首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
In the villages of the English countryside there are still people who remember the good old days when no one bothered to lock th
In the villages of the English countryside there are still people who remember the good old days when no one bothered to lock th
admin
2013-12-14
3
问题
In the villages of the English countryside there are still people who remember the good old days when no one bothered to lock their doors. There simply wasn’t any crime to worry about.
Amazingly, these happy times appear still to be with us in the world’s biggest community. A new study by Dan Farmer, a gifted programmer, using an automated investigative program of his own called SATAN, shows that the owners of well over half of all World Wide Web sites have set up homes without fitting locks to their doors.
SATAN can try out a variety of well-known hacking tricks on an Internet site without actually breaking in. Farmer has made the program publicly available, amid much criticism. A person with evil intent could use it to hunt down sites that are easy to burgle.
But Farmer is very concerned about the need to alert the public to poor security and, so far, events have proved him right SATAN has done more to alert people to the risks than cause new disorder.
So is the Net becoming more secure? Far from it. In the early days, when you visited a Web site your browser simply looked at the content. Now the Web is full of tiny programs that automatically download when you look at a Web page, and run on your own machine. These programs could, if their authors wished, do all kinds of nasty things to your computer.
At the same time, the Net is increasingly populated with spiders, worms, agents and other types of automated beasts designed to penetrate the sites and seek out and classify information. All these make wonderful tools for antisocial people who want to invade weak sites and cause damage.
But let’s look on the bright side. Given the lack of locks, the Internet is surely the world’s biggest(almost)crime-free society. Maybe that is because hackers are fundamentally honest. Or that there currently isn’t much to steal. Or because vandalism isn’t much fun unless you have a peculiar dislike for someone.
Whatever the reason, let’s enjoy it while we can. But expect it all to change, and security to become the number one issue, when the most influential inhabitants of the Net are selling services they want to be paid for.
Farmer’s program has been criticized by the public because______.
选项
A、it causes damage to Net browsers
B、it can break into Internet sites
C、it can be used to cause disorder on all sites
D、it can be used by people with evil intent
答案
D
解析
细节题。原文中:Farmer has made the program publicly available,amid much criticism.A person with evil intent could use it to hunt down sites that are easy to burgle.意思是:Farmer已经使这个程序成为大众可以使用的了,遭到了很多的批评。有恶意企图的人利用这个程序可以猎取容易被盗的网站。这其中publicly算作一个定位提示,criticism是关键。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1YU3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
PleasereadthefollowingarticleinChinesecarefully,andthenwriteasummaryof200wordsinEnglishontheANSWERSHEET.Ma
Thestrong,light-weightbamboomakesanexcellentreinforcementforconcrete.
Itwouldbewildlyoptimistictobelievethattheseadvancesoffsetsuchalargereductioninfarmland.
A、Becausetheydreadthattheywillhavetoseeapsychiatrist.B、Becausetheythinkthatanxietyanddepressionarenaturalres
PeoplefromaroundtheworldflocktotheUnitedStatesexpectingtofindabetterlife.Buttoscientists’surprise,agrowing
Ourunderstandingofcitiesinanythingmorethancasualtermsusuallystartswithobservationsoftheirspatialformandstruct
The______fromchildhoodtoadulthoodisalwaysacriticaltimeforeverybody.
A、Itisanactofoverprotected.B、Itisaspecialcase-beesitting.C、Itisanactoftheimmunesystem.D、Itissneezing,red
A、Sheenjoysmakingupstoriesaboutotherpeople.B、Shecanneverkeepanythingtoherselfforlong.C、Sheiseagertosharene
Hisideasareinvariablycondemnedas______byhiscolleagues.
随机试题
病人诉说的症状属于评估资料的()。
患者,男,40岁,龋坏,经治疗后,要求做PFM冠修复,基预后比色。比色的工作条件下列哪项叙述不正确
对于本案中对何某适用取保候审,如下说法正确的是()。本案中尤某成为犯罪嫌疑人何某的保证人之后应当履行什么义务?( )
下列说法有误的是()。
对投资目标进行全方位控制,包括的含义有( )。
A公司目前总股本5000万元,每股面值1元,股价为50元。股东大会通过决议,拟10股配2股,配股价25元/股,配股除权日期定为2011年3月2日。假定配股前每股价格为56元,不考虑新投资的净现值引起的企业价值的变化。要求:如果把配股改为公开增
维吾尔族全民信仰佛教。()
下列公文写作中,符合党政机关公文处理工作条例规定的是()。
下列有关Internet中叙述错误的是()。
Designofallthenewtoolsandimplementsisbasedoncarefulexperimentswithelectronicinstruments.First,ahuman"guineap
最新回复
(
0
)