首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
People don’t want to buy information online. Why? Because they don’t have to. No more than that because they’re used to not payi
People don’t want to buy information online. Why? Because they don’t have to. No more than that because they’re used to not payi
admin
2011-03-11
59
问题
People don’t want to buy information online. Why? Because they don’t have to. No more than that because they’re used to not paying for it. That’s the conventional wisdom. Slate, Microsoft’s online politics-and-culture magazine, is an oft-cited example of the failed attempts to charge a fee for access to content. So far, for most publishers, it hasn’t worked.
But nothing on the Web is a done deal. In September graphics-soft-ware powerhouse Adobe announced new applications that integrate commerce into downloading books and articles online, with Simon & Schuster, Barnes and Noble, and Salon. corn among its high-profile partners. Some analysts put the market for digitized publishing at more than $100 billion. Of course, if the Internet can generate that kind of money—some might say almost any kind of money—people want in. And this couldn’t come at a better time. Newspaper and magazine writers in particular are increasingly frustrated by their publishers, which post their writings online but frequently don’t pay them extra.
So here’s the good news: Fathrain. com, the third biggest book-seller on the Net—after Amazon. com and Barnesandnoble. corn—is now doing just what the publishing industry that made it a success fears., it’s offering a secure way to pay for downloadable manuscripts online. Fatbrain calls it offshoot eMatter. With it, the company’s executives have the radical notion of ousting publishers from the book-selling business altogether by giving writers 50% of each and every sale (To reel in authors, eMatter is running a 100% royalty promotion until the end of the year. ) Suggested prices to consumers range from a minimum $ 2 to $ 20, depending on the size of the book to download.
"This will change publishing forever!" Chris MaeAskill, co-founder and chief executive of Fatbrain, declares with the bravado of an interior decorator. "With eBay, anybody could sell antiques. Now anybody can be published. "
There’s been no shortage of authors wanting in. Within a few weeks, according to the company, some 2,000 writers signed on to publish their works. Some of this is technical stuff—Fatbrain got where it is by specializing in technical books—but there are some well-known writers like Catherine Lanigan, author of Romancing the Stone, who has put her out-of-print books and a new novella on the site. Another popular draw is Richard Bach, who agreed to post a 23-page short story to the site.
Not everyone thinks downloadable documents are the biggest thing in publishing since Oprah’s Book Club. "I think it will appeal to sellers more than buyers," says Michael May, a digitalcommerce analyst at Jupiter Communications, which released a report that cast doubt on the market’s potential. "A lot of people are going to publish gibberish. The challenge is to ensure the quality of the work. "
Blaine Mathieu, an analyst at Gartner Group’s Dataquest, says, "Most people who want digital content want it immediately, I don’t know if this model would satisfy their immediate need. Even authors may not find that Web distribution of their works is going to bring them a pot of gold. For one thing, it could undermine sales rather than enhance them. For another, anybody could e-mail downloaded copies of manuscripts around town or around the world over the Net without the writer’s ever seeing a proverbial dime. " Softlock. com, Authentica and Fatbrain are trying to head this problem off by developing encryption padlocks that would allow only one hard drive to receive and print the manuscripts. For now, the problem persists.
Which of the following is NOT a reason for some people’s belief that e-publishers will not succeed?
选项
A、Readers often want immediate digital content.
B、Authors usually do not believe they’ll earn money on Net.
C、The quality of the books on Net is hard to manage.
D、Books that sell well usually do not turn to Net.
答案
D
解析
本文在最后一段和倒数第二段列举了电子出版不会成功的几个原因,包括A选项、B选项和C选项,即读者常常想要即时数字内容,作者常常不相信他们可以从网上赚钱和网上图书的质量很难掌控,但是并未提及D选项,所以D选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/znp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
(46)Basedonaccumulatedsocialresearch,therenowcanbelittledoubtthatsuccessfulandwell-adjustedchildreninmodemsoci
Mostpeoplehaterockmusic.WhileIamnotan(1)_____orbiasedpersonbynature,two(2)_____andstrikingpersonalexperienc
Anawkward-lookingcharactersuchasCyranodeBergeracmightsniffatthesuggestion,butrecentscientificresearchshowsbeau
Whichoneofthefollowingstatementswouldsupportersofthe"nature"theoryagreewith?Concerningthenature/nurturecontrov
Bywhatmeansdothechildrenoftheauthor’sfamilygotoschool?Themainideaofthepassageisabout______.
There(1)_____notonetypeofreadingbutseveralaccordingtoyourreasonsforreading.Toreadefficiently,youhaveto(2)__
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
Inademocraticsocietycitizensareencouragedtoformtheirownopinionsoncandidatesforpublicoffice,taxes,constitutiona
Incountryaftercountry,talkofnonsmokers’rightisintheair.Whileamajorityofcountrieshavetakenlittle(1)_____yet,
随机试题
高钾血症时,心电图的早期改变是
下列关于施工总承包管理方的说法中,正确的有()。
在对建筑保温系统进行防火检查时,应检查防护层的厚度。对于建筑的外墙内保温系统,要求应采用不燃材料作为防护层,当其保温材料的燃烧性能为B1级时,防护层的厚度不应小于()mm。
下列有关会计的说法中,正确的包括()。
下列关于紧急避险的提法中,错误的是()。
对社会工作者来说,重要的专业价值包括()。
在学习《雪绒花》时,教师反复播放音频,结合影片介绍背景知识,并进行拓展,学生了解了“雪绒花”蕴含的情感,感受到了奥地利人民对祖国的热爱之情。以上做法达成了本课的()目标。
通常把计算机网络定义为()。
德化集团有人爱做善事,但只留单位名称不留个人姓名。一次该单位领导收到了一封信,说该单位有一个人常年给他们村的希望小学捐款但不留姓名,请该单位领导帮助查找,以示感谢。查找过程中,听到了这样六句话:(1)这钱或者是宋风寄的,或者是吴海寄的;(2)这钱如果不是王
党的十九大进一步明确了决胜全面建成小康社会的战略安排。从现在到2020年是全面建成小康社会决胜期,如期全面建成小康社会,既具有充分条件,也面临艰巨任务,前进道路并不平坦,诸多矛盾叠加、风险隐患增多的挑战依然严峻复杂。如果应对不好,或是发生系统性风险、犯颠覆
最新回复
(
0
)