首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were the subjects in a medical experiment. B、They wanted to distinguish between people who are mentally iii and healthy.
A、They were the subjects in a medical experiment. B、They wanted to distinguish between people who are mentally iii and healthy.
admin
2013-06-17
62
问题
A disturbing report appeared recently in the magazine Science. The report describes an experiment, the results of which suggest that there are occasions when psychiatrists, doctors trained in the treatment of mental illnesses, have great difficulty in distinguishing between people who are mentally ill and those who are mentally healthy.
In the experiment, eight perfectly normal people pretended to have mental disorders and received psychiatric treatment in a number of different hospitals. The eight false patients included several trained doctors, who lied about their occupation. They also lied about their names and naturally about their symptoms. But in all other respects they told the truth concerning their lives and their personal relationships; and once they had been admitted to hospital they behaved quite normally.
However, as soon as they had been officially labeled "mentally ill", everything they did tended to con firm the diagnosis in the eyes of the medical staff. For if instance, if one of the "patients" approached a doctor and asked a perfectly sensible question such as "Pardon me doctor, could you tell me when I will be allowed to use the tennis courts?" The doctor’s normal response was "to walk straight on, ignoring the question".
The eight false patients stayed in the mental institutions for periods of from 7 to 52 days. They are forced to the frightening conclusion that once a person has disappeared behind the walls of a mental institution, it may prove extremely difficult to convince the medical authorities that he or she is not in fact mentally ill.
选项
A、They were the subjects in a medical experiment.
B、They wanted to distinguish between people who are mentally iii and healthy.
C、They wanted to find out what happened to patients at mental institutions.
D、They were psychiatrists who experimented With new methods of treatment.
答案
A
解析
推理题。四个选项中分别出现了 medical experiment、mentally ill and healthy,patients at mental institution以及psychiatrists和 treatment,可以断定短文与医学有关。听音时听到 the results…suggest…要特别留心,因为通过experiment得出的结论可能就是文章的主题,把握了文章的主题可以帮助我们排除那些与主题不一致的,干扰项。结论是心理医生有时很难将mentally ill的人和mentally
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zvM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Youhearthesamecomplaintallthetimeaspeoplegetolder:’Mymemoryisterrible.’Isitallinthemind,ordorealchanges
Thereareonlytwowaystogatherinformationfromhumansubjectsaboutwhattheyarecurrentlydoing,thinking,orfeeling.On
A、Shanghai.B、Beijing.C、Tianjin.D、Guangzhou.A对话中David说他就是公司东北业务区主管,并说“MyofficeisinShanghai”,故选A。
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookcloselyatanimpressionistpainting,youseelittledots
"Ithurtsmemorethanyou",and"Thisisforyourowngood."Thesearethe【1】mymotherusedtomakeyearsagowhenIhadtolea
Thinktwicenexttimewhensomeoneasksyoufor’fiveminutesofyourtime"—itcouldcostyoumorethanyouthink.ABritishpr
Manyteachersbelievethattheresponsibilitiesforlearningliewiththestudents.【C1】______alongreadingassignmentisgiven,
A、arestaurant.B、abar.C、alibrary.D、aclassroom.A此题考查从内容推测的能力。解题关键在于听到“thatwasagreatdinner,Iamreallyfull,”以及“should
Bysaying"royalweddingfever"(Para.1),theauthormeans"______".Themostimportantreasonwhyroyalweddingcausessuchagr
随机试题
被评估对象为甲公司的生产线A,该生产线生产能力为每年18000台产品,因市场需求结构发生变化,在未来可使用年限内,每年产量估计要减少5000台左右,每台产品损失利润150元,该生产线尚可继续使用3年,企业所在行业的投资回报率为10%,所得税税率为25%
Excuseme.Ifyourcall’snottoourgent,doyoumind______minefirst?
男性,24岁。皮肤苍白伴散在出血点3个月。浅表淋巴结无肿大,胸骨无压痛,肝、脾肋下未触及。白细胞1.7×109/L,红细胞1.9×1012/L,Hb65g/L,血小板19×109/L。骨髓象:增生低下,红系、粒系各阶段比例低下,巨核细胞未见,未见原始细胞。
产生ESBLs最常见的细菌是
出自《大医精诚》的是
房地产开发项目风险识别的方法不包括()。
某施工单位承包一立井井筒与井底环行车场项目。某一夜班,主提升绞车由司机张某一人值班,在下放吊桶时打盹,导致吊桶全速过放。当时李某正穿过吊桶下方去移动水泵,因躲闪不及被当场砸死。事故发生后,井下作业人员由于恐慌争先上井,杨某上半身被挤出吊桶外面,赵某没有保险
甲有限责任公司2013年5月发生下列事实。(1)5月8日,甲公司向乙公司购买一批钢材,双方签订的合同约定:钢材总价款loo万元;甲公司在合同签订后10日内支付定金20万元作为履行合同的担保;乙公司于合同签订后1个月内交付全部货物;甲公司于乙公司交付货物后
MisterDemingearnedaMaster’sdegreein______fromtheUniversityofColorado.
AlossB.steepC.bycontrastD.undergoE.yetF.analogousG.likelihoodH.doI.sufferJ.acuteK.declineL.alreadyM.co
最新回复
(
0
)