首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As the government launches the National Year of Music, a new report confirms that learning an instrument has many benefits for c
As the government launches the National Year of Music, a new report confirms that learning an instrument has many benefits for c
admin
2014-05-20
66
问题
As the government launches the National Year of Music, a new report confirms that learning an instrument has many benefits for children. Learning a musical instrument at school improves children’s behavior, memory and intelligence, a government-commissioned study has found, as ministers launch the first National Year of Music.
Professor Susan Hallam of the Institute of Education, University of London, analyzed scores of researchers’ studies on the benefits of music to children. She found researchers had discovered that learning to play an instrument enlarges the left side of the brain. This leads musically-trained pupils to remember almost a fifth more information. Hallarn’s research review was commissioned by the Department for Children, Schools and Families as part of a drive to persuade more children in England to play a musical instrument.
The government hopes to double the number of children, aged 7 to 11 , who are given a chance to learn an instrument for free by 2011. The government says that now over half of primary-aged children learn an instrument. A study contrasting the impact of music lessons with that of drama classes found music lessons, over time, increased pupils’ IQ by 7 points, compared to 4.3 points for drama lessons.
Several U. S. studies have found that plaving an instrument improves children’s behavior. This was because working in small musical groups requires trust, respect and compromise, Hallam said. " In adolescence , music makes a major contribution to the development of self-identity and is seen as a source of support when young people are feeling troubled or lonely. " Hallam said. But singing or piano lessons do not necessarily improve children’s maths ability. "The relationship between maths and active musical engagement has had mixed results. " Hallam said.
£330m has been invested in music "inside and outside the classroom" in the last year. Long-haired rock guitarists will take part in what the government has called the biggest music lesson ever. And some of the country’s best-known artists will play in the classrooms.
Music is at the very heart of British popular culture—it’s what kids talk about, it’s what they aspire to. Young people need to know that they can only become stars by mastering the basics when they’re young and by learning about a range of music, from classical to country. This is exactly why we need world—class music education in schools. We know that learning to play an instrument can improve both reading and writing. It is right that music should play an important role in school life and beyond.
Which of the following is among the benefits of learning an instrument for children?
选项
A、Improving behaviors and relieving stress.
B、Promoting growth and improving intelligence.
C、Boosting confidence and improving intelligence.
D、Improving intelligence and strengthening memories.
答案
D
解析
细节题。由题干关键词benefits和learning an instrument定位至第一段。该段首先提到了儿童学习乐器有很多好处。随后作者列举了研究所发现的儿童在校学习乐器的三大好处:能够改善儿童的行为、提高儿童记忆力、增强儿童智力,故[D]为正确答案。第一段首句就提到了儿童学习乐器有很多益处。根据英文的写作模式,介绍完主题,接下来就要进行解释说明。由此,在后面的内容中我们不难找到儿童学习乐器的具体好处:改善行为、提高记忆力、增强智力。[A]中的“缓解压力”文中并没有提及,故排除;[B]中的“促进生长
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/X3O4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Tounderstandhowastrologyworks,weshouldfirsttakeaquicklookatthesky.Althoughthestarsareatenormousdistances,t
[A]Itisalsousedtohelpstudentsgaintransitionskills:Studentswithautismordevelopmentaldelaycanvisitavirtualsup
Anattempttowardstherectificationoftherotthathassetinthesocialandnationallifeofthecountryisbeingmade,with
Theeffectofthebabyboomontheschoolshelpedtomakepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationinthe
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomiststhatthelawsofsocietymadeitnecessarytohave
(46)Itisknownthatthebrainshrinksasthebodyages,buttheeffectsonmentalabilityaredifferentfrompersontoperson.
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,Americanfirmshaveaproblem.Humanresourcemanagementisn
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestrugglefor【1】intheopen.Theyhadneitherthepowerfulteethno
"Frontier",oneofmanyEnglishwordsthattookonnewmeaningsinNorthAmerica,hasassumedaswellaroleinexplainingthec
Severalyearsago,attheheightofthedotcomboom,itwaswidelyassumedthatapublishingrevolution,inwhichtheprintedwo
随机试题
下列关于急性肾炎不典型病例,错误的是
有关肠结核的并发症的描述不正确的是
A.表面红棕色,味甜而特殊B.表面灰黄色,气微,味微甜C.表面黄棕色,气芳香,味苦辛D.表面类白色,气微,味微苦E.表面具环节,味微甘,略苦,嚼之带黏性甘草
以下选项中属于企业法律顾问的工作原则的是()。
(2016年真题)义绝指夫妻情义已绝,是唐代强制离婚的条件。下列选项中,构成义绝的有()。
同结试验过程中,将压缩容器置于加压框架正中,密合传压活塞和横梁后.应预加()的压力。
国务院决定在全国开展第三次经济普查。这是我国步入全面建成小康社会决定性阶段进行的一次重大国情国力调查,是提高决策和管理科学化水平的重要基础。根据《全国经济普查条例》(国务院令第415号)的规定和《国务院关于开展第三次全国经济普查的通知》(国发〔2012〕6
根据下列材料回答问题。下列选项中,正确的一项是()。
下列程序的输出结果是()。#includemain(){structst{inty,x,z;};union{longi;intj;chark;}un;printf
如果将某个字段设置为主键,则
最新回复
(
0
)