首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because foxes kill farm animals. B、Because foxes look just like farm dogs. C、Because foxes are very cunning. D、Because foxes m
A、Because foxes kill farm animals. B、Because foxes look just like farm dogs. C、Because foxes are very cunning. D、Because foxes m
admin
2013-11-21
40
问题
Foxes and farmers have never got on well. These small dog-like animals have long been accused of killing farm animals. They are officially classified as harmful and farmers try to keep their numbers down by shooting or poisoning them.
Farmers can also call on the services of their local hunt to control the fox population. Hunting consists of pursuing a fox across the countryside, with a group of specially trained dogs, followed by men and women riding horses. When the dogs eventually catch the fox, they kill it or a hunter shoots it.
People who take part in hunting think of it as a sport; they wear a special uniform of red coats and white trousers, and follow strict codes of behavior. But owning a horse and hunting regularly is expensive, so most hunters are wealthy.
It is estimated that up to 100,000 people watch or take part in fox hunting. But over the last couple of decades, the number of people opposed to fox hunting, because they think it is brutal, has risen sharply. Nowadays it is rare for a hunt to pass off without some kind of confrontation between hunters and hunt opponents. Sometimes these incidents lead to violence, but mostly these opponents interfere with the hunt by misleading riders and disturbing the trail of the fox’s smell, which the dogs follow.
Noisy confrontations between hunters and their opponents have become so common that they are almost as much a part of hunting as the pursuit of foxes itself.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. Why have foxes and farmers never got on well with each other?
17. What measures do farmers take to control the number of foxes?
18. Why has the number of people opposed to fox hunting increased over the last couple of decades?
选项
A、Because foxes kill farm animals.
B、Because foxes look just like farm dogs.
C、Because foxes are very cunning.
D、Because foxes may harm farmers’ children.
答案
A
解析
细节题。文章中提到“人们总是谴责这些外表像狗的小型动物祸害了农场里的牲畜”,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1kS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhatisanElNinoAnElNinoisatemporarychangeintheclimateofthePacificOcean,intheregionaroundtheequator.Y
Overthehistoryoftheearth,millionsofanimalandplantspecieshavedisappeared.Mostofthesespeciesdisappeared,orbeca
A、Studyingyoga.B、Playingtennis.C、Thesearchforphysicalfitness.D、Thewushu.C事实细节题。短文分别在二、三、四段的句首提到了几种常见的自我提高的方式,包括:thes
ThenumberofBeijingerstogoandenjoythenightarelessthanShanghaiandGuangzhoupeople.ItishardtocategorizeGuangz
A、Shehasnodesiretobeaneconomist.B、Shewillbeanexcellenteconomist.C、Shelikesallherteachersequally.D、Shehasno
OnEmploymentAnxiety1.目前很多大学生有就业焦虑症2.造成大学生们就业焦虑的原因3.为了缓解这种情况,我认为……
IwasstudyingtheateratSouthernMethodistUniversityinDallasandfeeling【B1】______anduncertainaboutmyfuture.WillIbe
Eventhemostcommittedsinglepersonoccasionallyfeelsalone.Buttheyneverresenttheirlifestyle.Theadvertisementfor
A、Atastore.B、Atthestation.C、Inaschool.D、Inthehospital.C
A、Atwo-storeyhouse.B、Athree-storeyhouse.C、Atwo-bedroomapartment.D、Athree-bedroomapartment.D
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)