首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Both groups spend a lot of time on mobile devices. B、Both groups attach importance to social connections. C、They are equally c
A、Both groups spend a lot of time on mobile devices. B、Both groups attach importance to social connections. C、They are equally c
admin
2022-10-27
114
问题
Despite smartphones and social media, young people today are as socially competent as those from the previous generation
. At least this is what a new study suggests. For the study, researchers compared teacher and parent evaluations of American children who started kindergarten in 1998 with those who began school in 2010. The former group entered kindergarten when mobile phones were luxuries. The latter group started school when mobile devices were widespread.
Results showed both groups of children were rated similarly on important social skills. These included the ability to form and maintain friendships and get along with people who were different. They were also rated similarly on self-control, such as the ability to regulate their temper. In virtually every comparison made, ratings of social skills either remained constant or improved for the children born later.
There was one exception: Social skills were slightly lower for children who accessed online games and social networking sites many times a day
.
Adults are worried when technological change starts to undermine traditional relationships, particularly the parent-child relationship
. The introduction of telephones, automobiles and radio all led to moral panic among adults of the time because the technology allowed children to enjoy more freedom.
Fears over screen-based technology represent the most recent panic in response to technological change. But overall, the study found little evidence that time spent on screens was hurting social skills for most children.
19. What does the new study suggest about young people today and those from the previous generation?
20. What did the study find about children who accessed social networking sites many times a day?
21. What is adults’ worry about technological change?
选项
A、Both groups spend a lot of time on mobile devices.
B、Both groups attach importance to social connections.
C、They are equally competent in using new technology.
D、They are similar in terms of social skills.
答案
D
解析
录音开头提到,尽管有智能手机和社交媒体,现在的年轻人还是和上一代人一样善于社交。选项D与录音内容一致,因此为正确答案。录音中提到,在这项研究中,研究人员比较了教师和家长对1998年开始上幼儿园的美国儿童和2010年开始上学的美国儿童的评价。前一组儿童进入幼儿园时,手机还是奢侈品。而当后者开始上学时,移动设备很普遍。可见选项A与录音内容不一致,可排除;选项B、C录音中未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0JjJ777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Mr.Joneshasbeenaccusedofdistributingseveralimportant________memorandumstopersonsoutsidethecompany.
Accordingtothetutor,thebasiccriterionforevaluatingthewebsitesshouldrelateto
Usually,therearetworeasonstopursuescientificknowledge:forthesakeoftheknowledgeitself,andforthepracticaluse
TheSecretsofLearningaNewLanguageIntroductionPeoplewanttoknowthesecretoflearninganewlanguage.
TheSecretsofLearningaNewLanguageIntroductionPeoplewanttoknowthesecretoflearninganewlanguage.
PASSAGETWO(1)Mostpeoplehaveexperiencedthefeeling,afterataxingmentalwork-out,thattheycannotbebotheredto
A、Theywillnotbewelcomedbyyoungpeople.B、Theywillhelptopopularizeearlymarriage.C、TheywillboostChina’seconomicg
A、Buywhatthemanrecommended.B、Haveatasteofbothofthecheeses.C、Chooseoneofthetwotypesofcheese.D、Askthemanto
A、Itisthebestkindofhardcheese.B、ItisthemostpopularinSpain.C、Itismoredeliciousthanhoney.D、Itisagoodchoic
随机试题
足部脑垂体反射区的位置在踇趾趾腹的()。
高山病的病因是
下列除哪项外,均是大承气汤主治证的临床表现
长期吸入游离二氧化硅粉尘所引起的尘肺称为长期吸入生产性粉尘而引起以肺组织纤维化为主的全身性疾病称为
按照《旅行社质量保证金赔偿试行标准》规定,导游员未按国家或者旅游行业对客人服务标准的要求提供导游服务的,经查属实后,()赔偿旅游者所付导游费用的2倍。
1937年9月23日,国民党通讯社发表《中国共产党为公布国共合作宣言》。同一天,蒋介石在庐山发表《对中国共产党的谈话》。国民党此举的最大意义是()。
(2018年真题)关于法律责任与法律制裁的关系,下列表述正确的是()。
Onemeasureofarobusttransportationsystemisthediversityoftravelmodes.UScitiesaredominatedbyasinglemode:thepr
Technologyhasbeenanencouragementofhistoricalchange.ItactedassuchaforceinEnglandbeginningintheeighteenthcentu
Thedifferencesbetweenmenandwomenclarifywhytheyhavedifferentexpectationsaboutcommunicationinmarriage.Forwomen,t
最新回复
(
0
)