首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A few years ago, Ann and Walter Taylor thought it might be time to move out of their New York City apartment to the suburbs. The
A few years ago, Ann and Walter Taylor thought it might be time to move out of their New York City apartment to the suburbs. The
admin
2013-04-15
66
问题
A few years ago, Ann and Walter Taylor thought it might be time to move out of their New York City apartment to the suburbs. They had one young son and another child on the way. But after months of looking, they became discouraged and decided to buy an old townhouse right in the middle of Brooklyn, which is a part of New York City. To their delight, they discovered that they weren’t the only young couple to have made such a decision. In fact, the entire area in Brooklyn had been settled by young families. And as a result, the neighborhood, which had been declining for years, was now being restored.
Brooklyn isn’t the only city in the United States to experience this kind of renewal. So are Philadelphia and St. Louis. And Charleston, South Carolina, has so successfully rebuilt its old central area that it now ranks as one of America’s most charming cities. The restoration of the old port city of Savannah, Georgia, is also living proof that downtown areas do not need to die. But encouraging as these developments may be, they are among the few bright spots in a mass of difficulties that today’s cities face. Indeed, their woes are so many that it is fair to ask whether or not the inner city, the core of most urban areas will manage to survive at all.
In the 1940a, urban Americans began a mass move to the suburbs in search of fresh air, elbowroom, an d privacy. Suburbs began to sprawl out across the countryside. Since most of those making the move were middle-class, they took with them the tax money the cities needed to maintain the neighborhoods in which they had lived. The people left in the cities were often those who were too old or too poor to move. Thus, many cities began to fall into disrepair. Crime began to soar, and public transportation was neglected. (In the past sixty years San Francisco is the only city in the United States to have completed a new mass transit system.) Meanwhile, housing construction costs continued to rise higher and higher. Middle-class housing was allowed to decay, and little new housing was constructed.
Eventually, many downtown areas existed for business only. During the day they would be filled with people working in offices, and at night they would be deserted. Given these circumstances, some business executives began asking, "Why bother with going downtown at all? Why not move the offices to the suburbs so that we can live and work in the same area?" Gradually, some of the larger companies began moving out of the cites, with the result that urban centers declined even further and the suburbs expanded still more. This movement of businesses to the suburbs is not confined to the United States. Businesses have also been moving to the suburbs in Stockholm, Sweden, in Bonn, Germany, and in Brussels, Belgium, as well.
But it may well be that this movement to the suburbs has reached its peak. Some people may be tired of spending long hours commuting, and they may have begun to miss the advantages of culture and companionship provided by city life. Perhaps the decision made by the Taylors is a sign that people will return to the cities and begin to restore them. h begins to look as if suburban sprawl may not have been the answer to man’s need to create an ideal environment in which to live and work.
Many cities began to fall into disrepair in the 1940s because ______.
选项
A、housing construction costs continued to rise
B、housing was allowed to decay
C、many people moved out of the cities
D、only old and poor people were left in the cities
答案
C
解析
细节属。从第三段第三、四、五句可知纳税人迁离城市使城市没有足够的资金去维护和建设,因而破败失修.因此正确答案为C项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/znB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Lookingforajob.B、Lookingforanapartment.C、Takingasuburbanexcursion.D、Askingthemanforhisopinions.B由男士提到的ourap
Graduationspeechesareabitlikeweddingtoasts.Afewarememorable.Theresttendtotriggersuchthoughtsas,"WhydidIwe
TheemploymentdiscriminationlawsuitagainstWal-Mart,whichtheSupremeCourtheardlastweek,isthelargestinAmericanhist
A、Hehadbetterassesshisownability.B、Heshouldtrytosolvesomeeasierproblemsnow.C、Hemuststudyhardtosolvethedif
Obama’sWaronSchoolsTheNoChildLeftBehindActhasbeendeadlytopubliceducation.Sowhyhasthepresidentembracedi
A、Becauseshewantstomournherdaughterinaspecialway.B、Becauseshewantstoserveitasawarningtoteendrivers.C、Beca
Almostathirdofchildrenregularlygowithoutbreakfastbeforeschoolandaremorelikelythanclassmatestobeinactive,unfi
A、Itisdirtyinseveralplaces.B、Ithasafewtearshereandthere.C、Itisreallywornout.D、Itisoutofdate.A选项中的Itisd
A、Classmates.B、Employerandemployee.C、Professorandstudent.D、Doctorandpatient.C推理判断题。男士提到两场研讨会是很重的任务,不知女士能否胜任;女士表示肯定,并解释
__________(这富婆总算领悟到)thatmoneycannotbuyhermuchhappiness.
随机试题
定量研究中的每一个分数都代表某个对象或被试者在某一特性方面水平的客观记录,任何不恰当的操作或数据采案中的误差等,都会削弱这种数据的()
关于GCS积分法的概述,下列哪些是不正确的
根据《环境影响评价技术导则一生态影响》,生态影响预测与评价常用方法包括()。
老年人个人感官变化的过程是指()的老化。
行政管理是国家行政机关依法对国家和社会公共事务进行管理的活动。下列不属于行政管理的协调功能的是()。
在(1)~(5)中,哪一项投资最大?()总共投资()元
李浩、王鸣和张翔是同班同学,住在同一宿舍。其中,一个是湖南人,一是个重庆人,一个是辽宁人。李浩和重庆人不同岁,张翔的年龄比辽宁人小,重庆人比王鸣年龄大。根据题干所述,可以推出以下哪项结论?
有三个关系R、S和T如下:由关系R和S通过运算得到关系T,则所使用的运算为()。
AsSesameStreetkicksoffits40thanniversaryseasonTuesday,withfirstladyMichelleObamaandBroadwaystarLin-ManuelMira
Thestoryismainlyaboutabigbearwhichwantedtoattackthefamilybutonlymanagedtofrightenthecattleonthefarm.Lau
最新回复
(
0
)