首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You’ve probably had the experience of having someone fall in love with you when you didn’t return the feeling. In such a case it
You’ve probably had the experience of having someone fall in love with you when you didn’t return the feeling. In such a case it
admin
2012-01-16
75
问题
You’ve probably had the experience of having someone fall in love with you when you didn’t return the feeling. In such a case it’s hard to know what to do. You want to discourage your admirer. Yet, you don’t want to be so obvious in your efforts that you make an enemy of him.
A friend of mine had this problem and handled it in the most graceful way I’ve ever seen. Instead of telling the young man that she found it tiresome to have him around so much, she devoted herself to introducing the young man to every girl she knew. Whenever she had a date with him, she arranged for them to drop in one of her girl friends. A few weeks was all it took for him to click (一见如故) with one of these girls, and then everyone was happy. The new girl and the young man got along just fine and both of them were grateful to my friend, which was just what she wanted him to be.
Of course this solution may not work for you. You may have your own way of dealing with the problem. But whatever you decide to do, keep one thing in mind-- the boy in question has feelings as sensitive as your own. So try to find a way of discouraging him without hurting him.
The author’s friend solved her problem by
选项
A、telling her admirer she got tired of having him around so much
B、keeping on dating with her admirer
C、avoiding meeting the young man any more
D、bringing the young man to meet with another girl and still having him as a friend
答案
D
解析
本题为归纳题。文章第二段讲述女友带着追求者一次又一次地邂逅其 他女孩子,最终成功“摆脱”追求的故事。[A]选项的解决方法是告诉 他她很讨厌他整天在身边转悠;[B]与追求者约会;[C]不再与这个年 轻人见面。显然这些解决方法都不明智且不符合原文。因此正确答案 是[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1d5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhattheAmericanscientistdidwastotest________."Theoriginalnames"means________.
Whataretheytalkingabout?
HowwasSueabletoleaveschoolforholiday?
Beforethejobofteachingcameintobeing,______.Thejobofteachingcameintobeingmainlybecauseof______.
OnehundrednewbookstallsthatwillsellnewspapersaswellasbookshavebeenmakingtheirdebutoncitystreetssinceSaturda
InEngland,factoryholidayscomemostlyintheperiodbetweenmid-Julyandmid-August.Stateschoolsusuallyonlyhavesixweek
Putitdown,Richard.Youmustn’tread______letter.
Footballis,Isuppose,themostpopulargameinEngland;onehasonlytogotooneoftheimportantmatchestosee.Richandpo
—Iheardthatwewillhaveanotherexaminationnextweek.—Takeiteasy.Youcanpassit______youpreparehardly.
Oh!Ihavejusthadsuchalovelydream!andthenIwoke,andallthedreamwentoutlikekettle-steamorchimney-smoke.Mydrea
随机试题
可以替代吗啡改善成瘾性的药物为
A、移植肢体的皮肤色泽变苍白B、移植肢体的皮肤散在性瘀点C、随着栓塞的加重,散在性瘀点可相互融合成片并扩展到整个移植组织表面D、移植肢体的皮肤色泽大片或整片变暗E、当动静脉同时栓塞时,局部皮肤呈灰暗色,最后变为紫黑
凝血酶原(PT)时间测定实验中必不可少的是
下列不属于“七方”内容的是
下列哪种说法是错误的
具有温中降逆,温肾助阳功效的药是
某计算跨径为6m的简支梁桥,承受均布永久荷载g=7.78kN/m,均布可变荷载(汽车)q=7.2kN/m。选用20号混凝土。纵向受拉钢筋为Ⅱ级钢筋,Ra=11MPa,Rg=340MPa。梁的截面尺寸:b=250mm,h0=460mm。计算纵向受拉钢筋的
甲公司与股权投资相关的资料如下:(1)甲公司原持有乙公司30%的股权,能够对乙公司施加重大影响,采用权益法核算。2016年1月1日,甲公司进一步取得乙公司50%的股权,支付银行存款13000万元,原投资账面价值为5400万元,其中投资成本4500万元
下列选项中,属于治安管理处罚的原则的有()。
根据下列材料回答问题。 2014年1—9月我国入境外国游客中,来自亚洲182.9万人,其中男性785.9万人,女性397.0万人;日本、韩国男性分别为160.5万人、191.3万人,女性分别为38.7万人、116.4万人。来自美洲227.8万人,其中男
最新回复
(
0
)