首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because she was disappointed in the college. B、Because she kept moving all the time and couldn’t concentrate on studying. C、Be
A、Because she was disappointed in the college. B、Because she kept moving all the time and couldn’t concentrate on studying. C、Be
admin
2012-12-13
84
问题
My first semester of college was the worst I’ve been through. I had made plans during the summer to share an apartment with two of my close friends from high school. But before we moved in,problems started developing.
One of the two girls I was to share an apartment with was going to work instead of going to college。 However,a week before we were to move in,she found out that she didn’t get the job. She is forced to live at home and look for work. The rest two of us lasted for a month and then agreed that we couldn’t make it with the higher monthly rent payments. I started looking around.
I found another apartment and the rent wasn’t bad. The place was noisy,but it was the best I could afford for the time. However,one day when I returned,I saw smoke coming from the back of the house. The cottage had caught fire,and my room was a burned mess。I was once more out of a place to stay.
I finally gave up looking around and moved home. I had to drive forty miles to school every day,so I almost spent as much on gas as I would have on lodging. I was very bored I almost lost the will to study. It had been really a bad semester!
选项
A、Because she was disappointed in the college.
B、Because she kept moving all the time and couldn’t concentrate on studying.
C、Because her home was too far away from school and it was inconvenient.
D、Because she was not interested in study at all.
答案
B
解析
推理判断题。选项C是对说话人家的描述,本身是正确的,可是不能完全概括说话人整个学期糟糕的原因。D选项是她对学习不感兴趣,文章中没提到,A选项没有提及。说话人认为失学第一个学期过得糟糕的原因是她找不到合适的住处,不得不花费大量的时间和金钱在路上,以至于没法专心学习。所以本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zuw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Itisoftenthroughgooddinnersthatonemakesfriends.InJapan,thereare【B1】______"DiningGroups"or"WineGroups",formedb
Thecarstoppedworkingonthewaytotheterminalbecausethebattery______.
FarewelltoAthensEveryOlympicGamesprovidesuswithdefiningmoments.Someareobvious—likeCathyFreeman’sgoldenrun
A、MillionsofAmericanpeopleareusingtheInternettoomuch.B、TenmillionpeoplepossesscomputersintheUS,C、Mostpeoplea
WiththestartofBBCWorldServiceTelevision,millionsofviewersinAsiaandAmericacannowwatchtheCorporation’snews【B1】
Throughouthistorythebasicunitofalmosteveryhumansocietyhasbeenthefamily.Membersofafamilylivetogetherunderthe
A、Forceourselvestorememberthings.B、Practiceandexerciseconsciously.C、Neverstoplearning.D、Tryhardtorememberthings.
A、Onceaweek.B、Oncetwoweeks.C、Twiceaweek.D、Onceamonth.B对话中,女士说那种植物不需要很多水,不能多于两周一次,男士恍然大悟说,他上月买的植物几天就死了,原来他不该浇那么多水。由女士
A、Aplumber.B、Asalesman.C、Anelectrician.D、Atelephonerepairman.C本对话的解题关键在于是否抓住了关键词air-conditioner和fixit,空调坏了,水不断滴到地板上,需要
A、Alongarailway.B、Alongabigriver.C、Aroundthepalace.D、Alonganimportantroad.D细节辨认题。本题关键句为“Guardswerestationedalon
随机试题
流动性风险是指在卖出资产后,未来将出现无法再予购入的可能而导致的风险。()
判断线圈中感应电动势的方向,应该用()。
位觉斑感受身体的直线变速运动和静止状态。()
下列哪一项不是肾上腺转移癌的常见来源:
反映社会经济现象总体在某一时点上的状况总量被称为()。[2006年考题]
保育员应具备心理素质与()。
利用健康的基因来填补或替代基因疾病中某些缺失或病变的基因称为基因疗法,目前的基因疗法是利用()当载体,使人体细胞“获得”正常的基因。
抵押权的实现方式包括()
Thebigidentity-theftbustlastweekwasjustatasteofwhat’stocome.Here’showtoprotectyourgoodname.HERE’STHES
Everycountrywithamonetarysystemofitsownhastohavesomekindofmarketinwhichdealersinbills,notes,andotherform
最新回复
(
0
)