首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most people would be impressed by the high quality of medicine available to most Americans. There is a lot of specialization, a
Most people would be impressed by the high quality of medicine available to most Americans. There is a lot of specialization, a
admin
2015-04-18
73
问题
Most people would be impressed by the high quality of medicine available to most Americans. There is a lot of
specialization
, a great deal of attention to the individual, a vast amount of advanced technical equipment, and intense effort not to make mistakes because of the financial risk which doctors and hospitals must face in the courts if they handle things badly.
But the Americans are
in a mess
. The problem is the way in which health care is organized and financed. Contrary to public belief, it is not just a free competition system. To the private system has been joined a large public system, because private care was simply not looking after the less fortunate and the elderly.
But even with this huge public part of the system, which this year will eat up 84. 5 billion dollars—more than 10 percent of the U. S. budget—large numbers of Americans are
left out
. These include about half the 11 million unemployed and those who fail to meet the strict limits on income fixed by a government trying to make savings where it can.
The basic problem, however, is that there is no central control over the health system. There is no limit to what doctors and hospitals charge for their services, other than what the public is able to pay. The number of doctors has shot up and prices have climbed. When faced with toothache, a sick child, or a heart attack, all the unfortunate person concerned can do is pay up.
Two-thirds of the population are covered by medical insurance. Doctors charge as much as
they
want knowing that the insurance company will pay the bill.
The medical profession has as a result become America’ s new big businessmen. The average income of doctors has now reached $ 100,000 a year. With such vast incomes the talk in the doctor ’ s surgery is as likely to be about the doctor’ s latest financial deal, as about whether the minor operation he is recommending at, several thousand dollars is entirely necessary.
The rising cost of medicine in the U. S. A. is among the most worrying problem facing the country. In 1981 the country’ s health cost climbed 15.9 percent—about twice as fast as prices in general.
From Paragraph 3 we know that______from the public health system.
选项
A、millions of jobless people get support
B、those with steady income do not seek help
C、some people are made ineligible to benefit
D、those with private health care are excluded
答案
C
解析
根据文中第三段的内容“These include about half the 11 million unemployed andthose who fail to meet the strict limits on income fixed by a government trying to make savingswhere it can.”以及“lage numbers of Americans are left out”,可知,在美国,大量的美国人都不在美国公共卫生体系之内,包括一千一百万失业人口中的一半,以及那些达不到政府规定的最低收入限制而靠储蓄度日的人。所以C项符合题意。A项“成千上万的失业人员从公共医疗体系得到帮助”,这和文中内容相反;B项“有稳定收入的人不从公共医疗体系寻求帮助”,D项“有私人医疗保险的人被排除在外”,B、D和文中第三段内容不符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0XwO777K
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Itwasnovelistandpoet______in1968foundedJacksonStateUniversity’sinstitutefortheStudyoftheHistory,Life,andCul
Anachievementtestisdifferentfromaproficiencytestusuallyintwoways.Firstly,theaimsaredifferent.Anachievementte
Bobowasmyclassmateinmiddleschool.Atpresent,sheisamanagerinajointventurecompany.Wehavebeengoodfriendsever
TourisminChileThebiggestproblemfacingChile,asitpromotesitselfasatouristdestinationtobereckonedwith,isth
MountRushmoreMountRushmoreisamonumenttotheidealsoftheUnitedStates.Thefacesoffourpresidentswhocontributed
A、Calculatethenumberofcaloriesinthecake.B、Celebratehisbirthdaysomeothertime.C、Saveapieceofcakeforlater.D、Ha
TypesofMoneyThefunctionsofmoneyasamediumofexchangeandameasureofvaluegreatlyfacilitatetheexchangeofgoodsan
FightinginNatureInnature,fightingissuchanever-presentprocessthatitsbehaviormechanismsandweaponsarehighlydevel
"HewWomenoftheIceAge"Thestatusofwomeninasocietydependsinlargemeasureontheirroleintheeconomy.Thereinte
Itisnotconsidered______topickone’steethinpublic.
随机试题
针对固定资产的所有权或者控制权目标,注册会计师通常实施检查程序,下列相关说法中正确的有()。
LivinginthecentralAustraliandeserthasitsproblems,______obtainingwaterisnottheleast.
关于吸入性肺脓肿,不正确的是
术后早期活动的优点,下列哪种说法不正确()。
A.抑制肾小球滤过B.直接抑制肾小管H+-Na+交换C.直接抑制肾小管I+-Na+交换D.抑制碳酸酐酶活性E.拮抗醛固酮的作用螺内酯(安体舒通)的利尿作用机制是()
配伍变化的处理方法主要有
父母与多对已婚子女共同居住生活的家庭类型属于()。
使主机从外部获取信息的设备称为()。
在一项关于失眠人群的调查中发现,绝大多数失眠者都有深夜打电话聊天的习惯,部分人甚至夜里的一通电话打到四五个小时之久。因此有人得出结论“深夜打电话这种不良习惯是导致失眠的主要原因”。以下哪项对这一结论进行了最严重的削弱?()
设∫f(x)dx=x3+C,则∫x2f(1-x3)dx等于()
最新回复
(
0
)