首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Employee Performance Appraisals Appraisals give the employees an opportunity to contemplate their performance at work. It is
Employee Performance Appraisals Appraisals give the employees an opportunity to contemplate their performance at work. It is
admin
2016-06-30
49
问题
Employee Performance Appraisals
Appraisals give the employees an opportunity to contemplate their performance at work. It is the time when employees look forward to a raise in the salary and a promotion. For the managers, appraisals are about reviewing the past performance of their employees and providing them with feedback along with some tips to improve. Performance appraisal is the means by which the work performance of employees is evaluated. Employee performance is assessed in terms of the quality and quantity of work he / she has put in. It is calculated in terms of the time and efforts contributed by the employees in achieving an assigned task.
Reviews of employee performance taken within an organisation are known as performance or employee appraisals. They aim at analysing employee performance, identifying his / her potential and inabilities, in order to determine the employee training needs. They also aim at taking decisions about salary revisions and promotions of employees. Ideally, a performance appraisal should give way for an open communication between the employees and their manager / employer. It should provide the employees with the means to communicate their points of view about the organisation structure and openly discuss the difficulties they face(if any)at the workplace.
As people differ in their abilities and aptitude, no two people can perform identically. Depending on their capacities, they show a difference in the quality and quantity of work they are able to do within a stipulated period of time. It is necessary to understand these differences in the individuals and weigh the work performances accordingly. Decisions regarding the promotion of an employee need to be taken with due consideration of his / her abilities, as promoting an individual implies assigning him / her additional responsibilities.
Appraisal cycles differ from one organisation to another. Some follow six-monthly appraisals while some have annual performance reviews. In some organisations, project completions are followed by a performance review of those involved in the project. In most of the companies, a performance appraisal comprises an overview of an employee’s key accomplishments during the review cycle and analysis of the factors that contributed to his / her accomplishments and those which inhibited the employee from performing optimally. Appraisal gives the employer / manager an opportunity to understand the career aspirations of the employees as well as their training and development needs. They give the employing organisation a chance to accept employee feedback, which might consist of some valuable suggestions for overall improvement of the organisation.
The benefit obtained from performance appraisal includes
选项
A、identifying the business aspiration of a company.
B、letting the manager get feedback from the employees.
C、getting suggestions on the improvement of an employee’s career.
答案
B
解析
题干意为:绩效评估的益处包括。A项意为:确定公司的商业抱负,B项意为:使经理从员工处获得反馈,C项意为:得到改善员工职业发展方面的建议。原文提到:“评估给雇主/管理者机会去了解员工的职业理想以及培训和发展方面的需求。给雇佣者机会去接受员工的反馈,其中包含一些对组织的整体改进有价值的建议。由此可判断出提到的理想、抱负是员工的,而非公司的,故A项错误;B项的内容与原文一致,所以正确;C选项指出建议是针对员工的,而原文为针对公司,所以错误,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/znIO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthearticlebelowabouttheneedforlanguagetrainingintheinternationalmarketplaceandthequestionsontheoppositep
Readtheletterbelowaboutanagencyprovidingtemporarystaffforcompanies.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,
ReadthearticlebelowabouthighwaysintheUnitedStates.ChoosethebestwordorphrasetofilleachgapfromA,B,CorDon
Readthearticlebelowaboutvideogamesmoveonlineandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion(13-18),markone
Readthesesentencesbelowandthetransferagencyontheoppositepage.Whichbusiness(A,B,CorD)doeseachsentence(1-7)des
Readthearticlebelowaboutthewaystoimproveemployees’motivation.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,Cor
Readthearticlebelowaboutthewaystoimproveemployees’motivation.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,Cor
Readthearticlebelowaboutworkingininternationalteams.Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofilleachof
AlotofmanagersareanxiousaboutWebservicesbecauseWhatisthefunctionofsoftwareofWebservices?
WhenwillhemeetwithTrevor?Whatdoesthemansayaboutthesoftware?
随机试题
下列疾病中,最容易并发骨筋膜室综合征的是()
医师开具处方应遵循()原则。
某工业项目计算期15年,建设期3年,第4年投产,第5年开始达到生产能力。(1)建设投资(不含建设期利息)8000万元,全部形成固定资产,流动资金2000万元。建设投资贷款的年利率为6%,建设期间只计息不还款,第4年投产后开始还贷,每年付清利息并分
申请人在人民法院采取保全措施后15日内不起诉的,人民法院应当解除财产保全。()
理性一情绪疗法是由美国临床心理学家()创立的一种心理治疗体系。
警察和警察机关不是从来就有的,也不是永世长存的。()
设2014~2018年在线交通预订市场交易规模,在线住宿预订交易规模,在线度假旅游预订市场交易规模年平均增速分别为I1,I2,I3,则下列表示正确的是:()
【同济大学2014翻译硕士】针对高考要把英语减分的事情,谈谈对英语教育的看法。以“我们需要什么样的英语”为题,要求至少提出2个不同的观点,举出2个具体事例,不少于1000字。
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
BeautyIsMeaningless Ayoungmanseesasunsetand,unabletounderstandorToexpresstheemotionthatitraisesinhint,he
最新回复
(
0
)