首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Estee Lauder, a very successful business leader, died on April 24th, 2004, at the age of 97. She had sold beauty products for mo
Estee Lauder, a very successful business leader, died on April 24th, 2004, at the age of 97. She had sold beauty products for mo
admin
2012-01-16
53
问题
Estee Lauder, a very successful business leader, died on April 24th, 2004, at the age of 97. She had sold beauty products for more than 70 years. Her business, the Estee Lauder Companies, began on the streets of New York City.
Estee’s parents had come to America from Hungary. They did not have much money. But they did have a beautiful daughter.
Estee’s uncle was a chemist. Together, they worked to develop skin care creams in the 1920s when Estee was still a teenager. She took her products to New York City and stopped women on the street. She let them try the creams for free, calling the products "jars of hope".
Soon, young Estee was selling the products to large stores that sold things to wealthy women. She wrote powerful marketing messages such as "I have the secrets" or "start the New Year with a new face." She also used many smart sales tricks.
Estee Mentzer married Joseph Lauder in 1930. He became her business partner. Estee Lauder once said, "I never dreamed about success. I worked for it." In 1995, she decided she had worked long enough, so she retired. Today, her two sons and a grandson lead the Esstee Lauder Companies. The business is worth about ten thousand million dollars. It employs more than 20 thousand people.
At what age did Estee Lauder retire?
选项
A、97.
B、88
C、95
D、70
答案
B
解析
本题需要考生结合文中提及的几个年代和数字作一些计算。由文中的第 一句话,我们可以计算出雅诗·兰黛出生于1907年(2004-97=1907)。 另外,根据“In 1995,she decided she。had worked long enough,so she retired”,我们得知她于1995年退休,当时她的年龄是88岁(1995- 1907=88)。因此,答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/045d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
AswomenintheUnitedStatesmoveuptheprofessional(职业的)ladder,morearefindingitnecessarytomakebusinesstripsalone.
Themainideaofthispassageisthat______.Afterwatchinghimclosely,thedoctorscametobelievethatJercyPage______.
Howmuchdideachbottleofwhiskycost?
Ifthereisanysinglefactorthatmakessuccessinliving,itistheabilitytobebenefitedbydefeat.EverysuccessIknowha
Itwouldbeofgreatbenefittoyourememberingnames.【B1】noone’sabilitytoremembernamesisexcellent.Yetthisimportant
Accordingtothepassage,Japanwasfacingaproblembecausemanyworkers______.ThepassagetellsthatinJapan______.
Mrs.Wilsonworksmoreslowlythantheothersecretariesbecauseshetakespride______everythingthatshedoes.
Sept.10thWednesdayFineTodayisTeacher’sDay.Iattendedacelebration【M1】______meetingholdbyourschool.A
Mr.Duffhadseveralfarmsinthevillage.He36someworkersandmadethemworkmorethantwelvehoursa37Hedidn’tsupplyth
随机试题
前列腺增生开放手术治疗术后常见的并发症有
原位溶血见于
关于普罗帕酮的特点,不正确的是
在水与气共存的范围内,当空气中的水汽与水之间达到动态平衡时,这样空气中的水汽叫做达到了饱和,饱和水汽的压强叫做饱和水汽压。
【2009年第1题】如图3-9所示两个矩形截面梁材料相同。在相同y向荷载作用下,两个截面最大正应力的关系为:
()装置是一种非重闭式泄压装置,由进口静压使爆破片受压爆破而泄放出介质,以防止容器或系统内的压力超过预定的安全值。
新增会计科目。科目编码:2201—06科目名称:圣火公司
申请专利的发明创造在申请日以前6个月内,下列各项中,丧失新颖性的是()。
下列不属于订立包价旅游合同时,旅行社应告知旅游者注意事项的是:()。
下列与对联有关的说法错误的是:
最新回复
(
0
)