首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How men first learned to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is tha
How men first learned to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is tha
admin
2021-09-26
12
问题
How men first learned to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that men, unlike animals, somehow invented certain sounds to express thoughts and feelings, actions and things, so that they could communicate with each other; and that later they agreed upon certain signs, called letters, which could be combined to represent those sounds and which could be written down. Those sounds, whether spoken, or written in letters, we call words.
The power of words, then, lies in their associations— the things they bring up before our minds.
Words become filled with meaning for us by experience; and the longer we live, the more certain words recall to us the glad and sad events of our past; and the more we read and learn, die more the number of words that mean something to us increases.
Great writers are those who not only have great thoughts but also express these thoughts in words which appeal powerfully to our minds and emotions. This charming and telling use of words is what we call literary style. Above all, the real poet is a master of words. He can convey his meaning in words which sing like music, and which by their position and association can move men to tears. We should therefore learn to choose our words carefully and use them accurately, or they will make our speech silly and rude.
The real power of words exists in their ________.
选项
A、accuracy
B、beauty
C、charm
D、representative function
答案
D
解析
推理判断题。由文章第二段第一句“The power of words,then,lies in their。associations 一the things they bring up before our minds”可知,words的魅力在于它的代表性功能 (represent—active function) 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1HRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Insomecountries,______iscalled"equality"doesnotreallymeanequalrightsforallpeople.
Thecoupleshadtomovetothenorthbecausetheyfoundithardto______themselvestothehotclimateinthesouth.
Mydadismyherobecauseheisbrave,skilled,andrespectful.Iknowmanypeoplesaytheirdadsaretheirheroes,butmydadt
Mydadismyherobecauseheisbrave,skilled,andrespectful.Iknowmanypeoplesaytheirdadsaretheirheroes,butmydadt
Thereisameasurablerelationbetweenhowmuchapersonlearnsandhisattitudetowardthesubjecttobelearned.Whenfacedwi
Thereisameasurablerelationbetweenhowmuchapersonlearnsandhisattitudetowardthesubjecttobelearned.Whenfacedwi
Believeitornot,somepeoplegetpaid—andwell—fordoingthethingsthatmakethemreallyhappy.Herearetwopeoplewhohave
ItishardtoimaginelifewithoutArabicnumerals(数字).Noothernumbersystemeverinventedhasasimplewaytowriteanumber
HankViscardiwasbornwithoutlegs.Hehadnolegsbutstumps(残肢)thatcouldbefittedwithakindofspecialboots.Peoplest
Whenyouhavecompletedyourcollegeeducation,youwilllookforajobsuitedtoyourtraining,interests,andambition.Inmos
随机试题
A.伸膝障碍B.踝背伸、外翻功能障碍C.踝跖屈、内翻功能障碍D.伸踝障碍E.足趾跖屈障碍胫神经损伤
水蛭与虻虫均具有的功效是
注意衰退包括()等表现。
接力跑比赛中,一名运动员在完成交接棒时身体在接力区外,棒在里,可以判运动员犯规。()
2017年二季度与三季度相比较,三季度销售额约增长了:
A、 B、 C、 D、 B
随着淡水供应已达极限,五大洲50多个国家或许很快就将因争夺水资源而发生冲突,除非他们就如何分享流经国际边界的河流迅速达成协议。目前全球各地都在谈论夺水战争,2001年3月,联合国秘书长安南说,“对淡水的激烈争夺很可能成为未来冲突和战争的根源,美国
A.briefB.entriesC.intoA.beclassified【T1】______fourtypesB.【T2】______formofweblogC.【T3】______onablogare
A.Idon’tknowwhichoneisthebestforhim.B.I’lltakeone.C.yoursonwillenjoyplayingwithit.A:Goodmorning,sir.W
我常常听人说,他想读一点书,苦于没有时间。我不太同意这种说法。不管他是多么忙,他总不至于忙得一点时间都抽不出来。一天当中如果抽出一小时来读书,一年就有365小时,十年就有3650小时,积少成多,无论什么研究都会有惊人的成绩。零碎的时间最可宝贵,但也最容易丢
最新回复
(
0
)