首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento. As the news spread, a great tide of gold-h
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento. As the news spread, a great tide of gold-h
admin
2014-10-28
49
问题
In 1848 a settler in distant, undeveloped California discovered gold near Sacramento. As the news spread, a great tide of gold-hungry men flowed into California. They came from all parts of the United States in tens of thousands. There were even gold-seekers from Europe. Some of the people move across the country by cart, traveling almost half a year and meeting many hardships and dangers. Other sailed all the way around South Africa, finally reached the California shore. Since the first discovery was of tiny pieces of gold at the bottom of a stream, many of them searched the waters of rivers for the precious bits of yellow metal. Others made channels to draw off flowing water in order to examine it carefully for bits of gold. They worked with almost full determination and fierce competition(竞争).
Life was hard and rough in the days of the California gold rush. A few of the adventurers became rich, but most of them were bitterly disappointed. After having removed from their homes and after traveling the long, dangerous road to California, they had found little or nothing. Some returned home. But many remained in California to work and to settle as ordinary citizens without the riches they had dreamed of.
It was this great arrival of population that built up California very fast and led to its becoming a state of the United States in 1850.
Many people rushed to California because______.
选项
A、they were hungry for discoveries
B、they were attracted by gold
C、they wanted to build up California
D、they looked for a new competition
答案
B
解析
事实细节题。题目询问许多人涌入加州的原因是什么。本题答案可以从文章首段第二句中的gold-hungry men得到。因此,选项B(黄金吸引了他们)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1pMK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatdoesthefirstannouncementtellusaboutnewlyarrivedpassengers?Whatdoes"the9:25train"referto?
Morethan100peopledied______theearthquakeinthatarea.
Thefollowingisamemo(通知).Afterreadingit,youshouldcompletetheinformationbyfillingintheblanksmarked46to50(i
A、100dollars.B、90dollars.C、80dollars.D、110dollars.A从4个选项可以初步推测,本题与数字有关。女士的话中提到了Igiveyoua10%discount.Youcanhavei
Thisisthetallestbuildingthat______inthiscity.
Aresomepeoplebornclever,andothersbornstupid?Orisintelligencedevelopedbyourenvironmentandourexperience?Strange
MyfriendJoeisanexperienceddoctor,sohe(cantrust)______toperformthedifficultoperations.
WhatdoesthewriterthinkofpeoplewhoaremakingNewYear’splans?Inthe4thtip,theword"key"ismostprobablycloseto
Peopleacquireknowledge,skills,【11】,values,orattitudesthrougheducation.Educationhelpspeoplebecome【12】membersofsocie
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesoftheworld.Citypeoplearebecomingmoreandmoreworried
随机试题
古印度继承法中,不同种姓继承人的应继份额不同,若一个婆罗门依正顺序娶了四个妻子并各有一子时,婆罗门妻、刹帝利妻、吠舍妻、首陀罗妻之子可分得的财产依次为()
青青子衿,________。
患儿第一胎,第一产,足月自然娩出,出生体重2600g,体检未见异常,出生后7小时发现患儿面部躯干部发黄,20小时转入儿科,其母血红蛋白38g/L,有输血历史。入院后应立即做的下列检查中需除外哪项
A.呼吸困难,呼吸频率大于30次/分B.高热持续3天不退C.体温>38.5℃D.CD4+、CD8+淋巴细胞明显减少E.并发细菌感染属于重症传染性非典型肺炎的诊断标准的是
患者男性,32岁。体检发现HBsAg阳性十余年,近2周来感乏力,食欲不振,近1周来出现皮肤发黄。查体:精神萎靡,皮肤、巩膜深度黄染,腹部膨隆,肝脾未扪及,腹水征阳性。化验:HBsAg(+),ALT380U/L,白蛋白30g/L,球蛋白35g/L,总胆红素4
静态评价指标包括______。
原辅料供给分析是指对项目在建成投产后的生产经营过程中所需各种原材料、辅助材料及半成品等的()等情况的分析。
物体在空间中没有位移而被知觉为运动的现象叫()。
Jeannepourrapasprendrepartauconcert,iln"aassisitéàaucunedes______.
【B1】【B6】
最新回复
(
0
)