首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There is no way to make roads safer in developed countries. B、About 30 percent of driving-related accidents are from drunk dri
A、There is no way to make roads safer in developed countries. B、About 30 percent of driving-related accidents are from drunk dri
admin
2017-12-08
66
问题
Road traffic crashes kill 1.25 million people each year worldwide. But the World Health Organization (WHO) says they are preventable.
The report surveyed 180 countries, and it shows the number of annual deaths from traffic crashes is stabilizing. And that is good news as the number of motor vehicles grows worldwide.
But the data also show that road crashes are the No. 1 cause of death among young people aged 15 to 29. Young adults around the world are the worst driving risks. Even in the U.S., drivers aged 15 to 24 account for about 30 percent of all driving-related accidents.
The WHO report also finds a big gap in road safety and deaths between poor and rich countries. Poor countries have only 54 percent of the world’s vehicles. But those countries have some of the worst safety statistics in the report.
"Africa has only two percent of the world’s vehicles, but has the highest death rate on the road." That is what Etienne Krug, the head of the WHO Department of Non-communicable Diseases, says. Sweden, the Netherlands and the United Kingdom are leaders in preventing traffic deaths. The highest death rates are in Africa and the Middle East.
5 Why is the survey result good news?
6 What does the survey report show?
7 What do we learn about the road crashes in poor countries?
选项
A、There is no way to make roads safer in developed countries.
B、About 30 percent of driving-related accidents are from drunk driving.
C、All countries surveyed have implemented tougher road safety laws.
D、Young adults around the world are facing serious driving risks.
答案
D
解析
题目问调查表明了什么。新闻中段提到,全球青少年面临着最糟糕的驾驶风险(Young adults around the world are the worst driving risks),D意为“青少年有严重的驾驶风险”,大意与新闻内容相同,故为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0Na7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Top10WaystoImproveYourCommunicationSkillsA)Effectivecommunicationisoneofthemostimportantlifeskillswecanlearn
A、300million.B、3billion.C、Over335million.D、Morethan28million.C短文提到,PAI的研究显示,目前有超过3.35亿人口缺水,因此C正确。
A、Fromthenewspaper.B、Fromherclassmates.C、Fromherfriends.D、Fromtheman.A细节题。女士说上周从报纸上读了一些有关学生运动联合会的东西,也就是说她对“学生运动联合会”的
A、Ithasgraduallygivenwaytoserviceindustry.B、Itremainsamajorpartofindustrialactivity.C、Itaccountsfor80percent
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
Low-carbonFuture:WeCanAffordtoGoGreen[A]Tacklingclimatechangewillcostconsumerstheearth.Thosewhocampaignfora
WhichLowCarbonTechnologyIsNowaReality?A)Withfossilfuelsexpectedtosupplyover70%oftheworld’senergyneedsby204
Knowingthatyouarepaidlessthanyourpeershastwoeffectsonhappiness.Oneisnegative:athinnerpaypackethurtsself-es
A、Permanentlossofeyesightofpilots.B、Lossofconsciousnessofpassengers.C、Tragicresultsofairaccidents.D、Blackoutsof
Worriedaboutprescriptiondrugs?Howtoweighyourrisk?[A]WhenthepainrelieverVioxxwaswithdrawnfromtheworldwidemark
随机试题
A、It’swarmandwet.B、It’scoldandwet.C、It’scoolanddry.D、It’shotanddry.A
Anewcameasasurprisethatanelderlywomandiedyesterdayafter【21】knockeddownbyamotoristwhohadmadeno【22】tobrake(刹
某患者,男,59岁,BP140/95mmHg,他的血压属于()
脂质体由类脂质双分子层膜构成,其双分子层厚度约为4nm。类脂质膜的主要成分为磷脂和胆固醇。由于结构上类似生物膜,故脂质体又被称为“人工生物膜”。其在临床应用存在的问题主要有()。
根据包衣所用材料的不同,包衣片可分为()。
工程量清单汇总表中的项目包括()
个人信用贷款期限在1年(含1年)以内的,一般采取()的还款方式。
原持有的对被投资单位具有控制的长期股权投资,因部分处置等原因导致持股比例下降,不能再对被投资单位实施控制、共同控制或重大影响的,应改按金融工具确认和计量准则进行会计处理,丧失控制之日剩余股权的公允价值与账面价值之间的差额计入当期投资收益。()
在下列设置小海龟的基本命令中,()是转向命令。
Themajorityofthepopulationintheworldmightdrinkonlytwolitersofwateraday,buttheyconsumeabout3,000litersada
最新回复
(
0
)