首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Strict habits. B、Hard rules. C、Positive attitude. D、Decision-making methods. C讲座的结尾部分提到:“我相信习惯和快乐之间有着直接联系,我认为严格的规则可以让一个人从‘做决定的
A、Strict habits. B、Hard rules. C、Positive attitude. D、Decision-making methods. C讲座的结尾部分提到:“我相信习惯和快乐之间有着直接联系,我认为严格的规则可以让一个人从‘做决定的
admin
2022-08-27
101
问题
Moderator:
Hello, ladies and gentlemen. It is my honour to introduce our keynote speaker for today’s lecture, Gretchen Rubin. Ms. Rubin received international attention for her 2009 best-selling book, The Happiness Project, in which she re-examines her own happiness and tries to develop mood-boosting habits. Today, Rubin will share with us her mood-boosting experience. Welcome, Ms. Rubin. Ms. Rubin:
Good afternoon, everyone. Before I elaborate, I’d like to first brief some of my most effective mood-boosting tips. For the most part, they can be accomplished in a minute or less.
1. MAKE YOUR BED
The thing that’s surprising to me is that, for most people, outer order does contribute to inner calm and creativity. One easy way to maintain order and, in turn, boost happiness, is to make the bed, every day.
2. SMELL THE ROSES—OR SOMETHING ELSE NICE
I used to laugh at scented candles but now I understand scents are a way to get a quick lift without any time, energy and money.
3. FOLLOW THE "ONE-MINUTE RULE"
Overwhelmed by unopened mail, and other tiny tasks? The one-minute rule says that anything I can do in less than a minute, I should do without delay. So I don’t postpone hanging up my coat, printing out a document and filing it, glancing over a letter and throwing it away.
4. SET AN ALARM—AND NOT JUST FOR WAKING UP
Since sleep and mood are linked, I think folks who struggle with turning out the light may benefit from a bedtime alarm. For many people, an alarm really helps; they just need that trigger.
5. DON’T LIKE A BOOK? STOP READING IT
I mean, I don’t watch a TV show if I don’t like it. So why not apply the same logic to books? I used to have this feeling that a "real reader" would finish a book if he started it. Now I just have so much more time to read the books that I like, and I love everything that I read.
6. TAKE ONE THING WITH YOU
This one may be especially helpful for parents: When leaving a room, pick up as you go, one thing at a time, without having to dedicate a lot of time and energy to it.
7. LISTEN TO AN UPBEAT SONG
It’s familiar, but it actually does work. It’s a very easy way to change your mood.
8. JUMP UP AND DOWN
I strongly recommend this simple energy-booster, especially when you may only have a few seconds to spare.
9. KISS SOMEONE YOU LOVE
Ancient philosophers and contemporary scientists would agree that relationships are a key—maybe the key—to happiness. So anytime you do something that broadens your relationships or deepens your relationship, it’s going to make you happier.
10. MAKE SOME "BRIGHT-LINE RULES"
I believe habits have a direct connection with happiness, and I think hard rules can spare one the agony of decision-making. Now, I will explain these tips one by one in details…
16. Which of the following is a mood-boosting habit according to Rubin?
17. What is "ONE-MINUTE RULE" according to the lecturer?
18. What does "BRIGHT-LINE RULES" refer to?
选项
A、Strict habits.
B、Hard rules.
C、Positive attitude.
D、Decision-making methods.
答案
C
解析
讲座的结尾部分提到:“我相信习惯和快乐之间有着直接联系,我认为严格的规则可以让一个人从‘做决定的痛苦’中解放出来。”由此可知“明线规则”指的是应遵守的“硬性规定”,故选C。B项并未提及,而A、D两项都不符合讲座内容,故均可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1ovD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Agingbabyboomersaredeterminedtofighttheagingprocess.Theyspendmillionsofdollarsayearon【C1】________theyperceive
Agingbabyboomersaredeterminedtofighttheagingprocess.Theyspendmillionsofdollarsayearon【C1】________theyperceive
Drivingcars,trucksandmotorcyclesisanimportantpartofourlives.Wedoiteverydaytogettowork,toschoolortofrien
Wherewouldyoumostliketogoonvacation?Paris?London?TheAmazonRainforest?Eachofthesedestinationsisattractive.【D1】
EventhoughwomeninU.S.wouldnotgainrighttovoteuntil1920,throughoutthe19-centurymanyfeministgoalsweregradually_
Thenation’srobusteconomicperformancecouldbe________bythepersistentflawsinitseconomicinstitutionsandstructurethat
IhaveredonethehomeworkPleasereviewitagainandreturnitbackhowIcanfurtherimproveit
Tosavemoneyonthecompanionfare,therescuecenters________helpfromvacationersalreadyholdingaplanetickethome.
AdiscoveryinNewJerseyactuallycontributedtotheearlyeconomicdevelopmentoftheU.S.and,in1714aworkeruncoveredag
Thatlargeanimalsrequireluxuriantvegetationhasbeenageneralassumptionwhichhaspassedfromoneworktoanother;butI
随机试题
H1受体阻断药的最佳适应证是
根据《企业安全生产费用提取和使用管理办法》,施工投标人安全防护、文明施工措施的报价下限,是依据工程所在地工程造价管理机构测定费率计算所需费用总额的()。
一般情况下,工程质量检验的分级包括()。
某生产性建设项目,折算到第1年年末的投资额为4800万元,第2年年末的净现金流量为1200万元,第3年年末为1500万元,自第4年年末开始皆为1600万元,直至第10年寿命期结束。动态投资回收期是把投资项目各年的净现金流量按基准收益率()之后,
A公司新建一座5层办公楼工程,由B公司总承包,C公司负责施工,D公司负责监理。建筑高度为35m,每层建筑面积为3000m2。有1个施工现场出入口,沿两条长边设置了4m宽的消防车通道,消防车道距临时宿舍4m,距办公楼东外墙侧8m为可燃材料堆场,北外墙侧10
股民甲和乙分别持有同一家公司的股票。如果乙将自己的10000股转给甲,则此时甲所持有该股票的份额是乙的3倍;如果甲将自己的1000股转给乙,则此时乙所持有该股票的份额比甲多6倍。那么,甲乙两人共持有()股该公司股票。
Once,Angelasharedherfeelingsaboutmoney,“Moneyworriesme.IthinkIintendtolivewithoutmoneybecauseIHATEMONEY.”Wewe
唯物史观认为,经济基础决定上层建筑,上层建筑反作用于经济基础。上层建筑反作用的性质取决于()
InMicrosoft’slatestattempttoreachouttobloggers,thecompanyrecentlygaveawayexpensivelaptopsloaded【C1】______itsnew
AsachildIwastaughttowalkwithmyheadup,my【C1】______backandmyeyeslookingstraight【C2】______Iwastolditwasgood
最新回复
(
0
)