首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The earth will get warmer in the next century. B、Some researchers wish the weather to become warmer. C、Any warming up of the e
A、The earth will get warmer in the next century. B、Some researchers wish the weather to become warmer. C、Any warming up of the e
admin
2013-02-05
78
问题
Climate researchers still do not agree on whether the earth will become warmer during the century. Even more importantly, none of them expect the planet to get very much warmer in the foreseeable future. They say that the earth is likely to warm by no more than 2 degrees Centigrade during this century.
Satellite studies indicated that additional cloud cover would moderate any warming trend. Highly ac curate satellite data for the last nineteen years show a slight cooling of the atmosphere. Most of the one-half-degree Centigrade of warming that has occurred in the last one-hundred years took place before 1940—before humanity put very much CO2 into the air. Thus there is strong evidence that the two are unconnected.
Research has only recently produced a computerized climate model able accurately to mimic the weather the world has accurately had. This more-accurate model projects only a 2-degree Centigrade increase in temperatures.
Between 900 AD and 1300 AD, the earth warmed by some 4 to 7 degrees Fahreheit—almost exactly what the models now predict for this century. History books call it the Little Climate Optimum. Written and oral history tells us that the warming created one of the most favorable periods in human history, crops were plentiful, death rates diminished, and trade and industry expanded—while art and architecture flourished,
Researchers tell us that we need not fear a return of the Little Climate Optimum. If there is any global warming in the 21th century, it will produce milder weather that marked the medieval Little Optimum—with the added benefit of more CO2 in the atmosphere and therefore a more luxuriant natural environment.
选项
A、The earth will get warmer in the next century.
B、Some researchers wish the weather to become warmer.
C、Any warming up of the earth’s atmosphere will be limited.
D、The earth’s atmosphere will cool significantly.
答案
C
解析
Which is true according to the passage?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1tI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducetheoddsofhavingadeadlyheartattack.More【B1】_____
ThegovernmentofUKislaunchingaprogramaimingathelpingmorefamiliesbalancetheirworkandhomelives.Therighttoask
A、TheyareatMichael’s.B、TheywilltreatMichael.C、TheyaregoingtoMichael’s.D、Theywillgohomebysubway.A由对话中女士提到的hit
A、Thelongwait.B、Themistakesinhertelephonebill.C、Thebroken-downcomputer.D、Thebadtelephoneservice.A对话中女士提到,I’vebe
A、Inahotel.B、Inthepalace.C、InPuddingLane.D、InThamesStreet.C选项表明本题考查地点场所。短文中提到,ThefirestartedonSundaymorningin
Hasyourchildcrackedabookthissummer?Althoughadultsoftenjumpatthechancetocatchupontheirreadingduringvaca
Thedebateoverspanking(打屁股)goesbackmanyyears,buttheessentialquestionoftenescapesdiscussion:Doesspankingactually
ThevolcaniceruptionsinIceland,seismic(地震的)devastationinSamoa,Sumatra,HaitiandChile.Allwithinsixmonths.Thepubl
A、It’sexpensivetoextractoil.B、Theoildepositsreducesharplybecauseofoverextracting.C、Theoilindustrybringsaloto
A、Sympathetic.B、Skeptical.C、Grateful.D、Indifferent.A
随机试题
避税地对策税制最早出现在
触觉语颤增强见于
患者,女,30岁,初孕妇。妊娠32周,散步时突然出现大量阴道流液,由车送至急诊,因胎膜早破收入院。诊断胎膜早破的检查方法是
属于药学工作人员对社会的职业道德规范的是
地下水渐变渗流的浸润线,沿程变化为()。
甲公司是一家国内中小板上市的制造企业,基于公司持续发展需要,公司决定优化资本结构,并据以调整相关股利分配政策。有关资料如下:资料一:公司已有的资本结构,债务资金账面价值为600万元,全部为银行借款本金,年利率为8%,假设不存在手续费等其他筹资费用;权益资
资产负债表是一种()报表。
从下列两题中任选一题作答,如果两题都答,只按第I道的成绩计入总分。学生小王总是在快要考试时才会花很多时间看书,平时几乎从不花时间来复习老师的课堂教学内容。在复习时,小王常常是课本上有什么内容就看什么内容,什么内容在前就先看什么内容,什么内容在后就后看什
LordOxfordpossessedmostoftheneededgiftsofagreatstatesmanexceptruthlessnesstowardsothersandinsensitivenessfor
FlagDay,June14,isthebirthdayofAmericanflag.Onthisdatein1777,theContinentalCongress【C1】______aresolutionstatin
最新回复
(
0
)