首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Corporations are starting to reach the conclusion that desk-bound jobs constitute occupational hazards. So they are spending lar
Corporations are starting to reach the conclusion that desk-bound jobs constitute occupational hazards. So they are spending lar
admin
2010-09-10
35
问题
Corporations are starting to reach the conclusion that desk-bound jobs constitute occupational hazards. So they are spending large sums of money on facilities to keep their employees physically and mentally healthy and productive. In ten years’ time such programs will be so commonplace that people will not accept a job in companies without one.
Informed sources argue that this trend is not just a temporary one, and business health expert James Shepherd, of the Business Health Advisory Commission, emphasizes that "fitness programs are the wave of the future and in ten years there will be very few large companies that won’t have become involved." Some major corporations have already set up various fitness operations, costing millions of dollars to build and to keep up, as a means of both recruiting employees and improving their image.
However, this drive for business fitness involves much more than mere recruitment. Industry in this country suffers annual losses estimated at $ 25 billion a year as a result of employees’ dying before their time, and loses billions more through diminished productivity because of ill health and disability. Indeed, it has been officially estimated that backaches alone cost industry no less than one billion dollars annually in production and the like, and $ 225 million more in employees’ compensation(补偿). Such statistics have shaken large corporations into a realization that drastic measures need to be taken to get desk-bound employees out of their seats.
Even though there is as yet no hard evidence to show the benefits of in-house fitness programs, corporate physical fitness is becoming something of an industry in its own right~ According to one member of the President’ s Council, more than five hundred companies across the country have fitness programs managed by full time directors. Even more noteworthy is the national membership of the American Association of Fitness Directors in Business and Industry. When the organization was formed in 1974, there were twenty-five members. Today their number exceeds 1800.
According to the passage, which of the following is true?
选项
A、Putting fitness programs into effect has been a usual practice for American companies.
B、There is no very convincing evidence to relate fitness programs to increased profits.
C、Being fit is now a requirement for one to apply for a job in an American company.
D、The Fitness program is not so costly as one imagines.
答案
B
解析
释义题。该题问“以下四个选项哪一个是文章中提到的?”文章第四段开始处提到"Even though there is as yet no hard evidence to show the benefits of in-house fitness programs,corporate physical fitness becoming something of an industry in its own right.”(虽然还没有可信的证据表明室内健身计划的好处,公司健身计划就其自身来说正在成为一门产业。)由此可见,[D]与文章意思相符;故,为该题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/vb87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WomenintheUnitedStatesandinmanyothercountries【B1】______inagrowingnumberofsportsandgames.Thishasnotalwaysbee
A、Thesportsmeetwillbecancelled.B、Thesportsmeetwillbeputoff.C、Thesportsmeetwillbeheldtomorrow.D、Tomorrowwill
A、Husbandandwife.B、Managerandcandidate.C、Theyaredatingeachother.D、Roomkeeperandavisitor.C
TheInternetisa【B1】______networkofcomputers【B2】______allovertheworldthatcommunicatewitheachother.TheInterneti
TheRiseofIndustryTherearenoaccidentsinhistory.It.isimpossibletomakesomethingoutofnothing.Historyisnotm
InstructorsatAmericancollegesanduniversitiesusemanydifferentteaching【B1】______.Someinstructorsgive【B2】______everyd
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
A、DifferentJobsforPeople.B、WorkandCareers.C、AreYouSatisfiedwithYourWork?D、HowtoFindtheSuitableWork?B
Mostpeoplehavenoideaofthehardworkandworrythatgointothecollectingofthosefascinatingbirdsandanimalswhichthe
A、It’scheap.B、It’sfast.C、It’scomfortable.D、BothBandC.D答案在对话末尾。
随机试题
细菌大量入血并繁殖,称为
A、仰卧位B、俯卧位C、健侧卧位D、患侧卧位E、功能体位脊髓损伤患者,进行技巧性活动训练时,原则上肌群训练应采取
A.少海B.神门C.通里D.少府E.阴郄
CPⅡ控制网宜在()阶段完成。
某工程双代号网络计划中各项工作的最早开始时间和最迟开始时间如下图所示,该计划表明()。
基金管理公司需要在每年结束后()内,披露基金年度报告。[2015年12月真题]
关于我国古代税制,下列说法不正确的是()。
(2016年内蒙古大学)简述孟子的德育原则。
某公司每年的预期固定增长率为4%,每股盈利为1元,每年的股权收益率为10%,再投资率为0.4,资本化率为10%,则:(1)若在没有通货膨胀的情况下,当前的合理股价是多少?红利增长率是多少?
Theintellectually_____enterpriseofsciencedependsonfreecommunication.
最新回复
(
0
)