首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To help each other. B、To deal with their problems on their own. C、To depend on modern machines. D、To follow older ways. B文中能听到
A、To help each other. B、To deal with their problems on their own. C、To depend on modern machines. D、To follow older ways. B文中能听到
admin
2015-07-16
55
问题
All big cities are quite similar. Living in a modern Asian city is not very different from living in an American city. The same cannot be said about living on farms, however.
In many parts of the world, farmers and their families live in villages or towns. In the United States, however, each farm family lives on its own fields, often beyond the sight of any neighbors. Instead of traveling from a village to the fields every morning, American farmers stay on their land throughout the week. They travel to the nearest town on Saturdays for shopping or on Sundays for church. The children ride on buses to large schools which serve all of the farm families living in the area. In some areas, there are small schools serving a few farm families, and the children walk to school.
Of course life keeps changing for everyone including farmers. Today there are cars, good roads, radios, and television sets. And of course, there are modern machines for farming. All of these have changed farm life.
For many years, however, farming in America was often a lonely way of living. Farmers had to dea with their own problems, instead of getting help from others. They learned to try new methods and to trust their own ideas instead of following older ways.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What is the passage about?
23. Which of the following is not true according to the passage?
24. How do the farmers’ children go to school?
25. What did the farmers have to do in the past?
选项
A、To help each other.
B、To deal with their problems on their own.
C、To depend on modern machines.
D、To follow older ways.
答案
B
解析
文中能听到这样一句话:Farmers had to deal with their own problems,instead ofgetting help from others.农场主们不得不自己解决自己的问题,而不是向他人寻求帮助。与选项(B)相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/1wQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hefoundhiswalletinhisbriefcase.B、Hewenttothelost-and-foundoffice.C、Helefthisthingswithhiscarinthegarage.
A、HecannotappreciatethePicassoexhibition.B、EvenhisnephewcandrawaswellasPicasso.C、Heisnotquiteimpressedwithm
Cheatingscandalshaverockedanumberofschooldistrictsacrossthecountrythisyear.WhathappenedinAtlantaishardtoima
ReturningtoScienceA)TeresaGarrettwasworkingpart-timeasabiochemistrypostdoc(博士后).Shehadaninfantathome,andshew
A、Copyrightownersshouldgivepeoplemorerightstoprintthings.B、Copyrightownersshouldbanprintingforpersonaluse.C、3D
A、Studyhardfortheexam.B、Watchthemeteorshower.C、Haveagoodsleep.D、Stayuplateforgames.B女士说今天晚上有流星雨,并决定要熬夜观赏;男士说尽管
Recently,anearlydecadeoldpaperontheeconomiceffectsofhumancloningbyaFrencheconomicsprofessorhasbeengettingso
Birdsthatareliterallyhalfasleep—withonebrainhemispherealertandtheothersleeping—controlwhichsideofthebrain
A、Thepartthatbirthplays.B、Theimportanceoftheirpositions.C、Theimportanceoftheirintelligence.D、Theroleofenvironm
A、Bycoach.B、Bybus.C、Bycar.D、Bytrain.C推断题。短文提到自行驾车前往是最好的选择,而且该购物中心提供12000个免费停车位,可推断C是最佳答案。由选项可知,此题考查使用某个交通工具。因此听音重点应放在它们之
随机试题
制酸制剂合理的服药时间是()
精神药品的分类依据是
某患牛排尿时,前段尿液颜色深,呈鲜红色,大体可判定损伤的部位是
鸡内金味甘,性平,除治疗小儿疳积外,又可用于()。
供需预测的具体步骤是通过()来预测未来市场容量,分析项目产品可能占有的市场份额。
关于Partnering模式特征的说法,错误的是()。
服务策划的形式有多种,在社会工作领域主要的形式有()。
儿童在泥塑中能搓出各种弯曲的、盘旋的棒状物,还能制作出立方体和圆柱体,并会用棒状物组合的方式制作出一些复杂的物体。这个年龄阶段大概是()。
上世纪30年代,人们开始试用瑞士化学家缪勒发明的滴滴涕。正当人们庆幸自己找到置害虫于死地的高效农药时,害虫的天敌也近乎绝迹了。同时,由于滴滴涕的残毒可以长期累积,已经引起遗祸无穷的世界性公害。上面一段话说明的道理是()。
根据材料回答下列问题
最新回复
(
0
)