首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some
admin
2017-09-04
21
问题
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more productive. Some experts claim the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity? There is evidence to suggest that while variety certainly makes the worker’s life more enjoyable, it does not actually make him work harder. As far as increasing productivity is concerned, variety is not an important factor.
Other experts feel that giving the worker freedom to do his job in his own way is important and there is no doubt that this is true. The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modern factory with its complicated machinery which must be used in a fixed way. Thus while freedom of choice may be important, there is usually very little that can be done to create it. Another important consideration is how much each worker contributes to the product he is making. In most factories the worker sees only one small part of the product. Some car factories are now experimenting with having many small production lines rather than one large one, so that each worker contributes more to the production of the cars on his line. It would seem that not only is degree of worker contribution an important factor, therefore, but it is also one we can do something about.
To what extent does more money lead to greater productivity? The workers themselves certainly think this important. But perhaps they want more money only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more. A similar argument may explain demands for shorter working hours. Perhaps if we succeed in making their jobs more interesting, they will neither want more money, nor will shorter working hours be so important to them.
The author of this passage is probably a________.
选项
A、teacher
B、worker
C、manager
D、physicist
答案
C
解析
从文章最后一句话“Perhaps if we succeed in making their jobs more interesting,they will neither want more money,nor will shorter working hours be so important to them.”可判断出“we”可能指的是“manager”,其他几项均不符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0YiC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Nowadaysmostpeopledecidequite【61】whatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【62】whenwewerefif
Nowadaysmostpeopledecidequite【61】whatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【62】whenwewerefif
Nowadaysmostpeopledecidequite【61】whatkindofworktheywoulddo.WhenIwasatschool,wehadtochoose【62】whenwewerefif
Muchofaparent’sjobistoprovidethegiftsofcaring,love,andemotionalsupporttochildren.Butonegiftisoftenbeyond
ContrarytoitsrathernegativereputationintheWest,pigsinChinesecultureareasignofkindnessandgenerosity.Pigscare
Morningreadingisbetterbyfartoread_____thantoreadinsilence.
—Whatdidthechildrendoinschool?—Theirteacher______ashorttalkabouttheirholiday.
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowistha
Thepolicechieforderedthatparking______onMainStreetduringtherushhour.
Walkingthroughthedryleavesonhiswayhome,Patthoughtofwhatabaddayinschoolithadbeen.Buteverydaywasabadday
随机试题
求。
避孕节育咨询多采用GATHER框架,其中不包括
椿皮的功效是麻黄根的功效是
通过颈椎横突孔的是()。
水玻璃不能用于()用途。
下列关于可控成本、不可控成本、直接成本、间接成本、固定成本和变动成本的说法中,正确的是()。
外商投资企业和外国企业所得税的征税对象包括()。(1999年)
变压器一次绕组加额定频率的额定电压,在给定的负载功率因数下,()和二次负载电压之差与二次额定电压的比值称为变压器的电压调整率。
【B1】【B5】
A、Around5:00.B、Around3:00.C、At2:00D、At1:00B
最新回复
(
0
)