首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
According to the Wall Street Journal: "More and more shoppers are bypassing household names for the cheaper, no-name products on
According to the Wall Street Journal: "More and more shoppers are bypassing household names for the cheaper, no-name products on
admin
2021-02-21
66
问题
According to the Wall Street Journal: "More and more shoppers are bypassing household names for the cheaper, no-name products one shelf over. This shows that even the biggest and strongest brands in the world are vulnerable."
We may be witnessing the death of the brand. First, every story that now appears about the troubles being experienced by makers of luxury goods triggers wise nods and told-you-so frowns. Two days ago, LVMH in France, which owns Moet et Chandon champagne, Louis Vuitton and the Christian Lacroix fashion house, reported lower earnings for the first half of this year than it did a year ago. As David Jarvis, in charge of the European operations of Drinks Company Hiram Walker, puts it: "A few years ago, it might have been considered smart to wear a shirt with a designer’s logo decorated on the pocket; frankly, it now seems a bit unfashionable."
This conclusion fits with one’s instincts. In the straitened nineties, with nearly 3 million out of work and 425,000 people officially classed as homeless in England alone, conspicuous consumption now seems vulgar rather than fashionable. But just because flashy, up-market brands have lost some of their appeal, it does not follow that all brands have done so. Tastes may have shifted downmarket, but that does not mean that they have shifted from flash-brand to no brand.
The second strand of the brand argument is tied intimately with the effects of recession. No one yet knows to what extent the apparent lack of some brands’ appeal is merely a temporary phenomenon. It may well be that, deep down, we would still love to own a Louis Vuitton suitcase rather than one from Woolworth’s, but while we are out of work or fear that our job is at risk, we are not prepared to express that preference by actually spending the cash.
Third, the example of Marlboro is an extreme one. The difference in price between premium brand cigarettes and budget rivals in the US had become huge during the 1980s: a packet of Marlboro or Camel might cost 80 per cent more than a budget variety. Few brands in any area of consumer goods could hope to maintain so great a premium indefinitely.
And fourth, in looking at the brands argument globally, it is too easy to become misled by what is happening in an individual market. In the UK as a whole, about one third of groceries are under supermarkets’ own labels. In the USA the proportion is only 20 per cent.
But it does seem that the gradual shift from manufacturer-branded to retailer-branded goods is worldwide. As David Jarvis of Hiram Walker says: "We believe that brands will retain their halo, but people are less inclined to pay for something just because it’s a fashion accessory. They need to be reassured that the product is intrinsically better." Reports of the death of the brand have been exaggerated. Reports of the death of the luxury brand may be premature, but sound much more plausible.
[A] criticises the biggest and strongest brands for their vulnerability to the market
[B] stresses that the intrinsic quality of a product is important for a brand.
[C] suggests that well-known brands are favored by less and less consumers.
[D] is not a better choice than Woolworth for someone who is jobless.
[E] had kept a huge premium for a long time.
[F] thinks that wearing a shirt with a designer’s logo isn’t out of fashion today.
[G] reported a decrease in its first-half revenue compared with that of last year.
Wall Street Journal
选项
答案
C
解析
Wall Street Journal出现在第一段。该段引述了《华尔街日报》上的观点,其中提到越来越多的顾客正在避开知名品牌,而选择价格更低、知名度低的产品。可见,知名品牌受到的青睐越来越少。C表达的意思与原文相符,其中的well-known brands are favored by less and less consumers是原文More and more shoppers are bypassing household names的语态转换,well-known brands对应文中的household names,故确定C为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0QY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
ThemajordifferencebetweennarrativesalesandsuggestivesalesisthatMindycomparessalespeopletowinestewardsinthat_
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Overthepastdecade,manycompanieshadperfectedtheartofcreatingautomaticbehaviors-habits-amongconsumers.Thesehabits
IwasaddressingasmallgatheringinasuburbanVirginialivingroom-awomen’sgroupthathadinvitedmentojointhem.Through
WholesalepricesinJulyrosemoresharplythanexpectedandatafasterratethanconsumerprices,【1】thatbusinesseswerestill
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubtitlefromthelistA—Gforeachnumberedpara
WhenrecruitingatBritishuniversities,PricewaterhouseCoopers,oneoftheBigFourauditingfirmswithitsheadquartersinthe
WhenrecruitingatBritishuniversities,PricewaterhouseCoopers,oneoftheBigFourauditingfirmswithitsheadquartersinthe
Today,deep-oceanminingisdoneonlybytheoilandgasindustry.Yetthedreamofminingthemineralwealthofthedeephasne
随机试题
病人会因一些小事向其他人发怒,甚至出现过激的行为,按照库伯勒·罗斯博士的死亡分期,属于临终病人心理活动的哪一期()
患者男性,36岁,近2个月反复出现脐周疼痛伴腹胀、发热、盗汗,偶有腹泻或便秘。查体:体温37.3℃,轻度贫血貌,腹平坦,有柔韧感,右下腹和脐周有压痛,无反跳痛和肌紧张,肝脾肋下未触及,移动性浊音阴性。腹部超声显示回盲部增厚,腹腔有纤维分隔,包裹性积液。
A.肠毒素B.细胞毒素C.神经毒素D.内毒素E.类毒素流行性脑脊髓膜炎发病主要由哪项引起
A.突发上腹剧烈疼痛,迅速波及全腹B.恶心呕吐C.腹肌强直呈板状D.发热E.腹胀,肠鸣音消失胃、十二指肠溃疡急性穿孔的典型体征是()
既善清解热毒,又能疏透消散,为治热入心包证所常用药物的是
根据债券定价原理,如果一种附息债券的市场价格等于其面值,则其到期收益率()其票面利率。
甲公司在2×21年3月10日,向乙公司销售一批商品并确认收入;4月1日,乙公司因产品质量原因将上述商品退回。甲公司2×20年度财务报告批准报出日为2×21年4月15日。甲公司下列有关该事项的会计处理的表述中,正确的是()。
学生的学习成绩时而高、时而低,体现了()现象。
“羊城”指的是()。
Indoingexteriorpainting,oneusuallypaysmoreforthebrushesforlargeareasthanforthosefordetailwork.Ifthepaint
最新回复
(
0
)