首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It opened as a retail chain selling camping equipment. B、It opened as a retail chain selling campsites. C、It opened as a retai
A、It opened as a retail chain selling camping equipment. B、It opened as a retail chain selling campsites. C、It opened as a retai
admin
2017-02-24
28
问题
Thank you all for coming to my talk this evening. It’ s nice to see so many people in the audience. For those of you who don’t know very much about PS Camping, let me start by giving you some background information about the company.
The company started 25 years ago. It actually opened as a retail chain selling camping equipment, and then twenty years ago, it bought a small number of campsites in the UK, and began offering camping holidays. The company grew rapidly and has been providing holidays in continental Europe for the last fifteen years.
If you book a camping holiday with us, you’ll have a choice of over three hundred sites. In Italy we now have some 64 sites that we either own, or have exclusive use of. France is where we have the majority of sites, and we currently have a project to expand into Switzerland. We also have a number of sites in Northern Spain, particularly in the mountainous region of Picos de Europa. We’ve upgraded all these Spanish sites, and improved them considerably from their original three-star rating.
We believe our holidays offer superb facilities for the whole family. Parents who want their children to be fully occupied for all or part of the day can take advantage of our children’s activities. These are organized by our well-qualified and enthusiastic staff. Each day kicks off with a sports match, perhaps football, or volleyball, followed by an hour of drama for everyone. This may include singing or dancing, mime or other activities. In the afternoon, there’ s a different art activity for each day of the week including a poster competition or model making. What’ s more, our sites are truly child-friendly, and, with this in mind, we operate a no-noise rule in the evenings. Children’ s evening activities usually finish at 9:30, or occasionally 10, and from 10:30 holiday-makers are expected to be quiet in the ar eas where there are tents.
Questions 12 to 15 are based on the passage you have just heard.
12. What was the company’ s business when it opened in the UK?
13. How many years has PS Camping been organizing holidays?
14. In which of the following countries does the company have the majority of camping sites?
15. Which organized activity can children do every day of the week?
选项
A、It opened as a retail chain selling camping equipment.
B、It opened as a retail chain selling campsites.
C、It opened as a retail chain offering camping holidays.
D、It opened as a retail chain selling tents.
答案
A
解析
细节题。从It actually opened as a retail chain selling camping equipment可知,PS Camping公司前身是露营装备零售商,所以答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0mU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurveyofdifferentaspectsofstressinAmerica.Thisye
IfthepopulationoftheEarthgeesonincreasingatitspresentrate,therewilleventuallynotbeenoughresourcesleftto【B1】
A、Hisparentsareheadinghomeforthetimecoming.B、Hisparentsarecomingbackthistimenextyear.C、Hisparentsliveinano
A、Itwasmild.B、Itwashumid.C、Itwashot.D、Itwascool.C事实细节题。预读选项可知,问题问的是过去某时的天气状况。听音关键是要分清楚他们对每年夏天的不同描述。根据女士对第一个夏天的描述“华氏1
A、Thefeeloftrees.B、Thesmelloftrees.C、Thecoloroftrees.D、Theshapeoftrees.B短文提到,树木的气味有如夏日里的一杯凉水、滚烫的额头前一块湿润的布,令人感觉清新
HongKonghastakenoverfromTokyoastheworld’smostexpensivecity,accordingtoalifestylesurvey.Italso【B1】______theg
VictoriaBarzilaiopenedhermouthwidesothedoctorcouldlookathersorethroat.Not【C1】______aremarkableevent,excepttha
BookSmartorStreetSmart?1.有人觉得书本型人才重要2.有人认为实践型人才可贵3.我的看法
A、Children.B、Family.C、Parents.D、ASPCAC细节题。短文提到,即使想要狗狗的人是家里的孩子,但真正要对狗狗负责的人却是孩子的父母,故选C。表让步之处常设考点,因此听到Evenif就要特别留意其后的内容。
A、Youneedalotofmoneytostartthebusiness.B、Youngostrichesareveryindependent.C、Ostrichesarealwaysshutincages.D
随机试题
Auctionsarepublicsalesofgoods,conductedbyanofficiallyapprovedauctioneer.Heaskedthecrowdtogatherintheauction
T2值
实施产业政策的主要途径和方式包括()。
预计资产未来现金流量应当以资产的当前状况为基础,需要考虑()。
A公司拥有B公司40%的表决权资本,E公司拥有B公司60%的表决权资本;A公司拥有C公司60%的表决权资本;C公司拥有D公司52%的表决权资本。上述公司之间不存在关联方关系的有( )。
简述危险驾驶罪的行为方式。
SNMPc支持各种设备访问方式,在SNMPc支持的设备访问方式中,只是用于对TCP服务轮询的方式是(48)。
一个队列的进队列顺序是1、2、3、4,则出队列顺序为()。
Somepeoplethinktheycanreadaman’s______fromhishandwriting.
Micro-EnterpriseCreditforStreetYouthA)Althoughsmall-scalebusinesstrainingandcreditprogramshavebecomemorecommonth
最新回复
(
0
)