首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many college students today own personal computers that cost anywhere from $ 1 000 to perhaps $5 000 or more.【B1】______, it is n
Many college students today own personal computers that cost anywhere from $ 1 000 to perhaps $5 000 or more.【B1】______, it is n
admin
2014-01-19
62
问题
Many college students today own personal computers that cost anywhere from $ 1 000 to perhaps $5 000 or more.【B1】______, it is not uncommon for them to purchase【B2】_______ costing another several hundred dollars. Twenty years ago, computers were【B3】______, but they were very large and extremely expensive. Few, if any,【B4】______purchased computers for home use. Over the years, the price of the "guts" Of a computer its memory—has declined to less than a thousandth of the price per unit of memory that prevailed twenty years ago. This is the main reason why computers cost so much less today than they used to. Moreover,【B5】______improvements have made it possible to【B6】______memory circuitry that is small enough to fit into the portable personal computers that many of us own and use.【B7】______, as the price of computation has declined the average consumer and business have spent more on purchasing computers.
【B8】______, improved agricultural technology, hybrid(杂交)seeds,【B9】______animal breeding, and so on have vastly increased the amount of output a typical farmer can produce. The prices of goods such as meats and grains have fallen sharply relative to the prices of most other goods and services. As agricultural prices have fallen, many households have decreased their total expenses on food. Even though the【B10】______of a product purchased generally increases when its price falls, total expenses on it may decline.
【B8】
选项
答案
By contrast
解析
语义推断题。句子主干结构完整。此处应该填入具有承上启下意义的单词或短语。结合录音填入By contrast,意为“比较而言”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1lS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
Throughouthistorythebasicunitofalmosteveryhumansocietyhasbeenthefamily.Membersofafamilylivetogetherunderthe
Throughouthistorythebasicunitofalmosteveryhumansocietyhasbeenthefamily.Membersofafamilylivetogetherunderthe
A、History.B、French.C、ComputerScience.D、HotelManagement.C细节题。四个选项都是表示学科的名词,因此听到学科时要记录相关信息。A(历史)对话中没有提及。B(法语)和C(计算机科学)对话中都提到
Althoughtheterm"globalwarming"hasbecomeincreasinglyfamiliartothegeneralpublic,arecentsurveycarriedoutbytheCh
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputerswork,justasweexpectthematleasttounderstan
A、Alistofsoftwareproducts.B、Apictureofthenewestcomputers,C、Informationonafter-salesservice.D、Anintroductionabou
Theprospectsforwomenwhoarescientistsandengineersatmajorresearchuniversitieshaveimproved,althoughwomencontinuet
Theprospectsforwomenwhoarescientistsandengineersatmajorresearchuniversitieshaveimproved,althoughwomencontinuet
随机试题
A.肾阳虚衰B.湿邪困脾C.脾肾阳虚D.外邪侵袭E.脾胃湿热头面先肿,继而波及全身,小便短少,发热恶风者,多因
下列关于票据权利的取得说法正确的有:()
设计如题图所示的二柱矩形联合基础。基础材料是:混凝土C20,HRB335钢筋。已知柱1、柱2截面均为bc×hc=300mm×300mm。要求基础左端与柱1外侧面对齐,已确定基础埋深为1.20m。基础宽b=1000mm,高h=500m,柱上作用有竖向力F1、
背景材料: 为加强对公路工程设计变更的管理,《公路工程设计变更管理办法》规定: 重大设计变更由交通部负责审批。较大设计变更由省级交通主管部门负责审批。 项目法人负责对一般设计变更进行审查,并应当加强对公路工程设计变更实施的管理。 对一
某公司发行期限为5年的债券,票面利率为6%,每年付息一次,面额为100元,市场同类债券的利率为5%,此债券的价格应为()元。
形成性评价
大量研究表明,几乎所有的合成色素都不能向人体提供营养物质,某些合成色素甚至会危害人体健康,导致生育力下降、畸胎等,有些甚至在人体内可能转换成致癌物质。因此,应该使用天然色素代替合成色素。如下如果为真,最能削弱上述结论的是:
非理性:指在人的认识过程中,不以理性思维为基础的精神要素以及不能被逻辑思维的概念所包含的主体心理形式。以下认识过程属于非理性因素的是()。
设f(x,y)为连续函数,改变为极坐标的累次积分为
WhatdoyouknowaboutMike?
最新回复
(
0
)