首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Frank Webb, an American pilot who first flew a glider at the age of 14, made his first flight alone on his 16th birthday and got
Frank Webb, an American pilot who first flew a glider at the age of 14, made his first flight alone on his 16th birthday and got
admin
2009-02-15
70
问题
Frank Webb, an American pilot who first flew a glider at the age of 14, made his first flight alone on his 16th birthday and got his commercial pilot’s license(执照) on his 18th birthday.
After serving in the US Navy (海军) for 20 years, being a Boeing flight instructor, and working with Alaska Airlines for more than three years, Webb signed a contract with Shenzhen Airlines last May to captain domestic routes in China. Though he is an experienced pilot, he feels the same nervousness as he did on his first flight.
Captain Webb said that the "Sept. 11" incident did not have a direct influence on his decision to move to China to work. "Safety is in fact tighter in the United States and I am not worried about a terrorist attack," he said. "The main reason I came to China was that my children would have a chance to see the world and experience international living."
Webb has not experienced any in-flight emergencies(紧急情况) during his term in China although he said the weather here was generally more changeable than in the United States. "The weather changes tend to be great from north to south. We may be flying in a snow storm in Harbin, and then later that same day we may be flying through a tropical rain shower approaching Shenzhen," Webb said.
While Webb had more flexibility (灵活性) to deal with the weather in the United States, he said air traffic control in China was more strict and allowed fewer deviations(偏离).
Speaking of planes often being late in China, Webb said that in America, being late was one of the few things that would get him in trouble. "In China, on the other hand, it seems there are many things that can get you in trouble with the boss, but being late is not one of them." Webb does everything in his power to keep his flights on schedule.
"They provide really excellent service during flights. Western flight attendants just serve passengers. But the Chinese attendants will also check on the crew to see if we need anything," Webb said.
选项
A、he was afraid of the influence of "Sept. 11"
B、he got a better pay there than in the US
C、he thought more for his children
D、he hoped to see the beautiful sights in China
答案
C
解析
根据选项到文中定位,可以在文章第三段找到"The main reason I came to China was that my children would have a chance to see the world and experience…"这一句正好与[C]he thought more for his children吻合,所以[C]为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ziAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
"Family"isofcourseanelasticword.Andindifferentcountriesithasdifferentmeanings.ButwhenBritishpeoplesaythatth
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby2050,researchers,businessesandgovernmentsarealr
Inshoppingmalls,theassistantstrytopushyouintobuying"agifttothankherforherunselfishlove".Whenyoulogontoa
Frenchfries,washeddownwithapintofsoda,areafavoritepartoffastfoodlunchesanddinnersformillionsofAmericanyou
Liu:Tome,workisfirstandmychildissecond.Iworkmoreformyselfthanformychildbecauseit’stheonlywaytobee
It’sthefirstquestionparentsaskwhentheirchildisdiagnosedwithautism(自闭症).Willhisfuturebrothersorsistershavea
Jennifer:Thegreenhouseeffectmightbecausingthechange,butit’sacyclethat’sbeentrackedforaboutahundredyears
Oneimportantthingduringthepre-Christmasrushatourhousewasthearrivalofmydaughter’skindergartenreportcard.Shego
Somebirdsliketositonasheepbecause______.Theunderlinedword"they"inthelastsentenceofthefirstparagraphrefers
随机试题
体现辛开苦降配伍方法的方剂是
颞下颌关节髁突动度检查常采用的方法是
甲公司是一家注册资本为人民币50亿元的大型证券公司,主要从事证券的自营业务、承销业务和经纪业务,下列该公司及工作人员的活动违反《证券法》相关规定的有:()
[问题一]监理工程师应批准工期索赔多少天?[问题三]若每提前一天交工给业主带来的经济效益为人民币2.5万元,试问监理工程师应建议业主采用案例三的赶工方案,还是采用本案例问题二的处理方案?
纳税人、扣缴义务人必须接受税务机关依法进行的税务检查,如实反映情况,提供有关资料,不得拒绝、隐瞒。()
人造石墨制的轴承
下列属于基础货币的有( )。该国当时的货币供给量为( )亿元。
_____thejobtakesasignificantamountoftime,moststudentsagreethattheexperienceisworthit.
20世纪初,美国人比尔斯倡导了()
全国最大的零售商报告了在过去的6个月中巨本的销售量。在这段销售旺盛的时间里,利润反倒比平时要少。这种情况不太寻常,因为通常而言,当销售量增加时,利润也会增加。下列关于过去6个月的说法如果是正确的,哪一项最有助于解释以上不寻常的现象?()
最新回复
(
0
)