首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
During the past 34 years, wages for everyone at or below the 30 percent of the income distribu tion have essentially been flat,
During the past 34 years, wages for everyone at or below the 30 percent of the income distribu tion have essentially been flat,
admin
2017-02-24
39
问题
During the past 34 years, wages for everyone at or below the 30 percent of the income distribu tion have essentially been flat, while wages for the poorest 10 percent of workers have fallen. At all income levels, women earn less on average than men do.
Since wages for the lowest income group have fallen while wages at the highest income group have grown, income inequality has also increased. However, while there’ s lots of talk about the adverse consequences of growing income inequality, it’s really poverty, not income inequality, that’s the problem. And, poverty is a particularly big problem for women and girls, who make up more than half the people living in poverty.
Poverty has harmful consequences for women. Economist Barry Bosworth at the Brookings Institution looked at life expectancy for women. As Bosworth’ s research paper reported, while life expectancy generally increases over time, that’ s not the case for low-income women. A woman born in 1940 who is at the bottom of the income distribution has seen her life expectancy shrink by 2.1 years relative to the same low-income women born 20 years earlier.
A good way to raise the wages of women is to raise the education levels of women. The more e-ducated a woman is, the more income she earns. Economist David Autor of the Massachusetts Institute of Technology found that the median woman with a college degree earned about $23, 000 more a year than a woman who terminated her education once she earned her high school diploma.
There’ s another way to increase wages. According to the Economic Policy Institute, there are some unpleasant explanations for low wages. Some employers inappropriately classify workers as independent contractors and some employers engage in "wage theft". Government is trying best to do something about this. "Wage theft" occurs when employers do things like pay less than the minimum wage, don’t pay overtime rates, and require unpaid work, and seems to be a wide-spread problem. Since women make up two-thirds of workers in amount of service industries—where such problems occur frequently—such as fast-food industry, they’d likely benefit from reduced wage theft.
According to Para. 3, which of the following is true?
选项
A、For those women with high-level income, they expect to live to the age of eighty, which is ten years longer than poor women hope.
B、Nowadays although those women with high-level income have longer life expectancy than those poor ones, they will also shrink their expectancy over time.
C、Generally speaking, people’s life expectancy will get longer over time, but only for those women who earn less than the average.
D、A woman who was born in 1920 and lived in an unsatisfied financial situation has longer life expectancy than the one born twenty years later.
答案
D
解析
细节题。短文第三段最后一句指出A woman born in 1940 who is at the bottom of the income distribution has seen her life expectancy shrink by 2.1 years relative to the same low-income women born 20 years earlier.即同属于低收入群体,1940年出生的人要比1920年出生的人的期望寿命缩短2.1年。故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/13i7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Childrenreallyneedpraiseatschool.B、Childrenshouldn’tbepraisediftheybehavebadlyatschool.C、Childrenshouldbepr
Fromaveryearlyage,somechildrenexhibitbetterself-controlthanothers.Now,anewstudyhas【B1】______howlowself-contro
Thewidespreaduseofsearchenginesandonlinedatabaseshasaffectedthewaypeoplerememberinformation,researchersarerepo
A、Studyingcommerce.B、Readingastory.C、Enjoyingthemusic.D、Watchingamovie.D生活交际类,行动计划题。女士需要男士帮忙搬沙发,男士说电影非常有意思,他不想错过剧情,然后
A、Somestudentsatthebackcannotheartheprofessor.B、Theprofessorhaschangedhisreadingassignment.C、Someofthestudent
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayaboutaplacewhichyoulikemost.Youshouldstatethereasons
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhaveboth【B1】______andpositiveeffects.Consumersmaybe【B2】______tobuyapr
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhaveboth【B1】______andpositiveeffects.Consumersmaybe【B2】______tobuyapr
A、Sleepingproblems.B、Stomachproblems.C、Bademotions.D、Highbloodpressure.B短文提到,长期过量喝咖啡会导致胃部和牙齿出现问题。B对应其中一个负面影响,故正确。
Ofthemillionsofinventions,whataretheeightgreatest?A)I’vedrawnupalist.Andthere’sonethingIknowaboutthis
随机试题
母猴带着小猴爬树也是教育。
______couldbejudgedfromhiseyes,hefeltterriblysorryforwhathehaddone.
Hefailedthetestmanytimes.______,hedidn’tstoptrying.
患者,男性,28岁,右颈上部淋巴结结核,下列何种药物对此患者治疗无效
债务人应当自收到支付令之日起15日内向债权人清偿债务,或者向人民法院提出口头异议。()
市场经济以市场作为资源配置的基础性手段,但它并不排斥国家对经济的宏观调控。()
已知一等差数列a1,21,a3,31,…,an,……,若ann=516,则该数列前n项的平均数是()。
根据决策过程的启发法,试论述如何成功推广一款定位于中高端的新饮料。(南京大学2017研)
Onlytwocountriesintheadvancedworldprovidenoguaranteeforpaidleavefromworktocareforanewbornchild.Lastspring
下列叙述中正确的是
最新回复
(
0
)