首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the components of The Southside Poverty Alleviation Project which was implemented in 2012 was the improvement on the East
One of the components of The Southside Poverty Alleviation Project which was implemented in 2012 was the improvement on the East
admin
2015-04-29
60
问题
One of the components of The Southside Poverty Alleviation Project which was implemented in 2012 was the improvement on the East and West Collet Canal Streets. Everyone can remember the unpleasant state of these streets and the canal which ran in the center. At the completion of the project there was no denying the practical and aesthetical improvement in these areas. It was like day and night: the difference was obvious.
The section most transformed was the area that spans the length of the West Collet Canal from Cemetery Road to Dean Street. This section was used by taxi drivers in front of the Novelo’s bus terminal and by produce vendors in front of the Michael Finnegan Market. The project allowed for taxi and private motor vehicle parking and in an innovative move the construction of business booths over the canal which has been lined with concrete.
This truly is an inspiring venture as it promotes and encourages entrepreneurship. This is something that we don’t have enough of. While this is surely encouraged it has been observed that one such business has placed barricades(路障)on the street in front of its entrance. This defeats the entire purpose of the rehabilitation of the Canal Streets which was to provide much needed parking space. Placing these barriers on the street itself deprives motorists of parking and in effect creates traffic problems in the area.
If history is our guide it is then accurate to assume that the next step which will be taken by this business is a waterproof canvas expansion...you guessed it, onto the street. This would mean that we would be back to square one. We will have the same problem we had in the beginning where vendors spread their produce on the street along the canal. It is therefore imperative that the relevant authorities take note and apply whatever corrective measure is needed to curb this immediately. Belize is transforming for the better. Let’s keep it that way.
It can be inferred mat me author writes the passage mainly to______.
选项
A、sing high praise of the poverty alleviation project
B、point out the importance of encouraging small businesses
C、suggest the relocation of the bus terminals at the area
D、warn the authorities of the possible risk of the present arrangements
答案
D
解析
推断题。最后一段结尾指出,相关当局应当采取矫正措施,避免文章中所指出的问题产生。因此,作者是希望通过这篇文章引起当局的重视,更正现有安排中存在的问题,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/0zXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ThePresidentmadehislastpublic______beforehistermofofficeended.
Faces,likefingerprints,are【C1】______Didyoueverwonderhowitispossibleforustorecognizepeople?Evena【C2】______writer
Faces,likefingerprints,are【C1】______Didyoueverwonderhowitispossibleforustorecognizepeople?Evena【C2】______writer
Evenifhisletter______tomorrow,it______toolatetodoanything.
WhichofthefollowingdetailsisCORRECTaboutthewoman?
Wehavebeenhearing______accountsofyourwork.
Victoriabumpedintoherbrotherquitebychanceinthesupermarket.Theunderlinedwordmeans______.
Whatwillfuturenewsreportsfocusonwhentalkingabouttransportation?
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatebodytemperature.【C
Chancesforaquicksettlementofdisputesarebeginningto_____becauseneithersideiswillingtocompromise.
随机试题
软件详细设计产生的如图所示。该图是()。
A、Introducethewomantohisfriends.B、Gotothetenniscourtsforanappointment.C、Getfamiliarwiththeuniversitycampus.D
下列不同数制的数中,最小的是________。
患者男性,72岁,8年前开始经常咳嗽、咳痰,近1年来症状加重,今晨排便时,突然出现气急,呼吸困难。查体:呼吸30次/分,口唇紫绀,气管轻度右偏,桶状胸,左肺叩呈鼓音、呼吸音消失
某男性、67岁,患阻塞性肺气肿12年余,近日着凉后,咳嗽、咳黄痰、气喘加剧,伴发热,上腹胀痛,纳差,肝大伴压痛,下肢轻度水肿,心电图偶见房性过早搏动
位于市区的某化妆品制造企业,为增值税一般纳税人。2017年该企业发生的业务如下:(1)取得产品销售收入2700万元,其他业务收入200万元,销售成本1000万元,其他业务成本50万元。(2)“管理费用”账户列支100万元,其中:业务招待费30万元、新产
介质内的电场强度()。
文艺的社会功能方面,()提出了“净化说”。
根据下面材料回答下题。根据上述资料,以下推论准确的是()。
R医院连续5年在C市举办的“我最满意的医院”调查中高居榜首,该医院负责人表示,这是由于该医院提供了比其他医院更加优质的导诊服务。以下哪项为真,最能支持该医院负责人的观点?
最新回复
(
0
)