首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"The toy industry has always reflected adult culture," says Chris Byrne, an American toy-industry consultant. In the 1920s girls
"The toy industry has always reflected adult culture," says Chris Byrne, an American toy-industry consultant. In the 1920s girls
admin
2013-09-24
49
问题
"The toy industry has always reflected adult culture," says Chris Byrne, an American toy-industry consultant. In the 1920s girls played with ironing boards because they expected later to iron their husbands’ shirts. The first 1950s Barbie dolls had two careers: fashion model and bride. So what do British toy shops say about the state of the nation today?
Good news first: the British are generous. Parents buy many more toys for their offspring than do their continental counterparts(相对应的人或物). Britain is Europe’s biggest toy market, followed by France and Germany, according to Frederique Tutt, an analyst at NPD EuroToys. British parents buy an average of 41 toys per year, which is almost a toy per week. In Spain, by contrast, children receive few toys outside the Christmas season.
Less encouragingly, Britons seem highly susceptible to media conglomerates’(大型联合企业)marketing campaigns. Britain’s toy market is similar to America’s in favouring entertainment over education, says Gerrick Johnson, a toy analyst at BMO Capital Markets. About one-quarter of toy sales in Britain are licence-driven, which means they are based on characters from Disney films or television series such as the popular Peppa Pig and Fireman Sam. The proportion in Germany is just 14%. German parents are bigger on engineering. Last year building sets accounted for 13.4% of German toy sales compared with only 8.6% in Britain. Germany is the biggest European market for Lego, the Danish maker of colourful bricks. Mediterranean countries are more traditional. Dolls account for fully 16.8% of toy sales in Spain, compared with 9.7% in Britain and just 7.9% in Germany. Italians buy a disproportionate number of toys from small, local makers.
UNICEF, a United Nations agency, slams British parents for encouraging "compulsive(强迫性的)consumerism" in their children. Yet analysts think the British habit of piling children’s bedrooms with junk is changing, thanks to the economic slump. Movie-related toys have not sold as well as expected recently, says Mr. Johnson. And Lego has been thriving in Britain, as it has everywhere else. The firm’s building sets are expensive, but they give parents lots of "play value", which means children play with them for a long time without getting bored.
How does the economic slump affect British parents?
选项
A、They are reducing the number of toys for their children.
B、They stop buying once popular movie-related toys.
C、They can only afford Lego’s building sets for their children.
D、They help children look for new pleasure from old toys.
答案
A
解析
事实细节题。根据定位句内容可知,分析师认为由于经济衰退,英国人将乱七八糟的玩具堆满孩子卧室的习惯正在发生改变。也就是说,英国家长正在改变给孩子买大量玩具的习惯,因此A)“他们正在减少给孩子们买的玩具数量”符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/3Qc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealth,onebecomeshappy,whilethe
ThenewUShealth-insurancerulesaredesignedtohelpthosecaughtinMedicare’s"doughnuthole",offerseniorsmorepreventati
Asaclientrelationshipmanager,onehastoalwaysconsidertheneedsofthecustomers______(而不是自己的方便).
Therailroadindustrycouldnothavegrownaslargeasitdidwithoutsteel.Thefirstrailsweremadeofiron.Butironrailsw
Therailroadindustrycouldnothavegrownaslargeasitdidwithoutsteel.Thefirstrailsweremadeofiron.Butironrailsw
A、Gotraveling.B、Helpeachother.C、Gotowork.D、Playgames.BAccordingtothepassage,whatdoAmericansalsodoatChristmas
Whencompaniesemergefromtheirhomecountriesandbecome"global",theyoftenleavebehindtheirnativecultureand【B1】intern
Cultureshockissonamedbecauseoftheeffectithasonpeoplewhentheyenteranewculture.Expertshavebeeninterestedin
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commercecouldemergeasawinner.Accordingtoanewrepor
随机试题
“一国两制”不符合马克思主义国家学说,会改变我国社会主义的主体地位。
《素问.上古天真论》“恬恢虚无”指的是
以下关于加速实验法的描述正确的是
下列血栓形成条件的叙述,不正确的是
背中央2~4行鳞片强烈起棱,脊部高耸成屋脊状的药材是
如图6—1—14所示圆柱体的直径d=2m,左侧水深h1=2m,右侧水深h2=1m,则该圆柱体单位长度所受到的静水总压力的水平分力和铅垂分力分别为()。
下列朝代,根据原来的部族、部落联盟的名称定国名的有()
现代意义上第一个独立的、职能化的人事行政管理机构产生于()。
某企业为了构建网络办公环境,每位员工使用的计算机上应当具备()设备。
A、 B、 C、 B图片为收银台,A是付款10美元,B是付款20美元,C是付款30美元。
最新回复
(
0
)