首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
AIDS has killed 22 million people and it spreads with frightening speed. No known cure exists, yet we do learn some lessons in o
AIDS has killed 22 million people and it spreads with frightening speed. No known cure exists, yet we do learn some lessons in o
admin
2010-01-11
54
问题
AIDS has killed 22 million people and it spreads with frightening speed. No known cure exists, yet we do learn some lessons in our battle against it:
Firstly, speak to your community, in a way they can hear. Many communities have a low literacy rate, making it impossible for passing out AIDS literature and expecting people to read it. To solve this problem, ask people in the community to create low-literacy AIDS education publications. Secondly, train teenagers to educate their peers. Because AIDS is spreading fastest among teenagers, the program trains youth to go into the community and explain the risk of catching AIDS to friends at their own age. At last, redefine "at risk" to include women from different backgrounds and marriage status. According to the Centers for Disease Control, women will soon make up 80 percent of those diagnosed (诊断)with HIV (艾滋病病毒).
These lessons are not the only solutions to the crisis but until there is a cure for AIDS, education represents the only safe measure to guard against the virus.
Lessons against AIDS
选项
答案
low-literacy
解析
本题询问有关艾滋病宣传资料的情况。根据原文(47)处可知,我们要向整个社区宣传,要求他们出版一些面对低文化层次读者的简单易懂的艾滋病宣传资料。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ayqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.YouarerequiredtowriteaNoticeaccordingtotheinformationgiven
A、Tea.B、Coffee.C、Milk.D、Beer.B问题问的是男士现在想喝什么?录音中提到了tea和coffee,但在提到tea后出现了两个关键词but(表转折)和prefer(更喜欢)。故coffee是男士现在喜欢喝的。故选B。
A、160B、180C、200D、240A问题问的是男士买手机花了多少钱。根据男士所说Iboughtthis$200mobilephoneata20%discount可知,男士是以20%的折扣买的这部手机。因此,这部手机的价钱为2
Itwasinthisschool_______hehadstudiedforfouryears.
A、Becausehewantstochangehisenvironment.B、Becausehewantstotrysomethingnew.C、Becausehewantstohavearest.D、Beca
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteanoticebasedonthefollowinginformation
Therearealotofreasonswhytheabilitytotrulylistentocustomersisimportanttoprovidingqualityservice.
TheworstrecessionsinceWorldWarIItookplaceonthehighstreet,withoneintenstoresleftemptyaswoundedretailerswen
A、Sheisallwet.B、Shecatchesabadcold.C、Shemissedthebus.D、Shelikesrainydays.AM:Youlookawful.Didyouwalkallt
Whatanimalsswimfrombirth?Allmammalsexceptmanand______.Where’stheideaspreadto?
随机试题
Ⅰ、Ⅱ期乳腺癌的主要治疗方法是()
A.双氯灭痛B.消炎痛C.炎痛喜康D.异丁苯丙酸E.安替比林吡罗昔康又名()。
以下关于设备工程投资控制的说法中正确的是( )。
沿海地区某住宅工程,地下水对钢筋混凝土结构有侵蚀作用。该工程由4栋地上12层、地下1层、结构形式完全相同的单体组成,其中地下室为整体地下室,4个单体及单体间空地均有地下部分。施工单位上报施工组织设计中,所有混凝土均采用预拌商品混凝土,水泥采用普通硅酸盐水泥
下列对证券研究报告的销售业务要求的表述,不正确的是()。Ⅰ.发布证券研究报告相关人员的薪酬标准必须与外部媒体评价单一指标直接挂钩Ⅱ.与发布证券研究报告业务存在利益冲突的部门不得参与对发布证券研究报告相关人员的考核Ⅲ.证券公司就尚未覆盖的具体股
债权人可以申请人民法院更换管理人,审查管理人的费用和报酬。()
母公司在编制合并现金流量表时,应将其直接以现金对子公司进行长期股权投资形成的现金流量,与子公司筹资活动形成的与之对应的现金流量相互抵销。()
苛勒的学习理论称为___________。
2010年高考揭榜时,各地高考状元再次进入大众视野,成为当季最受瞩目的“明星”。然而,一份调查报告显示,1977年至2008年32年间的1000余位高考“状元”中,没发现一位是做学问、经商、从政等方面的顶尖人才,他们的职业成就远低于社会预期。仅调查报告里的
下面关于实践本质的说法,正确的有
最新回复
(
0
)