首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you think giving someone the cold shoulder inflicts pain only on them, beware. A new study shows that individuals who deliber
If you think giving someone the cold shoulder inflicts pain only on them, beware. A new study shows that individuals who deliber
admin
2022-08-28
67
问题
If you think giving someone the cold shoulder inflicts pain only on them, beware. A new study shows that individuals who deliberately avoid another person are equally distressed by the experience.
What causes this discomfort? The research found that complying with instructions to exclude another person leads most people to feel shame and guilt, along with a diminished sense of autonomy, explains Nicole Legate, lead author of the Psychological Science paper and a doctoral candidate at the University of Rochester. The results also showed that inflicting social pain makes people feel less connected to others. "We are social animals at heart," says Legate. "We typically are empathetic (同感的) and avoid harming others unless we feel threatened."
To capture the dual dynamics of social rejection, the researchers turned to Cyberball, an online game developed by ostracism (排斥) researcher Kipling Williams of Purdue University. For this study, each participant tossed a ball with two other "players" in the game. The participant is led to believe that the other players are controlled by real people from offsite computers. In fact, the virtual players are part of the experiment and are preprogrammed to either play fair (share the ball equally) or play mean (exclude one player after initially sharing the ball twice).
The researchers randomly assigned 152 undergraduates to one of four game scenarios. In the "ostracizer" group, one of the virtual players was programmed to exclude the other virtual player and the study participant was instructed to exclude the same player. In a second set-up, the tables were turned. This time the pre-programmed players froze out the study participant. The study participant, who read instructions to throw the ball to other players, was left empty handed for most of the game, watching the ball pass back and forth, unable to join in.
"Although there are no visible scars, ostracism has been shown to activate the same neural pathways as physical pain," says Ryan. But complying with instructions to exclude others was equally disheartening, the data shows, though for different reasons. This study suggests that the psychological costs of rejecting others are linked primarily to the thwarting (挫败) of autonomy and relatedness.
These new experiments build on the classic work of Yale University psychologist Stanley Milgram and others who demonstrated that people are disturbingly willing to inflict pain on others when instructed to by an authority. As in Milgram’s studies, only a small number of the participants in this current research refused to snub (冷落) the other player. The authors suggest that future investigations could explore the differences between individuals who comply with and those who defy pressure to harm others.
What is the main cause of the psychological costs of rejecting others?
选项
A、The loss of self-confidence.
B、The thwarting of autonomy and relatedness.
C、The feeling of shame and guilt.
D、The feeling of anger.
答案
B
解析
细节题。根据题干中的the psychological costs of rejecting others定位到原文第五段。该段最后一句话提到,该研究表明,拒绝他人的心理代价主要在于自我存在感以及关联感的挫败。由此可知,四个选项中只有B项表述符合原文,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1Kx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Someonewhoalwaystalksabouthimself.B、Themostviolenttypeofco-workers.C、Someonewhostabsyourback.D、Themostcommo
A、Ithasbeenthebestsellerforweeks.B、Itadvisespeopletochangethemselves.C、Itisbeingsoldataverylowprice.D、Itd
A、Toplaytheviolinonceagain.B、TogototheUnitedStates.C、Toapplyforascholarship.D、Tohaveherperformancetaped.D根
A、Tosuggestandassistchildren’splay.B、Togivechildrenopportunitiestoplay.C、Tomakechildrenexcited.D、Topreventchil
A、Someonespilledwateronit.B、Itwasnotveryendurable.C、Itwasmadeoflowqualitymetal.D、Thestandardformeasuringhad
A、Theycouldworktogetherwiththewhite.B、Theirchildrenstudiedinthesameschoolsasthewhite’s.C、Theysharedthesamep
A、Itwillinspirepeopletokeepstriving.B、Itwillboostthesocialeconomy.C、Itwillexhaustanddisappointpeople.D、Itwil
A、Itinterestsstudentsinacareerincounseling.B、Itrecruitscounselorstoworkintheplacementoffice.C、Itfacilitatesst
A、Socialmediahelpyoungpeoplemakemorefriends.B、Socialmediahelpyoungpeoplewidentheirhorizons.C、Socialmediamakey
A、Freelunch.B、Freecoffee.C、Acompanycar.D、Anindependentoffice.C
随机试题
下列关于非公开募集基金的说法,正确的是:()
某宗土地的面积为1000m2,其上建筑物的建筑面积为5000m2,建筑物的基底面积为700m2,建筑物层数为8层。则该宗土地的容积率为()。
在会计处理中,企业可以将不同类型的交易或事项合并编制多借多贷的会计分录。()
进口口岸栏应填______。起运国(地区)栏应填______。
摄氏24度等于华氏()。
下面哪一点说的不是思维的特点?()
下列表述中,正确的是( )。
Whatdoesthemanmean?
A、Stayatthepresentjob.B、Takeanotherinterview.C、Workwithherfather.D、Startherowncompany.C题目问的是,如果该女士面试失败,她会做什么。由女士
A、Sheboughttheticketonimpulse.B、Shemeanttoignoretheappointmentwithherprofessor.C、Shewantedtoinviteherprofess
最新回复
(
0
)