首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
India topped a list of countries in its hopefulness about retirement, according to a recent report by HSBC of people’ s expectat
India topped a list of countries in its hopefulness about retirement, according to a recent report by HSBC of people’ s expectat
admin
2014-12-26
50
问题
India topped a list of countries in its hopefulness about retirement, according to a recent report by HSBC of people’ s expectations about their post-work life.
As many as 78% of Indian respondents said they expected to be better off than their parents when they retire. The next most optimistic people were the Chinese, while the French were the least hopeful, with the vast majority of them answering that they would be less well off than their parents, the annual survey said.
About 74% of Indian respondents also said they felt very or at least partially financially prepared for retirement, again putting it near the top of the list, well above the global average of 56% who feel that way.
The study questioned around 17,000 working people across 17 countries, which included both developed nations like the U.S. and France and emerging economies like Brazil, China and India.
It probably helps that for most Indians, retirement is quite far off(the study noted that optimism about retirement was in inverse proportion to the age of the respondent). While many other countries in the survey are rapidly aging, India, the world’s second-most populous nation, has a working-age population that is likely to increase for at least the next three decades.
In general, Asians were among the most optimistic people when it came to their outlook on retirement, while developed countries were pessimistic. Respondents in North America and Europe felt that their parents were enjoying "a golden age of retirement" that is not likely to be repeated, says the report.
One factor that could be contributing toward this pessimism is the difference in household savings rates, says the study. While Indian households save the equivalent of around 35 % of their GDP, U.S. households save only 3.9 % of their GDP.
After the United Arab Emirates, India was the country where people were least likely to expect government help in retirement—only 3% of respondents said they expected a state pension to be their biggest source of income after retirement. China was at the other end of the scale, with 40% expecting to rely on a government pension.
Family plays a much more prominent role in India than the government—both as a source of post-retirement worry and help. Of Indians who said they are worried about coping financially when they stop working, a quarter said they were concerned about supporting parents, putting it near the top of the list of countries who
fret about
this, just behind China and Singapore.
About 85%)of Indians ranked extended family "very important" or "quite important" to their retirement plans, while about a third said they expected to be living with relatives in their old age.
Which of the following sentences is Not True?
选项
A、Indian respondents estimated that their life will be better than their parents when they retire.
B、The savings rate in developed countries is higher than India.
C、Respondents in developed countries were pessimistic.
D、Indians value their families other than their government.
答案
B
解析
细节题。A选项与第二段第一句 “As many as 78% of Indian respondentssaid they expected to be better off than their parents when they retire”,故正确;B选项意为“发达国家的储蓄率高于印度的储蓄率”,这与第七段“One factor that could becontributing toward this pessimism is the difference in household savings rates,says thestudy.While Indian households save the equivalent of around 35% of their GDP.U.S.households save only 3.9%of their GDP.”矛盾,故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1sh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Sodium(钠)isakeycomponentofsalt.Eatingtoomuchofitcan【C1】______tohighbloodpressure,amajorriskformostpeopleas
Sodium(钠)isakeycomponentofsalt.Eatingtoomuchofitcan【C1】______tohighbloodpressure,amajorriskformostpeopleas
A、Itcausesaseverehealthproblem.B、Itleadstogreateconomiclosses.C、Humansmaydieoftheinfectionwithoutanysign.D、
A、Howtodealwithcustomers’complaints.B、Howtomakewebsites.C、Howtotalktodifferentdepartments.D、Howtoworkonwebsi
Themobilephoneissettobecomeoneofthecentraltechnologiesofthe21stcentury.Withinafewyears,themobilephonewill
Obviously,ifyouhavetroublesleeping,thefirstthingyoushoulddoisavoidcoffee,tea,andcigarettesintheevening.You
A、TheirBBSwasnotasgoodaswhattheyhadthoughtbefore.B、Theirprogressinthewebsite-designwashinderedforlackoffun
High-performingandvalue-creatingcompanieshavelearnedhowtotietogethertheprinciplesofcustomerpreference,producerec
Technology,Costs,LackofAppealSlowE-TextbookAdoption[A]TextbooksareoftenaluxuryforcollegeseniorVatellMartin.The
WhenthePortuguesebegantradingwithChinaintheearly1500s,【C1】______wasoneoftheluxurygoodstheycarriedhomeintheir
随机试题
铺麻醉床操作,错误的步骤是
阴道前庭包括
热极津枯,可见痰浊未化,正气已伤者,可见
某电网工程公司承接的2标段500kV超高压直流输电线路建设工程,跨越公路、河流、铁路,线路长度63km,铁塔133基,沿线海拔1000~2000m,属于覆冰区。电网工程公司认真编排施工程序,编写施工方案,并制订了突发事件的应急预案。经过一年的紧张施工,隐蔽
在库存ABC管理中,A类库存指的是在管理上实行集中管理与分散管理相结合的管理方式,采取一般的管理方法,适当建立安全库存。()
学前科学教育活动只有通过教师按计划安排专门的时间,组织全体幼儿参加这一种方式进行。()
[2015年第51题]一个人如果没有崇高的信仰,就不可能守住道德的底线;而一个人只有不断加强理论学习,才能始终保持崇高的信仰。根据以上信息,可以得出以下哪项?
以下关于项目团队建设的主要目标的描述,不妥的是()。
WhenAppleshowedtheworldSiri,Ibelievetheyshowedusthenextmajor【C1】______user【C2】______Theideaoftalkingtoco
A、Finishhisdegreeinthefall.B、Letsomeoneelsereadhisevaluation.C、Considertakingfewercourses.D、Getmoreteachingex
最新回复
(
0
)