首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is a matter of common observation that although incomes keep going up over the years, people never seem to become much better
It is a matter of common observation that although incomes keep going up over the years, people never seem to become much better
admin
2009-07-28
76
问题
It is a matter of common observation that although incomes keep going up over the years, people never seem to become much better off! Prices are rising continuously. This condition is termed one of inflation; the money supply is becoming inflated so that each unit of it becomes less valuable. People have grown accustomed in recent years to higher and higher rates of inflation. What could be bought ten years ago for one dollar now costs well over two dollars. Present indications are that this rate of inflation is tending to rise rather than to fall. If in the real world our money incomes go up at the same rate as prices one might think that inflation do not matter. But it does. When money is losing value, it lacks one of the qualities of a good money — stability of value. It is no longer acceptable as a store of value; and it becomes an unsuitable standard of deferred (延缓) payments. Nobody wants to hold a wasting asset (资产), so people try to get rid of money as quickly as possible. Inflation therefore stimulates consumer spending, and prevents people from saving.
选项
A、employment no longer becomes a problem
B、we find our money increase in its value
C、money keeps losing its value
D、people can always find better paying jobs
答案
C
解析
此题题干问“通货膨胀是怎样一种情况”。在原文第3句话可以得出在通货膨胀的情况下,货币失去了它原先的价值。因此选项C. money keeps losing its value是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zuuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Everyone’sgoingsmall.Thatwasthestrongest【D1】______ontheflooroftheCoboCenterinDetroit,wheretheNorthAmericanInt
Apenguin—thatblackandwhitebirdcameashoreonabeachinthesouthoftheNorthIslandnearly4000milesawayfromitsusu
Smokingisconsidereddangeroustothehealth.Ourtobacco-seller,Mr.Johnson,therefore,alwaysaskshis【C1】______,iftheyar
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.Amangoesshoppingbecauseheneedssomething.
A、Hestayedathome.B、Hehadabadholiday.C、Hespentaholidaywiththewoman.D、Hecanceledhisholidaybecauseofthebadw
Helookedupandsawthatthemoonwas______thetreesintheeast.
Accordingtothepassage,comparedto3Gmobilephones,thesecond-generationphones______.Thepassagemainlytalksabout___
Atfirsttheauthorlookeduponlifeasaprocessofgetting.Heformedthisviewoflifebecause______.Thepostmasterinterf
Atfirsttheauthorlookeduponlifeasaprocessofgetting.Heformedthisviewoflifebecause______.Whentheauthorneede
Theteacherstoodwithhisbacktothe(11)onawintermorning.Hedecidedtogivegood(12)tothepupilsbeforestarting
随机试题
临床上导致血小板输注无效最常见的抗体是
主要在回肠段出现底部平整、四周隆起的“堤状溃疡”,是()的特征。
智力低下是指智商(IQ)值
下列关于桥孔布置原则的说法中,错误的是()。
具有抗折强度高、耐磨损、耐酸碱、不变色、寿命长等优点的外墙饰面材料是()。
甲公司2019年初的递延所得税资产借方余额为50万元,与之对应的预计负债贷方余额为200万元;递延所得税负债无期初余额。甲公司2019年度实现的利润总额为9520万元,适用的企业所得税税率为25%,且预计在未来期间保持不变;预计未来期间能够产生足够的应纳
下列关于细节测试中运用非统计抽样评价样本结果的相关说法中,错误的是()。
早在1898年,就有科学家指出.燃烧煤炭和石油产生的二氧化碳将导致地球变暖。随后,人类为防止地球变暖进行了漫长的探究和实践。时至2009年,大气中二氧化碳已由工业革命前的280ppm(1ppm为百万分之一)升至390ppm,然而在哥本哈根会议上,各国在应对
计算机内部采用二进制表示数据信息,二进制主要优点是
A、Agoodstrainhitabuscarryingmanypassengers.B、Twopassengertrainscrashedintoeachother.C、Apassengertraincollided
最新回复
(
0
)