首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He ascribes success to his college education. B、He feels sorry for not finishing college. C、He has no objection to college edu
A、He ascribes success to his college education. B、He feels sorry for not finishing college. C、He has no objection to college edu
admin
2013-10-14
44
问题
W: Mr. Gates, what kind of role did fate or luck play in your success?
M: Luck played a big role. I was fortunate to have family and teachers who encouraged me. I was incredibly lucky to become boyhood friends with Paul Allen. Without Paul, there would have been no Microsoft. Our timing in setting up the first software company aimed at personal computers was essential to our success. The timing wasn’t entirely luck, but without great luck it couldn’t have happened.
W: What do you think is more important to your success, intelligence or hard work?
M: Hard work, without a doubt, but not just my hard work. What really matters is the hard work of people who come to work with me.
W: Please explain the secret of your success.
M: There is no secret to success. But certain attitudes and approaches contribute to success. I’ll describe three that help me. First, I am very conscious of the value of time. Second, I always search for the new thing that is coming along. Third,[20]I hold the belief that a company should be customer-driven. It should pay close attention to what customers say they want, and then put that knowledge to work.
W: Do you regret not finishing college?
M:[21]I quit college to start Microsoft, and I don’t regret that. But I enjoyed college a lot, and I wish there had been time for me to finish.
19. What does Bill Gates think is more important to the success of his company?
20.What can we learn about Gates’ company?
21. What does Gates think of his college education?
选项
A、He ascribes success to his college education.
B、He feels sorry for not finishing college.
C、He has no objection to college education.
D、He thinks it’s good to drop out of college in time.
答案
C
解析
细节题。对话结尾处男士提到,关于大学期间辍学去创建微软公司他从未后悔过,但是他非常喜欢大学生活,如果有时间,他一定会完成它的,由此可知盖茨并不反对大学教育,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zk27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
KeepingtheNetSecureOnSeptember11traditionaltelephoneprovidersdidaheroicjobofstrugglingtorestoreservice.Wh
A、Theyshouldcallthefiredepartment.B、Themanshouldgotothepartyagain.C、Themanshouldcontactthenewspaper.D、Thema
Personalityistoalargeextentinherent—AtypeparentsusuallybringaboutAtype【B1】______Buttheenvironmentmustalsoha
Personalityistoalargeextentinherent—AtypeparentsusuallybringaboutAtype【B1】______Buttheenvironmentmustalsoha
Thegeographicallocationofacountryanditsphysical【C1】______areveryimportanttoitsdevelopmentandprogress.TheUnited
A、Ithasbeenputoff.B、Ithasbeencancelled.C、Itwillbeheldinadifferentplace.D、Itwillberescheduledtoattractmore
A、Thepersonnelmanagershouldbefiredforinefficiency.B、Afewengineersshouldbeemployedtomodernizethefactory.C、Thee
A、Banking.B、Foodbusiness.C、Transportation.D、Automobileindustry.B选项表明,本题考查行业类型。由短文中提到的ThefoodbusinessisbyfarAmerica’s
A、Shedrovetoofast.B、Sheranaredlight.C、Sheparkedatthewrongplace.D、Shebrokealightwhendriving.B男士问女士怎么被开罚单了,女士
随机试题
关于氧自由基,下列说法不正确的是:
简述股份有限公司的设立条件。
全中枢神经系统放疗常用体位是
国家作价出资(入股)国有土地使用权设定登记申请人应向土地登记机关提交的土地权属证明文件为()。
甲公司2011年1月1日发行三年期可转换公司债券,每年1月1日付息、到期一次还本,面值总额为10000万元,实际收款10200万元,票面年利率为4%,实际年利率为6%。债券包含负债成份的公允价值为9465.40万元,2012年1月1日,该项债券被全部
排球运动是由美国麻省好利若城青年会干事()发明的。
阅读下面材料。回答下列问题。××县××村是著名的冬枣生产加工基地,冬枣产业是该村的重要经济支柱。该村村口的一座水泥桥是运输冬枣的主要通道。2012年12月8日,该桥大梁出现裂痕,桥面随时有塌落的危险,现已不能通行机动车辆,不仅影响冬枣运输,而且危
Wearelooking_____touristguideswhohavebroadknowledgeoftheEuropeanhistorytoworkinEnglandinthesummermonths.
Thereasonhehasbeensuchasuccess______henevergivesup.
TheAmericanTaxSystemGovernmentsraiserevenuesthroughtaxation,Ataxisa【1】______paymenttogovernment.IntheUnit
最新回复
(
0
)