartphone, into smart watches and wristbands, connected domestic appliances and the business market. The weather of Mobile-phone brands is variable: ask Ericsson, HTC, Motorola and Nokia—the previous successful brands. Samsung has spent buckets of gold building its name. It will not want to be replaced by the Wikos of the world.
What makes Apple avoid being affected by cheaper smartphones?
选项
A、Apple has developed more cheaper smartphones than other brands.
B、American government will take measures to finance Apple.
C、Consumers love Apple more than any other smartphone brands.
D、Apple owns the sole operation system and reputable brand.
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词定位到第四段。由段落中Apple may evade being influenced by its operating system and apparently exceptional brand可知苹果依靠自己的操作系统和独特的品牌可以免受影响。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zgW7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Atattoomaygiveparentsofchildrenwithfoodallergiessomepeaceofmindwhentheysendtheirkidsofftoschool.Yes,atat
Internationaltradefairshavebecomeextremelyimportantvenuesforconductingbusiness,yetveryfewdomesticallybasedsales
Movingfarmorequicklythanmanyhadthoughtlikelyorpossible,lawmakersinthe10-memberHouse-Senatecommitteeannouncedth
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywouldprefertogobyland,sea,orair.Hardlycananyon
ThreeEnglishdictionariespublishedrecentlyalllayclaimtopossessinga"new"feature.TheBBCEnglishDictionarycontainsb
Theperiodofadolescence,i.e.,theperiodbetweenchildhoodandadulthood,maybelongorshort,dependingonsocialexpectati
AustraliahasbeenunusualintheWesternworldinhavingavery【C1】______attitudetonaturaloralternativetherapies,accordin
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica,Thisye
A、Hediedinatrafficaccident.B、Hefellillandpassedawayunexpectedly.C、Hestayedinthehospitalforawhile.D、Hehada
随机试题
Thewalletisheadingforextinction.Asaday-to-dayessential,itwilldieoffwiththegenerationwhoreadprintnewspapers.
莎士比亚四大悲剧是《哈姆雷特》、《奥赛罗》、《李尔王》和
建设工程监理实施细则是由( )编制的。
按照安全文明施工的有关规定,施工现场设置的钢制大门高度不宜低于()m。
下列关于统收统支的表述正确的是()。
为了促进粮食增产、农民增收,长期以来特别是进入新世纪以来,党中央、国务院不断()三农工作。
某大湖是重要的候鸟越冬场所。近年来,该湖出现枯水期提前、枯水期持续时间延长等问题,枯水期水位过低,鱼类减少,影响了越冬的鸟类进食。有专家建议,应该在湖的人江水道处修建水闸,通过控制枯水期水位,增加湖区鱼类的生活空间,保护越冬的候鸟。以下哪项如果为真,将最有
ForanincreasingnumberofstudentsatAmericanuniversities,Oldissuddenlyin.Thereasonisobvious:thegrayingofAmerica
YourfriendJasoniselectedastheChairmanoftheStudents’Unionofyouruniversity.Writealettertocongratulatehim,stat
Thenorthernandsouthernpolarregionsaredifferentinmanyways.Themostimportantdifferenceconcernsthedistributionofl
最新回复
(
0
)