首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Partly because it is dangerous to hunt there. B、Partly because hunting is already out of date. C、Partly because hunters want t
A、Partly because it is dangerous to hunt there. B、Partly because hunting is already out of date. C、Partly because hunters want t
admin
2014-03-25
76
问题
The days of the hunter are almost over in India. This is partly because there is practically nothing left to kill, and partly because some steps have been taken, mainly by banning tiger-shooting, to protect those animals which still survive.
Some people say that Man is a natural hunter. I disagree with this view. Surely our earliest forefathers, who at first possessed no weapons, spent their time digging for roots, and were no doubt themselves often hunted by meat-eating animals.
I believe the main reason why the modern hunter kills is that he thinks people will admire his courage in overpowering dangerous animals. Of course, there are some who truly believe that the killing is not really the important thing, and that the chief pleasure lies in the joy of the hunt and the beauties of the wild countryside. There are also those for whom hunting in fact offers a chance to prove themselves and to risk death by design; these men go out after dangerous animals like tigers, even if they say they only do it to rid the countryside of a threat. I can respect reasons like these, but they are clearly different from the need to strengthen your high opinion of yourself.
The greatest big-game hunters expressed in their writings something of these finer motives. One of them wrote "You must properly respect what you are after and shoot it cleanly and on the animal’s own territory. You must fix forever in your mind all the wonders of that particular day. It is better than letting him grow a few years older to be attacked and wounded by his own son and eventually eaten, half-alive, by other animals. Hunting is not a cruel and senseless killing — not if you respect the thing you kill, not if you kill to enrich your memories, not if you kill to feed your people."
I can understand such beliefs, and can compare these hunters with those who hunted lions with spears and bravely caught them by the tail. But this is very different from many tiger-shoots I have seen, in which modern weapons were used. The so-called hunters fired from tall trees or from the backs of trained elephants. Such methods made tigers seem no more dangerous than rabbits.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. Why is there no more hunting in India now?
17. What is the main purpose of modern hunters’ killing?
18. What do we learn about the big-game hunters?
19. What is the speaker’s view on the tiger-shoots he has seen?
选项
A、Partly because it is dangerous to hunt there.
B、Partly because hunting is already out of date.
C、Partly because hunters want to protect animals.
D、Partly because there are few animals left to hunt.
答案
D
解析
选项中的Partly because及其内容表明,本题考查猎人不再捕猎的原因之一。短文开头提到The days of the hunter are almost over in India,接着给出两方面原因:partly because there is practically nothing leftto kill,and partly because some steps have been taken…to protect those animals…D)中的few animals left to
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zsv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Toshowthatthemotorvehicleisaverydangerousinvention.B、Todiscusstrafficproblemsandproposepossiblesolutions.C、
Animalsseemtohavethesensetoeatwhentheyarehungryandtheydonoteatmorethantheirbodiesneed.Ithasbeen【B1】_____
Animalsseemtohavethesensetoeatwhentheyarehungryandtheydonoteatmorethantheirbodiesneed.Ithasbeen【B1】_____
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheyneverresenttheirlifestyle.Theadvertisementfor
Whenyourteachertoldyoutostopdaydreamingandpayattention,shemightactuallyhavehelpedimproveyourmoodaswellasyo
LackofsleepcouldleadtoweightgainGettingtoolittlesleepcanhaveallkindsofnegativeconsequences,includingmaki
A、Tostopclimatechange.B、Tofindenergytoreplaceoil.C、Tofindouttherealproblem.D、Tofightagainstdroughtandfloods
A、Intheleft-luggageoffice.B、Atthehotelreception.C、Inahotelroom.D、Atanairport.C对话中,男士说他们最好能在中午12点之前退房,现在只剩半小时了,女士建
A、Sheisaffectedbyadvertising.B、Shelikesshoppingonline.C、Sheenjoysplayinggames.D、Shedecidestosavemoremoney.A
A、Thewomandidhershareindoingthejob.B、Themantookthewoman’shelpforgranted.C、Thewomandidnothelpfulfillthepl
随机试题
甲县工商局对汤山纺织厂作山罚款200万元的处罚决定,并且立即执行。汤山纺织厂向市工商局申请复议,市工商局维持了处罚决定,纺织厂随后向法院提起诉讼,一审法院判决维持该处罚决定。汤山纺织厂提出上诉,在二审中才提出损害赔偿的要求,二审法院认定县工商局作出的处
依其控制的内容,经营者控制的可分为【】
酚妥拉明:
撤销权在性质上属于()。
由具有专业知识和经验的工程技术人员对资产的实体各主要部位进行观察,以判断确定被评估建筑物的损耗率的方法称为( )。
阅读《珍珠鸟》教学实录(片段),按照要求答题。师:(看图)在作者眼里,鸟是幸福的,作者也是幸福的。这是多么美好的意境呀!你能给书上的插图起个名字吗?(学生思考片刻,纷纷举手)生:“幸福人家”。生:“友谊地久天长”。
在一种网络游戏中,如果一位玩家在A地拥有一家旅馆,他就必须同时拥有A地和B地。如果他在C花园拥有一家旅馆,他就必须拥有C花园以及A地和B地两者之一。如果他拥有B地,他还拥有C花园。假如该玩家不拥有B地,可以推出下面哪一个结论?
若函数f(x)=(x-1)(x-2)(x-3)(x-4),则f’(x)的零点的个数为()。
America—thegreat"meltingpot"—hasalwaysbeenarichblendofculturaltraditionsfromallovertheworld.ManyAmericanfamil
Holdthereceiverasclosetoyourearaspossibleandtakedowneverywordofthemessage.
最新回复
(
0
)