首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Education has acquired a kind of snob (诌上骄下的势利鬼)value in modern times. We are no longer content to be honest craftsmen (工匠), ski
Education has acquired a kind of snob (诌上骄下的势利鬼)value in modern times. We are no longer content to be honest craftsmen (工匠), ski
admin
2013-12-03
55
问题
Education has acquired a kind of snob (诌上骄下的势利鬼)value in modern times. We are no longer content to be honest craftsmen (工匠), skilled at our work through years of patient practice. Nowadays if we want promotion in even the humblest (卑微的) job, we have to obtain a certificate or a diploma first. We may know that we would be better at the job than the man with the paper qualifications, but our experience and practical skills are often regarded as relatively unimportant. "Johnson would have been manager by now if he’d taken the trouble to get a degree," his colleagues say, "he’s a clever man. He could have done anything if he’d had a proper education."
I wonder if, as time goes on, we shall discover that many people, whose practical experience and ability would have been enormously useful to their employers, have been rejected form hire or promotion on the grounds that they were insufficiently qualified. Would it not be better to allow people to become expert in the way most suited to them, rather than oblige them to follow a set course of instruction which may offer no opportunity for them to develop skills in which they would have become expert if left it to themselves?
选项
A、education has acquired a pleasant value
B、education is ignored by the public
C、too much attention is paid to degrees in the workplace
D、too little attention is paid to degrees in the workplace
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zsYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
I’veheardhim______manytimes.
Throughouthislife,BenjaminFrank]incontinuedhiseducation,]earningfromhumancontactsaswellasfrombooks.
Thephrase"makeup"inparagraph2mostprobablymeans______.Thereasonwhypeoplewhohavefriendslivelongerthanpeople
WedoprovidebasicinformationonseveralhundredGPS(全球定位系统)productsinvariouscategories.Ifyouhavequestionsaboutspec
Fromthearticlewecaninduce’Inthesentence"Others,mostAfricanAmericans,wereinvoluntarilytransportedtoNorthAmeric
A、About280.B、About2008.C、About2800.D、About2900.C这道题是考查学生对数字的反应能力,即thousand,hundred的意思,并且“2800”是如何用英语表达的,故答案应为C。
ThemoralitythatAmericanshonormostis______.Whatisnotdescribedindetailinthetext?
______inthecompanyforthreeyears,Markhasbecomeexperiencedinbusinessnegotiations.
随机试题
某企业组织20名专家组成小组,根据专家的知识、经验,对企业的人力资源需求进行多轮的直觉判断与预测,这种人力资源需求预测的方法是()。
某“优化资本结构”试点城市内的国有工业企业因经营管理不善,无力偿还到期债务,于5月20日由债权人以书面方式向债务人所在地法院提出破产申请,法院于5月26日同意立案,并于6月2日通知债务人和发布公告。因整顿和解协议无效并于9月20日宣告该企业破产。10月10
Itisnotpoliteto______aspeakerwhenheismakingaspeech.
患者,男,65岁。晨起发现口角歪斜,面部麻木,味觉及涎液分泌正常,查体:双侧额纹对称,右侧鼻唇沟变浅,露齿口角偏左,面部痛觉正常,根据症状及体征,该患者的诊断可能是
A.肉类食品B.鱼类食品C.发酵食品D.盐腌食物E.绿色蔬菜含亚硝酸盐最多的食物
由一个或者数个合伙人执行合伙事务的,执行事务合伙人应当定期向其他合伙人报告事务执行情况以及合伙企业的经营和财务状况,其执行合伙事务所产生的收益归()。
旅行社需对旅游业务作出委托的,应()
Eventhebest-intentionedpoliciescanfailpreytotheoddityofhumanbehavior,asanewstudyofcredit-cardrepaymentfinds.
A、Takeherbalmedicine.B、Seeanotherdoctor.C、Drinkchickensoup.D、Stayinbed.A细节题。四个选项都是关于养病措施的动词短语。对话中女士建议男士尝试她母亲的中药茶,因此选
A、Hethoughtitwasgood.B、Hewasbored.C、Hefounditconfusing.D、Hefoundthefiguresweredear.B
最新回复
(
0
)