首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Should We Wear Traditional Clothes? 1.有人提议应该穿着传统服装 2.有人反对 3.我的观点
Should We Wear Traditional Clothes? 1.有人提议应该穿着传统服装 2.有人反对 3.我的观点
admin
2013-07-07
65
问题
Should We Wear Traditional Clothes?
1.有人提议应该穿着传统服装
2.有人反对
3.我的观点
选项
答案
Should We Wear Traditional Clothes? The last decade witnesses an intriguing phenomenon that a number of people advocate that we should wear traditional clothes in our life. With more attention and importance being attached to traditional culture, traditional clothes, as a symbol of culture, have been put into focus. It is argued that the clothes inherit the essence of traditional culture and wearing them reminds us of our glorious history and enchanting culture. However, others hold opposite opinion, arguing that traditional clothes have gone out of mode in the modern society. This age features comfort and convenience, which are not the strong suit of traditional clothes. Thick material, complex design and rough touch decrease the ease of our wearing. Moreover, modern clothes boast fashion, new technology and style, which charm modern people significantly. As for me, both traditional clothes and modem clothes have their respective edges. As an inheritance of traditional culture, traditional clothes should not be put into history. On the contrary, it’s advisable to wear them on some special occasions in honor of our ancestors and culture.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zln7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【B1】______incertaindirectionsandextendsitinothers.Society【B
WhenYourChildHatesSchoolWithjustafewminutesleftbeforeschoolwastostart,mysix-year-old,Dustin,wasunhappy.
Withtherecentrapidadvancesininformationtechnologies,educationalresearchersateverylevelandinevery【B1】______haved
Aneverincreasingnumberofcompaniescometorealizetheimportanceofpublicimage.Publicimagereferstohowacompanyisv
Advertiserscanuse【B1】______media,ormeans,todelivertheirsalesmessages.The【B2】______mediaarenewspapers,magazines,
A、Togivethemfruits.B、Toprovidewater.C、Toplantflowers.D、Tokeeppets.B短文谈到,最确定的其中一个方法是提供水,故选B。
Aneweraisuponus:theserviceeconomy,theinformationage,theknowledgesociety.Italltranslatestoa(36)______change
A、Anessay.B、Amagazinearticle.C、Apoem.D、Ashortstory.DWhatmustthestudentsreadforWednesday?预览选项可知,本题考查关于学生的某项作业。问题
A、Manyofherbooksarebestsellers.B、Sheisashrewdbookstoreowner.C、Sheispromotingherbookinperson.D、Sheisasalesp
Everyonehasamomentinhistory,whichbelongsparticularlytohim.Itisthemomentwhenhisemotionsachievetheirmostpower
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)